-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„ContiTrailAttack 3“ motociklų padangos – geriausias „Enduro“ klasės modelis

Naujos aukščiausios klasės padangų gamintojo iš Vokietijos „Continental“ motociklų padangos „ContiTrailAttack 3“ pelnė aukščiausius populiaraus žurnalo motociklininkams „Motorrad“ įvertinimus „Enduro“ klasės padangų teste. Vos prieš kelis mėnesius debiutavęs modelis leidinio bandymuose aplenkė kitus penkis aukščiausios klasės padangų gamintojus, buvo geriausiai įvertintas daugumoje disciplinų ir surinko daugiausiai balų. Testas paskelbtas 2019 m. Nr. 13 „Motorrad“ žurnale.
Motociklininkas
Motociklininkas / Gamintojų nuotr.
Temos: 2 Padangos Motociklas

Kaip rašoma pranešime, palyginamajame teste buvo bandomi šeši naujausi padangų modeliai (120/70 R19 priekyje ir 170/60 R17 gale), sumontuoti ant „BMW R 1250 G“ motociklo. Buvo bandomos padangų važiavimo savybės, valdymas vingiuotuose keliuose, patogumas važinėti kasdien ir atsparumas dilimui. Visuose šiuose bandymuose „ContiTrailAttack 3“ padangos buvo įvertintos aukščiausiais balais.

Bandytojus labiausiai sužavėjo tai kaip motociklas su šiomis padangomis važiavo vingiuotais ir siaurais užmiesčio keliais – šios ir kitos savybės užtikrino, kad „ContiTrailAttack 3“ padangos galutiniame vertinime buvo paskelbtos geriausiomis.

„Tie, kurie negali gyventi be vingiuotų kelių, gali visiškai pasitikėti „TrailAttack 3“ padangomis. Jos yra ne tik žymiai pranašesnės už gerai vertintą modelio pirmtaką, išsiskiria geriausiomis valdymo savybėmis siauruose keliuose, bet ir jų patogumas važinėti kasdien bei atsparumas dilimui taip pat buvo geriausi šiame teste,“ – sako padangas išbandę „Motorrad“ žurnalo specialistai.

Šis „ContiTrailAttack 3“ įvertinimas papildė „Continental“ trečios kartos padangų gamos apdovanojimus. „ContiSportAttack 3“ padangos buvo paskelbtos geriausios „Fastbike“ ir „Motorrad Magazine“ žurnalų atliktuose sportinių padangų bandymuose, o „ContiRoadAttack 3“ modelis užtikrintai nugalėjo žurnalų „PS“ ir „Motorcycle“ palyginamuosiuose testuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius