Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karštąjį savaitgalį – Lietuvos Supermoto ir motokroso sportininkų kovos

Birželio trečiasis savaitgalis moto sporto gerbėjams pasiūlė net kelis profesionalaus sporto renginius.
Karštas savaitgalis Lietuvos motokroso sportininkams
Karštas savaitgalis Lietuvos motokroso sportininkams / Andriaus Lauciaus nuotr.

Supermoto daugėja jaunimo

Supermoto čempionato IV-asis etapas ir Taurės II-asis etapas vykęs Smalininkų trasoje, užkūrė tikras aistras ne tik tarp dalyvių, bet ir tarp juos palaikančių sirgalių.

„Jaučiamas išaugęs susidomėjimas tiek vaikų, tiek moterų ar mergaičių klasėje, noriu pasidžiaugti, kad mergaitės nėra kažkoks išskirtinumas, nors mes savo šalyje vis dar pastovių dalyvių daug neturime. Tačiau ši sporto šaka tikrai tinkama visoms lytims, estai turi tokią stiprią merginą, kuri nugali ir mūsų vyrus, todėl noriu labai maloniai pakviesti visas merginas išbandyti savo jėgas būtent Supermoto, turime mokyklėles ir prižadu, kad esame pasiruošę jus išmokyti“, – pasakojo Ruslanas Bykovas, Lietuvos Supermoto komisijos pirmininkas.

Supermoto jaunieji atstovai nuoširdžiai džiaugėsi išaugusia konkurencija. „Man sekasi tikrai puikiai, nors ir nukritau skaudžiai, bet vistiek galiu važiuoti, labai smagu, kad yra visai daug varžovų, džiaugiuosi, kad susirinko daugiau“, – kalbėjo Matas Leckas, jaunasis Supermoto dalyvis.

Europos Motokroso moterų ir vaikų klasių čempionatas įvykęs Šiaulių apskrityje, Aleksandrijos trasoje, pritraukė daugybę dalyvių iš visos Europos, čia surinko patys pajėgiausi šių klasių dalyviai, jų gretose Prancūzijos, Čekijos, Danijos, Vokietijos, Estijos, Latvijos ir kitų valstybių atstovai.

„Pilnas emocijų, startas gerai pavyko, antra išėjau iš starto, važiavimo eigoje aplenkė mane keletas sportininkių, tačiau finišavau 8-oje vietoje, šį sezoną tai aukščiausia mano iškovota vieta, tokio lygio varžybose“, – po pirmojo etapo pasakojo Adrija Skudutytė, greičiausia Lietuvos motokroso atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius