Žalioji banga: darbai persikelia į Konstitucijos pr. atkarpą tarp Kalvarijų ir L.Kačinskio gatvių

Konstitucijos prospekte ir toliau tęsiami Žaliosios bangos kūrimo darbai. Nuo spalio 22 d. 9 val. Konstitucijos pr. laikinai keisis eismo organizavimas tarp Lecho Kačinskio ir Kalvarijų g., ties Jono Jablonskio skveru. Planuojama, kad darbai vyks iki spalio 29 d., rašoma pranešime spaudai.
/ VRT nuotr.
Temos: 2 Vilnius Eismas

Minimoje atkarpoje organizuojami eismo juostų pertvarkymo darbai, todėl eismo dalyvių prašoma atidžiai stebėti laikinus kelio ženklus, laikytis kelių eismo taisyklių ir važiuoti leidžiamu greičiu.

Viešojo transporto keleivių dėmesiui – galimi laikini 30 maršruto autobusų nukrypimai nuo tvarkaraščių.

Primename, kad Konstitucijos pr. pasiruošimas želdinimui prasidėjo nuo spalio 13 d., čia želdiniais bus atskirta ne tik važiuojamoji dalis ir pėsčiųjų takai, bet kai kuriose atkarpose – ir priešingo eismo juostos.

Rugsėjo pabaigoje Vilniuje duotas startas ambicingam projektui – per 2 metus žaliomis ir jaukesnėmis paversti visas miesto gatves. Vilniuje bus pasodinta daugiau nei 100 tūkst. medžių, 10 mln. krūmų ir 300 tūkst. vijoklių. Į šią misiją įsitraukti savivaldybė kviečia visus miestiečius, bendruomenes, įmones ir organizacijas. Norintys pasodinti medį ar alėją profesionalų rankomis kviečiami rašyti zalias@vilnius.lt Daugiau – zalias.vilnius.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius