-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 09

Meilės horoskopas gruodžio mėnesiui

Svarstote, ką pirmasis žiemos mėnuo jums atneš meilės srityje? Daug naujų nuotykių, o gal kaip tik – ilgai lauktos ir svajotos ramybės bei stabilumo? Siūlome susipažinti su astrologės Ellen Whitehurst gruodžio mėnesio prognozėmis.
Širdelės
Širdelės / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kalbant apie santykius po Avino ženklu gimusiems asmenims, šį mėnesį nuotykių tikrai netrūks. Atvirkščiai – gruodį sulauksite nemažai įvairių puikių pasiūlymų, kuriems tiesiog negalėsite atsispirti. Vienišiems šio ženklo atstovams gali pasitaikyti puiki pažintis su žmogumi, kuris mielai išklausys jūsų istorijas, viltis ir svajones, o vėliau galbūt ir įžiebs meilę jūsų širdyje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Septintajame jūsų ženklo būste jau dvejus metus įsikūręs rimtas ir praktiškas Saturnas iki šiol kiek apsunkino bendravimą su antrąja puse, tačiau būtent dėl to turėjote galimybę išmokti naujų pamokų apie meilę ir gyvenimą. Taigi dabar metas savo žinias ir patirtį išnaudoti, mat gruodis žada didžiulę sėkmę meilės reikaluose. Pagaliau pavyks susigrąžinti išblėsusią aistrą ar įžiebti ugnį iš begęstančių meilės žarijų. Na, o vienišiems šio ženklo atstovams pasitaikys nauja ir daug žadanti pažintis.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei pastaruoju metu manote, kad kitų gyvenimas kur kas geresnis nei jūsų ir vis pastebite, kad kaimyno žolė daug žalesnė, dabar atėjo metas savo likimą paimti į rankas. Žvaigždės jums dovanoja sėkmę, tad belieka imtis iniciatyvos ir veikti. Tad nustokite svajoti apie žavųjį princą ar princesę ir pradėkite jo arba jos ieškoti. Mėnesio pabaigoje beliks džiaugtis savo pasiekimų rezultatais, kurie bus itin reikšmingi ateityje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Žvaigždės Vėžiams žada, kad šis mėnuo bus vienas laimingiausių istorijoje, ypač jo pabaiga. Tiesa, tik su sąlyga jei bus nuoširdūs ir visuomet elgsis teisingai, nesileisdami į klystkelius. Vis dėlto ši sėkmė veikiau bus susijusi su karjera, mat panašu, kad šį mėnesį nusimato sėkmingas verslo sandoris ar naujos ir perspektyvios partnerystės pradžia.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Septintajame Lūto būste įsikūręs impulsyvusis ir energingasis Marsas šį mėnesį jums negailės nuotykių troškimo. Nepriklausomai nuo to, turite antrąją pusę ar ne, mielai sutiksite su įvairiais pasiūlymais eiti pašėlti į klubą ar pasėdėti bare. Šie nuotykiai jums gali atnešti puikių naujų pažinčių, kurios vėliau prisidės prie jūsų asmenybės augimo ir tobulėjimo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gruodį žvaigždės jums yra numačiusios stabilumo kelią, kuriuo žengsite kupini elegancijos ir grakštumo. Tai galioja tiek kalbant apie meilės reikalus, tiek ir apie karjerą. Tiesa, jei sudarinėsite kokius verslo sandorius ar pasirašinėsite svarbias sutartis, pasistenkite, kad visa tai būtų kruopščiai dokumentuota, taip išvengsite galimų nesusipratimų. O daugiau – belieka džiaugtis šį mėnesį jūsų ženklą supančia magiška  atmosfera.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šį mėnesį seksualumo ir nuotykių troškimo jūs tikrai nestokosite, galbūt dėl to puikiai seksis bendrauti ir su visais aplinkiniais. Pajusite, kad esate apsupti nuostabių žmonių, kurie jus palaiko ir visada ištiesia pagalbos ranką. Džiaukitės ir vertinkite visus prisiminimus ir šiltas akimirkas, kurias jums padovanos šis gruodis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Maždaug nuo gruodžio 10-osios žvaigždės jums žada naują ir romantišką pažintį, kuri ateityje gali išsirutulioti į tvirtus ir stabilius santykius, paremtus didele trauka vienas kitam ir bendrais pomėgiais. Jau turintiems antrąją pusę Skorpionams mėnesio pabaigoje numatomas santykių užtvirtinimas, kuris atneš daugiau stabilumo ir užtikrintumo gyvenime.

Taip pat skaitykite: Gruodžio mėnesio horoskopas

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį mėnesį santykiuose Šaulių laukia tikras perversmas – tiek kalbant apie bendravimą su savo antrąja puse, tiek ir apie santykius su aplinkiniais. Dėl viso to kaltas itin pozityvus ir geras įspūdis, kurį skleisite visiems iš eilės ir kurį gruodį būsite kaip reikiant įvaldę. Jei kiek pasistengsite ir šį mėnesį nuspręsite kiek pakeisti savo išvaizdą, pritrauksite itin pozityvias energijas, o audringuose santykiuose pagaliau įsivyraus ramybė.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gruodžio pabaiga Ožiaragiams numačiusi itin reikšmingus asmenybės pokyčius, tad nusiteikite tapti kiek labiau ištroškusiais nuotykių. Pats metas išsilaisvinti iš jus laikančių gniaužtų ir kiek atsipalaiduoti, tad leiskite sau kaip reikiant pašėlti ir pamirškite visus savo susivažymus, tiesa, tik nenueikite per toli, kad vėliau netektų pernelyg daug gailėtis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gruodį žvaigždės Vandeniams atneš tikrą dovanų puokštę: šį mėnesį jums netrūks aistros, meilės, įvairių malonumų, kūrybingumo ir, žinoma, sėkmės. Tad jei vis dar ieškote savo antrosios pusės, šis mėnuo atneš puikią pažintį, o jau užimtiems šio ženklo atstovams pagaliau pavyks iš sąstingio išjudinti esamus santykius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tiek jūsų artimieji, tiek ir kolegos darbe šį mėnesį turės tinkamą vietą jūsų atviroje širdyje, o dėl jų reiškiamo dėmesio ir meilės jausitės nepaprastai dėkingi ir laimingi. Šį mėnesį norėsite dovanoti, tačiau nepamirškite, kad dovanos priklauso ir jums, nes tikrai esate jų nusipelnę. Nuo gruodžio 10-osios pasistenkite neatsisakyti ir neatmesti įvairių kvietimų, mat jie gali padovanoti nelauktų ir nepamirštamų įspūdžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius