-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Velomaratono“ metu Vilniuje – eismo ribojimai ir viešojo transporto pakeitimai

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad rugpjūčio 19 d. (sekmadienį) Vilnių išjudins didžiausias dviračių renginys Lietuvoje „Velomaratonas 2018“. Jo metu numatomi eismo ribojimai ir viešojo transporto organizavimo pakeitimai, rašoma pranešime.
„Velomaratono“ akimirkos
„Velomaratono“ akimirkos / Organizatorių nuotr.

Dalyviai startuos Nepriklausomybės aikštėje bei važiuos Gedimino prospektu (nuo Lietuvos Respublikos Seimo rūmų), toliau trasą tęs Šventaragio, T.Vrublevskio, Arsenalo, T.Kosciuškos gatvėmis, privažiavę transporto žiedą apsisuks ir važiuos tomis pačiomis gatvėmis atgal per Karaliaus Mindaugo tiltą, taip pat Žvejų, Upės, Vytauto ir A.Mickevičiaus gatvėmis, Žvėryno tiltą, A.Goštauto gatve iki Baltojo tilto ir atgal A.Goštauto gatve bei Gedimino prospektu iki Nepriklausomybės aikštės.

Organizatorių nuotr./Autobusu maršrutų trasos
Organizatorių nuotr./Autobusu maršrutų trasos

Rugpjūčio 19 d. nuo 4.30 val. iki 18.00 val. visoje dviračių maratono trasoje bus draudžiamas transporto ir viešojo transporto eismas, taip pat trasoje bus draudžiama statyti transporto priemones.

Renginio metu numatomi ir viešojo transporto maršrutų trasų bei tvarkaraščių pakeitimai: keisis 1G, 3G ir 6G greitųjų autobusų maršrutų trasos, 10, 11, 22, 33, 40, 43, 46, 52, 53, 56, 73 ir 88 autobusų maršrutų trasos bei 2, 4, 15 ir 17 troleibusų maršrutų trasos, o nuo 5.30 iki 18 val. nevažiuos 3, 6, 10, 12, 14 ir 20 maršrutų troleibusai.

Organizatorių nuotr./Troleibusų maršrutų trasos
Organizatorių nuotr./Troleibusų maršrutų trasos

Be to, keleivių patogumui prie Žirmūnų tilto, arčiau žiedinės Olandų g. sankryžos, bus įrengtos laikinos viešojo transporto stotelės Šv.Petro ir Povilo bažnyčia (abiem kryptimis). Šiose stotelėse stos 1G, 6G, 10, 33, 40, 43, 46, 53 maršrutų autobusai ir 2, 4 maršrutų troleibusai.

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo rugpjūčio 10 d. bus galima susipažinti interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.

Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliojoje programėlėje m.Ticket.

Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus iškabinti pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse.

Eismo dalyvių prašoma būti atidiems, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, o kelionės sostinėje trukmę rugpjūčio 19 d. planuoti numatant laiko atsargą.

Daugiau informacijos apie eismo ribojimus ir viešojo transporto maršrutų pakeitimus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius