-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 18

Žuvys: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, 2015 metais turi galimybę padaryti žymiai daugiau negu per pastarąjį dešimtmetį. Artėjantys Ožkos metai bus jums netikėtų atradimų, ilgai lauktos sėkmės bei milžiniškų galimybių laikas.
Žuvys.
Žuvys. / Shutterstock nuotr.

Horoskopas Žuvims rekomenduoja pasitelkti visą savo intuiciją bei sumanumą – pasieksite stulbinančių rezultatų. Sėkmė lydės šį ženklą ne tik profesinėje veikloje, bet ir kitose gyvenimo srityse. Svarbiausia – netingėkite ir nepraleiskite pro akis galimybių. Turite suspėti visur bei visada, tik tokiu atveju likimas apipils jus dovanomis.

Prisijunkite prie mūsų „Facebook“ tinkle ir žinosite daugiau!

Žuvys turi atminti, kad 2015 metų rugsėjo 28 dieną bus Mėnulio užtemimas. Šiuo metu būkite ypač atidūs įvairiems lemties ženklams. Likimas nešykštės patarimų, svarbu jų nepraleisti ir teisingai iššifruoti. Pažintys, įvykusios šią dieną, turės neblogų perspektyvų.

Sausio mėnesį Žuvys turėtų nustatyti planus tolimesniam gyvenimui. Vasaros vidurys – tinkamiausias laikas pažinčiai su priešingos lyties atstovu. Palankiausios sąlygos karjeros augimui numatomos rugpjūčio mėnesį. Lapkričio pradžia – tinkamiausias metas poilsiui. Gruodį, tikėtina, Žuvys sulauks gerų naujienų ir ilgai laukto pripažinimo.

Karjera ir finansai

Antrąjį metų pusmetį galimos didelės išlaidos, susijusios su jūsų antrąja puse. Žuvys, norėdamos įrodyti savo meilę, pirks brangias dovanas bei kvies į prabangius restoranus.

Ožkos metai Žuvims atvers duris į naujas perspektyvas, tikėtina, užimsite vadovaujantį darbą ir parodysite savo gebėjimus bei talentą. Bet žinokite, atsakomybės našta bus pakankamai sunki. Kilimas karjeros laiptais žada ir finansinę gerovę.

Vienintelis nepalankus laikotarpis – nuo balandžio iki gegužės vidurio. Šiuo laikotarpiu horoskopas Žuvims nerekomenduoja skolintis, priešingai, atiduokite visas skolas.

Antrąjį metų pusmetį galimos didelės išlaidos, susijusios su jūsų antrąja puse. Žuvys, norėdamos įrodyti savo meilę, pirks brangias dovanas bei kvies į prabangius restoranus.

Horoskopas perspėja, kad Žuvims šiais metais nereikėtų tikėtis laimėti loterijoje ar išlošti kazino. Pagrindinis pajamų šaltinis bus jūsų darbas, tad verčiau visas jėgas skirkite darbui, o ne tuščioms viltims greitai ir lengvai praturtėti.

Sveikata

2015 metais Žuvims grės dažnos peršalimo ligos. Norėdami aplenkti ligą, šio Zodiako ženklo atstovai turi stiprinti imunitetą bei vartoti vitaminus.

Artėjančių metų pirmus tris mėnesius Žuvys turi grūdinti organizmą, stiprinti kūną. Pavasario pradžioje norėsite keisti savo įvaizdį, ypač dailiosios lyties atstovės. Šiuo metu ypač naudinga bus apsilankyti sporto salėje ar užsiimti aerobika.

Balandžio mėnesį Žuvų laukia nelengvas laikotarpis, tikėtini juosmens skausmai bei stuburo ligos. Horoskopas rekomenduoja vengti skersvėjų, nekelti sunkiai. Balandžio mėnesį atsisakykite saldumynų bei miltinių produktų.

Taip pat skaitykite: Naujas skonis: 3 gardūs patiekalai iš ryžių miltų

Gegužės mėnesį jūsų sveikatai pavojus negrės, tačiau nepamirškite ir toliau rūpintis savimi. Gegužės pabaiga puikiai tinka išvykai į gamtą, buvimui gryname ore. Sportuokite, ilsėkitės aktyviai – gausite energijos ir geros nuotaikos užtaisą ilgam laikui.

Meilė

Iki artėjančių metų vasario mėnesio Žuvų jausmai bus labai nepastovūs: jie nuolat bus įsimylėję ir kiekvieną kartą tai bus „tikra“ meilė. Tokia jausmų painiava neaplenks netgi tų Žuvų, kurios jau turi partnerį. Žvaigždės žada, kad iki pavasario išspręsite meilės galvosūkius ir išsiaiškinsite savo jausmuose.

Palankiausias metas naujoms pažintims – nuo birželio iki rugpjūčio. Jeigu jau seniai Žuvys nedrįsta užkalbinti patinkančio žmogaus, galite tai drąsiai daryti dabar. Tikėtina, kad ši pažintis peraugs į rimtus santykius. Šiuo laikotarpiu taip pat galimas tarnybinis romanas. Rudens pabaiga netinkama naujoms pažintims: Žuvų kelyje gali pasipainioti vedęs vyras ar ištekėjusi moteris. Iš tokių santykių nieko gero nebus, tik galvos skausmas.

Taip pat skaitykite: Gyvenimo prasmės beieškant: 30 Paulo Coelho įžvalgų

Žuvys, turinčios nuolatinį partnerį ar partnerę, tikėtina, nuspręs pereiti į kitą santykių lygį. Pasipiršti žvaigždės rekomenduoja pirmąjį metų pusmetį, o tuoktis – antrąjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius