Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija: „Kelių erelis“ daugiau „CityBee“ nevairuos

Labai dažnai skirtingų automobilių markių vairuotojams priskiriamas skirtingas vairavimo stilius. Tarkime, epitetų susilaukia BMW arba „Toyota Prius“ savininkai. Pastarieji, ko gero, labai pastebimi dėl savo manevrų dėl to, kad teikia pavėžėjimo paslaugas.
„CityBee“ vairuotojo manevrai
„CityBee“ vairuotojo manevrai / Skaitytojo nuotr.

Dėl panašios priežasties po padidinamuoju stiklu yra ir automobilių nuomos paslaugas teikiančios įmonės. Skaitytojo Petro vaizdo registratorius užfiksavo „VW Golf“ manevrus, kurie tikrai kelia klausimų, ar vairuotojas moka Kelių eismo taisykles.

Skaitytojas nurodė, kad vaizdai užfiksuoti Kaune, Kėdainių gatvėje.

„Vairuotojas pavojingai atlieka lenkimą prieš pat posūkį ir priešais atvažiuojantį automobilį. Bando blokuoti galinius ratus, taip sukeldamas automobilio slydimą. Kelis kartus staigiai stabdo, bandydamas sukelti eismo įvykį. Ar sveiko proto vairuotojas gali taip elgtis?“ – klausia skaitytojas.

VIDEO: Skaitytojo informacija: „City Bee“ automobilio vairuotojo manevrai

Peržiūrėkite vaizdo įrašą ir įvertinkite patys, o komentarus rašykite skiltyje po tekstu: kaip galima paaiškinti tokį vairavimo stilių?

Komentaras dėl „CityBee“ automobilį vairavusio asmens elgesio kelyje

Komentarą 15min pateikė įmonė UAB „Prime Leasing“ (CityBee):

„Pateiktame vaizdo įraše matomas atvejis mums žinomas, o asmuo, kuris tuo metu vairavo automobilį, užblokuotas – neteko galimybės naudotis „CityBee“ paslaugomis.

Galime pasidžiaugti, kad absoliuti „CityBee“ klientų dauguma – atsakingi vairuotojai, tad panašūs netinkamo elgesio kelyje atvejai mūsų veikloje yra pavieniai, o į juos reaguojame itin principingai ir griežtai. Be jau minėto užblokavimo, tokiais atvejais taip pat imamės ir papildomų veiksmų – surenkame visus būtinus duomenis bei informaciją ir juos perduodame Lietuvos kelių policijos tarnybai. Taip pat elgiamasi ir šio įvykio atveju.

Teisėsaugos pareigūnams ištyrus įvykį ir pateikus išvadas apie galimą kelių eismo taisyklių pažeidimą, „CityBee“ inicijuoja paslaugų teikimo sutartyje numatytą baudos skyrimą už chuliganišką vairavimą.

Norime padėkoti pilietiškai pasielgusiam žmogui, kuris užfiksavo netinkamą vairuotojo elgesį ir apie tai informavo. Panašiais atvejais viešumas yra viena iš efektyvių eismo kultūros gerinimo priemonių.

Beje, tam, kad elgesio keliuose kultūra Lietuvoje ir toliau gerėtų, netrukus pristatysime papildomų prevencinių technologinių sprendimų. Apie tai informuosime artimiausiu metu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius