Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtuolio sūnus norėjo naujo „Ferrari“, tad senąjį padegė

Dvidešimtmetis Šveicarijos milijonieriaus sūnus suorganizavo savo 245 tūkst. dolerių vertės „Ferrari 458 Italia“ padegimą tik todėl, kad norėjo naujesnio modelio. Tai buvo vienas iš 15-os automobilių, kuriuos turtingas tėtis nupirko savo sūnui, praneša Šveicarijos naujienų portalas 20min.ch.
Degantis „Ferrari 458 Italia“
Degantis „Ferrari 458 Italia“ / Augsburgo policijos nuotr.

Be automobilių, sūnus turėjo apie 30 milijonų dolerių vertės turto ir kiekvieną mėnesį gaudavo 10 tūkst. dolerių „atlyginimą“ iš tėčio. Nepaisant to, jis norėjo naujo „Ferrari“, nes senasis „458 Italia“ jam nepatiko ir naujam automobiliui pinigų jis pakankamai neturėjo.

Automobilių pardavimo salone vaikinas juokais gavo patarimą, kad senojo „Ferrari“ atsikratyti suorganizavus jo suniokojimą ir taip gaunant draudimo išmoką. Turtuolio sūnus tai suprato kaip užuominą, kad verta imtis darbo. 

Jis nusamdė du vaikinus ir sumokėjo kiekvienam jų po 15 tūkst. dolerių, kad šie padegtų Vokietijos mieste Augsburge stovėjusį „Ferrari 458 Italia“, kol automobiliu nepatenkintas jaunuolis mėgausis masažu greta buvusiame salone.

Viskas ėjosi lyg sviestu patepta ir visi buvo laimingi, tačiau „Ferrari“ buvo pastatytas vietoje, kurią stebi vaizdo kameros. Netrukus buvo išaiškinti nusikaltėliai, o tuo pačiu ir nusikaltimo užsakovas. 

Augsburgo policijos nuotr./Sudegęs „Ferrari 458 Italia“
Augsburgo policijos nuotr./Sudegęs „Ferrari 458 Italia“

„Ferrari 458 Italia“ sudegė visiškai, o 20-metis gavo 22 mėnesius bausmės lygtinai ir 32 tūkst. dolerių baudą. Kaip buvo nuobausti jo automobilio padegėjai, neatskleidžiama.

Turtuolio sūnus dabar teturi „vos“ 14 automobilių ir gali pasvajoti apie naują „Ferrari“ modelį. Tikėtina, kad vaizdo kameras dabar jis stebės atidžiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius