-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 27

Idealios sekso pozos pagal Zodiaką

Priklausomai nuo Zodiako ženklo, kiekvienas turėtume turėti labiausiai sau tinkančią pozą. Ar tai tiesa?.. Atsakykite sau patys...
Idealios sekso pozos pagal Zodiaką
Idealios sekso pozos pagal Zodiaką / Fotolia nuotr.

AVINAS

Avinai – nenuilstantys meilužiai. Jie iškart sugeba sukurti žaismingą erotišką atmosferą. O idealiausia jiems būtų klasikinė „misionieriaus“ poza. Reikėtų atkreipti dėmesį, kad erogeninės jų zonos – tai kaklas ir ausų speneliai. Jei norite sugundyti Aviną, pašnabždėkite jam į ausį ką nors užvedančio...

JAUTIS

Jie išsiskiria polinkiu prisitaikyti ir paklusti partnerio valiai. Idealios pozos – kai moteris viršuje. Svarbiausios erogeninės Jaučių zonos – pakaušis ir kaklas.

DVYNIAI

Norite sugundyti Dvynius? Paglostykite jį ar ją. Geriausia poza jiems – ant šono, atsisukus į partnerį. Nuolatinės glamonės ir lėti, švelnūs, jausmingi judesiai – tai, apie ką jie svajoja, mat Dvynių erogeninės zonos – visas kūnas.

VĖŽYS

Jie itin jautrios būtybės, tad tikrai patiks „lotoso“ poza. Vėžiai visada nori pajusti partnerio kūną kiekvienu savo odos centimetru. Taigi jiems būtinas kuo didesnis kūnų kontaktas.

LIŪTAS

Visi Liūtai šiek tiek ekshibicionistai. Pasinaudokite tuo ir leiskite Liūtui lovoje pasidžiaugti savimi. Idealios pozos – kai jų keliai sulenkti. Nesutramdomi ir ambicingi Liūtai sugeba išsyk uždegti partnerį savo aistra. O jei norite pamaloninti jį, pamasažuokite nugarą – jūsų žvėrių valdovas iš malonumo virs murkiančiu katinu.

MERGELĖ

Jos mėgsta subtilų seksą su ilgai trunkančia preliudija, per kurią dažniausiai nedemonstruoja savo jausmų, o stengiasi atvėsinti partnerį. Mergelėms patinka erotiniai žaidimai, o mėgstamiausias jų vaidmuo – neprieinama asmenybė. Tačiau jei sušildysite juos savo aistra, Mergelės atskleis visą savo deginančią aistrą. Joms tiks bet kuri poza, o labiausiai jaudinančios jų erogeninės zonos – bamba ir pilvo apačia.

SVARSTYKLĖS

Intymių santykių metu Svarstyklės mėgsta apsivyti partnerį rankomis ir kojomis. Idealiausios Svarstyklių pozos – pačios netikėčiausios, mat seksas jiems yra įdomus žaidimas. Didžiausias malonumas Svarstyklėms – pasiekus orgazmą žvelgti partneriui į akis.

SKORPIONAS

Net maža, bet laiku ir vietoje įžiebta kibirkštėlė gali sukelti Skorpionui aistrą. Jei tik to tikrai užsinori Skorpionai, sugeba sujaudinti net visiškai pasyvius ir nuobodžius partnerius, paversdami juos meilės dievais.

ŠAULYS

Jie mėgsta pasiduoti savo laukiniams instinktams, todėl idealios pozos jiems – tos, kai partneris į juos atsisukęs nugara. Svarbi Šaulių erogeninė zona – pilvo apačia.

OŽIARAGIS

Jiems patinka jaustis lyderiais ne tik gyvenime, bet ir intymioje srityje. Idealiausia poza – kai partneris klūpi, nes Ožiaragiai mėgsta jaustis padėties šeimininkais. Slapta erogeninė jų zona – pakinkliai.

VANDENIS

Jiems prie širdies bet kuri vertikali poza, vėliau pereinanti į horizontalią. Procesui turėtų vadovauti būtent Vandenis, o ne jo ar jos partneris. Jie mėgsta kalbėtis erotinėmis temomis ir eksperimentuoti lovoje. Erogeninė zona – kulkšnys.

ŽUVYS

Šio Zodiako ženklo atstovai garsėja švelniu ir pažeidžiamu charakteriu, todėl jiems labai svarbi romantika ir jaudinančios pozos. Labiausiai jiems tinkama – ant šono. O viena iš itin jaudinančių erogeninių zonų – rankų pirštai.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius