Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 29 /06:32

Vilniuje vairuotojų laukia plikšalos pavojus: barstomi tiltai ir viadukai

„Grinda“ penktadienio rytą perspėja apie slidžias kelio dangas – barstomi tiltai ir viadukai.
Ilgai laukta žiema
Ilgai laukta žiema / Vida Press nuotr.

„Jei vienu žodžiu reikėtų apibūdinti Lietuvos orus, tai tinkamiausias žodis – nepastovūs, todėl nuo 19 val. atidžiai stebėjome oro temperatūros svyravimus ir važinėjome po rajonus, kad galėtume tinkamai įvertinti eismo situaciją mieste. Tai ypač svarbu, nes Vilniuje lokalūs meteorologiniai reiškiniai pastebimi ypač dažnai (pavyzdžiui, viename rajone krenta snaigės, o kitame – visiškai nieko). Taip ir šiąnakt. Vienur sausa, kitur slidu“, – feisbuke atkreipė dėmesį „Grinda“.

Dėl plikšalos pavojaus – darbą 4 val. pradėjo gatvių priežiūros technika.

Pagal poreikį barstomi Valakampių, Šilo, Karaliaus Mindaugo, Žaliasis, Geležinio Vilko, Žvėryno, Liubarto, Lazdynų ir Gariūnų tiltai, taip pat A.Goštauto, Ukmergės, Tūkstantmečio, Antakalnio gatvių ir Laisvės prospekto ir Vakarinio aplinkkelio estakados bei viadukų užvažiavimai ir nuvažiavimai. Taip pat pavojingiausi gatvių ruožai.

Eismoinfo.lt praneša, kad Lietuvoje dėl dulksnos ar silpno lietaus valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios arba drėgnos.

Oro temperatūra nuo 2 iki 5 laipsnių šilumos, pajūryje iki 7 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną debesuota. Daug kur lietus, antroje dienos pusėje šiaurės vakariniuose rajonuose šlapdriba. Vėjas pietų, pietvakarių, vakare pajūryje pereinantis į vakarų, šiaurės vakarų, 8–13 m/s, vakariniuose rajonuose gūsiai iki 18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius