Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 31

Geriausia kiekvieno Zodiako ženklo savybė

Esate itin aistringas, o gal jums sekasi viskas, ko tik imatės? Geriausias jūsų savybes atskleis ženklas, po kuriuo gimėte. Taigi kokios yra geriausios kiekvieno Zodiako ženklo savybės?
Moteris su drugeliais
Moteris su drugeliais / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas – aistra
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai ženklas, paskui kurį kiekvienas nori sekti. Nepriklausomi ir impulsyvūs Avinai iš gyvenimo reikalauja nuolatinio judėjimo ir patys jie niekad nemėgsta stovėti vietoje.

Savo juntama aistra gyvenimui jie užkrėsti gali ir aplinkinius, būtent dėl to daugelis Avinų gali didžiuotis ištisa draugų kompanija.

Taip pat skaitykite: Avinas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

JautisJautis – sėkmė
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ar yra kas seksualiau nei žmogus, kuris žino, kaip padaryti visus darbus? Dėl savo atkaklumo po Jaučio ženklu gimę žmonės dažniausiai tampa lyderiais bet kurioje situacijoje ar veikloje, o visus uždirbtus pinigus jie būtinai išleis savo mylimiausiems artimiesiems.

Ir nors savo žygdarbiais Jaučiai itin girtis nemėgsta, jų draugai ar giminaičiai puikiai žino, kad Jautis sugebės viską suorganizuoti ir padaryti taip, kaip reikia.

Taip pat skaitykite: Jautis: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

DvyniaiDvyniai – išmintis
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei norite protingai pasišnekėti, ieškokite gimusiųjų po Dvynių ženklu – jie puikūs ir protingi pašnekovai, nemėgstantys tuščių kalbų. Dvynių istorijos ir kalbos žavi daugelį, būtent dėl to šis ženklas dažniausiai nesiskundžia vienatve.

Ir vis dėlto kartais aštrialiežuviai Dvyniai nevengia įgelti, tačiau vos tik supratę, kad galėjo įžeisti, jie skuba atsiprašyti.

Taip pat skaitykite: Dvyniai: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

VėžysVėžys – nenuspėjamumas
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžius geriausiai apibūdintų frazė „nuspėjamai nenuspėjamas“, nes niekada nežinosite, ko tiksliai iš jų galite tikėtis. Jie gali būti nepriklausomi ar lipnūs, švelnūs ar šiurkštūs, atsiriboję ar be proto prieraišūs.

Ir vis tik nors iš vienos pusės jie tuo ir žavūs, tokia laisva jų dvasia turi savo kainą. Blaškymusi ir nuomonių kaita pasižymintys vėžiai daugelyje situacijų labai sunkiai apsisprendžia.

Taip pat skaitykite: Vėžys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

LiūtasLiūtas – žavesys
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei tarp jūsų pažįstamų nėra Liūtų, žinokite – vos tik tokį sutiksite, iškart pastebėsite, mat Liūtas sužavės jus praktiškai akimirksniu.

Gimusieji po šiuo ženklu skleidžia vidinę šilumą ir energiją, tad natūraliai yra tarsi magnetai visiems aplinkiniams ir tai jie puikiai žino. Vis tik kartais Liūtai išsiugdo gan didelį ego jausmą ir tampa priklausomi nuo aplinkinių dėmesio, o jo negavę ilgai nelaukę pradeda ieškoti jo iš ko nors kito.

Taip pat skaitykite: Liūtas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

MergelėMergelė – protas
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gimusieji po šiuo ženklu pasižymi itin aštriu protu ir racionaliu mąstymu. Dėl šių savybių jie sugebės išspręsti praktiškai bet kurią jų kelyje pasitaikiusią problemą.

Itin ryžtingos Mergelės į savo veiklą puikiai moka įtraukti ir aplinkinius, net jei tai reikalauja ir daug pastangų – šis Zodiako ženklas jokių iššūkių nebijo. Negana to, Mergelės itin ištikimos – jos visada kovos dėl savo mylimųjų.

Taip pat skaitykite: Mergelė: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

SvarstyklėsSvarstyklės – jautrumas
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei norite, kad kas nors suprastų jūsų sielos gilumas, kreipkitės į Svarstykles. Gimusieji po šiuo ženklu dažniausiai būna itin jautrūs bei noriai stengiasi iki galo pažinti savo draugus. Tiesa, tai jie daro taip subtiliai, kad galite net nepastebėti.

Svarstyklės yra bene patys geriausi draugai, kurių patarimus ir sugebėjimą išklausyti visuomet vertinsite.

Taip pat skaitykite: Svarstyklės: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

SkorpionasSkorpionas – paslaptingumas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei ieškote komplikuotų santykių, kupinų pakilimų ir nuosmūkių, Skorpionas jums – puikus palydovas. Jų gyvenimas tarsi linksmieji kalneliai, viliojantys ieškančius adrenalino, tačiau tuo pačiu galintys kaip reikiant sužeisti.

Jų paslaptingumas traukia, tačiau Skorpionų sugebėjimas žaisti emocijomis viduje gali sukelti tikrų tikriausią tornadą ir jausmų sumaištį. Ir nors iš pradžių be to negalėsite gyventi, galiausiai suprasite, kad bijote to, kurį labiausiai mylite.

Taip pat skaitykite: Skorpionas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

ŠaulysŠaulys – gerumas
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šauliai traukia savo gerumu ir švelnumu bei sugebėjimu atsiverti ir tuo pačiu patys išklausyti, tad teks priprasti prie kur kas gilesnio, o ne paviršutiniško, bendravimo su šiuo Zodiako ženklu.

Itin atviri Šauliai nepakenčia melo, tad jei jau tai darote, pasistenkite, kad jis to niekada nesužinotų, kitaip – pajusite visą jų rūstybę. Šauliai ieško nuoširdumo ir atvirumo, o ne gražių žodžių ir apgaulių.

Taip pat skaitykite: Šaulys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

OžiaragisOžiaragis – užsispyrimas
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai bene pats stoiškiausias ir savo įsitikinimų tvirčiausiai besilaikantis Zodiako ženklas, tad su juo bet kuris ginčas – beprasmis.

Ožiaragiai sunkiai atsiveria nepažįstamiesiems, o jų sučiauptos lūpos dažniausiai verčia žmones daug spėlioti ir, beveik visada, – šaudyti pro šalį. Įsimylėję, Ožiaragiai dėl patinkančio žmogaus galėtų ir kalnus nuversti, ir plačiai atverti duris į vidinį savo pasaulį.

Taip pat skaitykite: Ožiaragis: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

VandenisVandenis – keistenybės
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Vandeniai aplinkinius žavi patys to net nesuprasdami, mat dažniausiai net neįvertina savo savitumo. Dažniausiai norėdami tapti kitokiais nei yra, jie visiems labiausiai patinka tada, kai būna tiesiog patys savimi.

Unikalus jų sugebėjimas į pasaulį žvelgti kiek kitaip nei visi kiti ir elgtis paminant visus standartus, nejučia pritraukia ir aplinkinius. 

Taip pat skaitykite: Vandenis: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

ŽuvysŽuvys – lankstumas
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nesvarbu, kalbama apie konkrečius planus, ar apie lovos reikalus, Žuvys beveik visose srityse bus itin lanksčios. Ir nors dažniausiai jos kiek per daug pasiduoda emocijoms, tačiau tai dar nereiškia, kad yra silpnos. Pajutusios grėsmę – Žuvys itin aršiai ginsis.

Iš pažiūros Žuvys gali pasirodyti kiek nuolankios, tačiau tai tik iki tam tikros ribos. Jei Žuvys pajus, kad užlipote ant galvos, jos nė kiek nesikuklindamos primins jums jūsų vietą.

Taip pat skaitykite: Žuvys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius