Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje avaringiausių Klaipėdos sankryžų – pokyčiai

Ilgą laiką daug problemų kėlusi Klaipėdos Vingio ir Smiltelės gatvių sankryža sulaukė pokyčių. Nuo šiol šioje sankryžoje, važiuojant Smiltelės gatve, nebus galima sukti į kairę.
Policija Vilniuje tikrino, ar vaikai vežami tinkamose kėdutėse
Policija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 3 Gatvė Eismas Avarija

Pirmadienį pokyčius užfiksavę vairuotojai pasiskirstė į dvi stovyklas – vieni tokį sprendimą palaikė, kiti piktinosi, kad toks sprendimas sukels daug nepatogumų.

Visgi sprendimas buvo priimtas dar šią vasarą Klaipėdos savivaldybės Eismo saugumo komisijoje. Sprendimą pasiūlė Klaipėdos savivaldybės administracijos Transporto skyrius, atsižvelgęs į tai, kad ilgą laiką šioje sankryžoje nebuvo saugu sukti į kairę.

„Sprendimas priimtas tik dėl saugumo. Stebėsime, kaip bus reaguojama į pokyčius“, – sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus.

O kad šioje sankryžoje būta skaudžių susidūrimų priminė ir policija. Būtent ši sankryža buvo įvardijama kaip viena pavojingiausių uostamiestyje.

„Sankryža buvo pakankamai pavojinga. Kairiniai posūkiai sukeldavo didelį pavojų. Tikimės, kad tokiu sprendimu apsaugosime vairuotojus nuo skaudžių nelaimių. Tikimės, kad sprendimas pasiteisins. Be abejo, tą klausimą dar bus galima peržiūrėti, jeigu bus problemų.

Kol kas pasižiūrėsime, kaip gyventojai reaguos, ar bus nepatogumų. Svarstant klausimą buvo kalbama, kad gali būti nusiskundimų. Tačiau viskas daroma vardan žmonių saugumo“, – sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius