Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 31

Lapkričio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Lapkričio mėnesio numerologinis skaičius bus 1, iniciatyvos ir pradžios skaičius, o taro korta šiam mėnesiui yra šviesi ir optimistiška Saulė. Saulė yra viena pozityviausių kortų taro kaladėje“, – teigia tarologė Lina Balsė, pateikianti lapkričio mėnesio taroskopą.
Gruodžio mėnesio taro korta – Saulė
Taro korta Saulė / „Shutterstock“ nuotr.

Bendra mėnesio prognozė

Artėjant tamsiajam metų laikui ši korta yra naujos dienos simbolis, atnešantis pačią nuostabiausią dovaną, kurią galime gauti, – gyvenimą. Ji siejama su gyvybe, optimizmu, džiaugsmu, savirealizacija ir nušvitimu.

Astrologijoje Saulė simbolizuoja žmogaus „Aš“, jo ego, jo ryškiausius asmenybės bruožus. Tad Saulės korta kalba apie saviraišką, savo natūralių prigimtinių savybių išreiškimą ir savęs realizavimą, apie laimę būti savimi nesislapstant už jokių kaukių, nevaidinant jokio vaidmens.

Lapkričio mėnuo – puikus laikas tiesiog būti savimi, priimti save tokiais, kokie esame, ir su džiaugsmu išreikšti save. Būdami savimi, mes kiekvienas esame saulė – ryškūs ir nepakartojami, galintys pasidalinti savo unikaliomis dovanomis ir talentais su aplinkiniais.

Būdama šviesos ir gyvybės šaltinis mūsų pasaulyje, Saulė buvo natūraliai susieta su mūsų pačių dvasine esme, o psichologiškai Saulė simbolizuoja sąmonės ir pasąmonės integraciją bei pilnatvės radimą. Taigi šio mėnesio korta primena mums, kas mes esame iš tiesų, skatina prabudimą savo dieviškajai esmei. Ir kaip Saulės spinduliai skatina viską, ką ji paliečia augti, žaliuoti ir vesti vaisius, taip ir prabudusiųjų vidinė šviesa skatina prabusti kitus.

Dažna klaida yra mėginti įrodyti aplinkiniams savo tiesas, mokyti juos teisingo gyvenimo, kai kiekvienas bunda savu būdu ir savu tempu. Kaipgi tuomet galime dalytis savo šviesa su kitais? Kabaloje ta pati Sefira, kuri siejama su Saule, taip pat siejama su širdies čakra ir dieviškąja meile. Taigi per besąlyginę meilę, kuri yra gryniausia mūsų dieviškos prigimties išraiška, mūsų vidinė šviesa šviečia ryškiausiai ir palankiai veikia visus aplink.

Jei pageidaujate moksliškesnio paaiškinimo, mano autoritetas šiuo klausimu yra daktaras Deividas R. Hawkinsas. Savo knygoje „Power versus Force“ jis primena, jog mūsų skleidžiama energinė vibracija daro įtaką visam mus supančiam pasauliui, nes visi esame viename bendrame energijos vandenyne.

Pasitelkdamas medikų ir psichologų naudojamą kineziologinį testavimą – vidinį žmogaus gebėjimą jausti tiesą, jis sudarė sąmonės būsenų skalę nuo 0 (mirtis) iki 1000 (aukščiausia sąmonės būsena, įmanoma žmogui, nušvitimas) ir nustatė, jog vienas žmogus, gyvenantis optimizmo, meilės ir užuojautos būsenoje, atsveria 90 000 žmonių, egzistuojančių negatyviose sąmonės būsenose ir kelia jų vibracinį lygį link kritinio taško, ties kuriuo jų energija bus nebe destruktyvi, o kurianti.

Taigi, kaip sakė Mahatma Gandi, būkime tuo pokyčiu, kurį norime matyti pasaulyje, nes net nežymiai pakėlę savo energinės vibracijos lygį atnešime labai daug gero visam pasauliui. Ar galėtume paskelbti šį lapkričio mėnesį optimizmo mėnesiu ir įsipareigoti kiekvieną dieną pradėti nuo šypsenos sau ir gyvenimui, nuo minčių, kokia nuostabi bus ši diena? Ar galėtume dieną praleisti ieškodami gero kiekviename žmoguje ir situacijoje, o vakarą užbaigti padėka?

Grįžtant prie buitiškesnio lygmens, Saulė visoms gyvenimo sritims žada palankias aplinkybes ir sėkmę – nuo sveikatos pagerėjimo iki gerovės, klestėjimo, puikių santykių ir net populiarumo bei šlovės. Nėra ką daugiau patarti, kaip tik džiaugtis gyvenimu, kol tęsis šis šviesus periodas. Pabūkime lapkričio mėnesį visi optimistais, pabūkime nerūpestingais vaikais, kurie moka džiaugtis ir krykštauti iš laimės, suteikime džiaugsmo aplinkiniams, sušildydami juos savo spinduliuojančia šypsena ir būkime 100 procentų savimi.

Lapkričio mėnesiui Saulės korta mums kelia tokias pamokas:

  • priimti kiekvieną dieną kaip dovaną ir jausti dėkingumą – jei gerai paieškosite, visuomet atsiras, už ką;
  • išnaudoti kiekvienos dienos teikiamą galimybę mokytis gyventi su džiaugsmu ir optimizmu, užuojauta ir atleidimu, dėkingumu ir dosnumu;
  • kiekvieną dieną pamatyti tuos pačius dalykus naujoje šviesoje, naujomis akimis;
  • atrasti ir atskleisti savo vidinę šviesą, pakelti savo energinę vibraciją pereinant į aukštesnes sąmonės būsenas;
  • būti savimi, išreikšti save per viską, ką sakome ir darome;
  • tikėti, jog viskas yra ir bus gerai, Saulė visuomet šviečia, net jei ją laikinai užstojo debesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius