Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymiausios Jeremy Clarksono citatos ir poelgiai: nuo rasizmo iki tarptautinių skandalų

Jeigu kažkam atrodo, kad visa šita sumaištis dėl J.Clarksono įvyko netikėtai kaip perkūnas iš giedro dangaus, jūs klystate. J.Clarksonas jau ir seniau yra pasakęs ar padaręs kažką, kas sulaukė didelio neigiamo atgarsio.
Jeremy Clarksonas
Jeremy Clarksonas / „Scanpix“ nuotr.

J.Clarksonas buvo sulaukęs nemalonumų dėl vairavimo išgėrus džino su toniku 2008-ųjų liepą.

J.Clarksonas prieš keletą metų pasakė, kad sunkvežimių vairuotojų darbas – perjungti pavaras ir žudyti prostitutes.

2009-ųjų vasarį J.Clarksonas tuometinį Australijos ministrą pirmininką Gordoną Brauną pavadino vienaakiu škotu idiotu.

Apie aktorę Sarah Jessicą Parker: „Žmonės sako, kad ji graži. Ne, ji nėra graži, ji atrodo kaip išvirtas arklys“.

2011-ųjų vasarį J.Clarksonas įžiebė diplomatinį konfliktą ir buvo priverstas dėl to atsiprašyti Meksikos ambasadoriaus.

Žiūrovai skundėsi dėl J.Clarksono provokuojančių pasisakymų apie Indijos traukinių sistemą, žmonių aprangą, maistą ir istoriją.

Prieš porą metų jis savo tamsiaplaukį šunį pavadino Didier Drogba – juodaodžio žaidėjo, kuris paliko J.Clarksono mėgstamą futbolo klubą Londono „Chelsea“, vardu.

Žymiausios įžeidžiančios ir kontraversiškos J.Clarksono citatos:

„Žemi žmonės, kitą kartą pasinaudoję automobiliu, nuleiskite suš**** sėdynę į tinkamą padėtį, kad žmonės galėtų įlipę naudotis automobiliu“.

„Vienintelis žmogus, atrodęs gerai keturių durų kabriolete, tai Adolfas Hitleris“

Apie protestuojančius viešojo sektoriaus darbuotojus: „Aš juos visus nužudyčiau. Išvesčiau į lauką, sustatyčiau visus ir sušaudyčiau žiūrint jų šeimoms“.

„Jeigu visi pasaulio gyviai būtų tokio paties dydžio, tai vėžio smegenys būtų pačios mažiausios. Bet tada kažkas sukūrė Wayną Rooney“

„Aš nesuprantu, kam yra skirtos autobusų juostos? Kodėl neturtingi žmonės turi nuvykti į savo kelionės tikslą greičiau nei aš?“

„Jeigu visi pasaulio gyviai būtų tokio paties dydžio, tai vėžio smegenys būtų pačios mažiausios. Bet tada kažkas sukūrė Wayną Rooney“

Apie riedžius, kitaip vadinamuosius segvėjus: „Jie yra pagaminti, aišku, Amerikoje, taigi stori jankiai galėtų nukeliauti iki šaldytuvo, nesudegindami nė vienos kalorijos“.

„Atsiprašau, bet jeigu jūs turite „Aston Martin DB9“, bet jo nevairuojate, tai čia tas pats, kas jūsų lovoje miega Keira Knightley, tačiau jūs miegate ant sofos“.

„Didžiosios Britanijos povandeniniai laivai yra laikomi nesaugiais... gal todėl, kad jie nepasiekiami neįgaliems žmonėms“.

Apie automobilį „Lotus Elise“: „Šis automobilis sukelia tiek pat gerų emocijų, kiek Prancūzų karinių oro pajėgų avarija įsirėžiant į fejerverkų gamyklą“.

Apie aktorę Sarah Jessicą Parker: „Žmonės sako, kad ji graži. Ne, ji nėra graži, ji atrodo kaip išvirtas arklys“.

Apie BMW Z3: „Ir jeigu jūs esate kvailys, kuris atsibudęs ryte galvoja, kad esate svogūnas, o ne žmogus, tai štai jums tinkamas automobilis“.

Dar vienas J.Clarksono pasisakymas apie TV prodiuserių tolerantiškumą: „Televizijos prodiuserių problema yra ta, kad jie įsitikinę, jog jeigu vienas laidos vedėjas yra blondinas žydraakis heteroseksualus vaikinukas, tai šalia jo būtinai turi atsirasti juodaodė musulmonė lesbietė“.

„Jeigu nuspręsite vykti į JAV, turite suprasti štai ką: visi ten kvailiai, visi ten stori, visi ten labai nemandagūs. Tai ne atostogų programa, tai realybė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius