-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 originalios rudeniško manikiūro idėjos

Kada gi daugiau, jei ne rudenį, vertėtų džiaugtis sodrių spalvų ir kruopščiai atliktu manikiūru? Rudeniška spalvų paletė (geltonos, rudos, oranžinės ir juodos spalvų atspalviai) puikiai atrodys ant jūsų dailiai sutvarkytų nagučių.
Manikiūras
Manikiūras / Kadras iš vaizdo įšrašo

O jei viena spalva nulakuoti nagai jums jau pabodo ar šiaip atrodo ganėtinai nuobodžiai, siūlome jums išbandyti tris rudeniui puikiai tinkančio manikiūro idėjas: „Japoniški medžiai“, „Rudeniniai lapai“ ir „Rudens saulėlydis“.

Juk kai už lango blogas oras, galima skirti keletą minučių savo grožio procedūroms ir nagus papuošti originaliu dizainu, pasikliaukite savo fantazija ir nagų lako spalvas galite rinktis visiškai savo nuožiūra, tik darant šiuos manikiūrus svarbu, kad spalvos viena su kita derėtų.

Manikiūras „Japoniški medžiai“

Reikalingos priemonės:

Visų pirma, nagus, kaip ir visuomet, nusilakuokite nagų lako pagrindu – jis neleis nagams pageltonuoti ir lakui pažeisti nago struktūros. Palaukę, kol lakas išdžius, nagus lakuokite balta spalva, jei reikia, tepkite kelis sluoksnius. Ant popieriaus lapo skirtingose vietose užlašinę po keletą lašų geltono, oranžinio ir rožinio nagų lako, į vieną iš jų merkite makiažui naudojamą kempinėlę ir tapšnokite ja nagą. Tą patį veiksmą kartokite su visomis trimis spalvomis, kol pasieksite patinkantį rezultatą.

Taip pat skaitykite: Vaizdo pamokėlė: spalvingas „ombre“ ir vaivorykštinis manikiūras

Kai visi nagai nudžius, pieškite ant jų medžio siluetus. Tai padaryti tikrai nėra sunku – brėžkite dvi banguotas ir kiek storeses linijas, o prie kiekvienos iš jų pripieškite šakeles. Kai nagai nudžius, nulakuokite juos permatomu nagų laku, kad manikiūras ilgiau laikytųsi.

VIDEO: Manikiūras „Japoniški medžiai“

Manikiūras „Rudeniniai lapai“

Reikalingos priemonės:

  • nagų lako pagrindas;
  • makiažo kempinėlė;
  • nagų dailei skirtas šepetėlis;
  • geltonos, oranžinės ir rudos spalvos nagų lakai;
  • permatomas nagų lakas manikiūro užbaigimui.

Nagus padengusi nagų lako pagrindu nusilakuokite juos geltona spalva, jei reikia, tepkite keletą sluoksnių. Kai geltonas lakas išdžius, ant makiažo kempinėlės krašto nusibrėžkite tris viena kitą perdengiančias linijas: pirma brėžkite rudą liniją, šalia jos – oranžinę ir galiausiai – geltoną. Spalvingąją kempinėlės pusę dėkite ant nago ir švelniai prispauskite bei kiek pasukiokite, pasižiūrėkite, ar rezultatas jus tenkina, jei ne, tuomet kempinėlę kiek paryškinkite ir ant nago uždėkite dar kartą. Nagų lako perteklių nuo pirštų nusivalykite ausų krapštuku arba siauru makiažui skirtu šepetėliu. Pakartokite tai su visais nagais ir palaukite, kol lakas visiškai nudžius.

Dabar metas piešti rudeninius lapus. Su siauru rudo nagų lako šepetėliu brėžkite tiesią liniją tiesiai per nago vidurį, tuomet nuo linijos brėžkite mažus apskritimus iki nago kraštų, kartokite tai per visą nago ilgį. Štai ir visas menas! Tiesa, nepamirškite manikiūro užbaigti bespalviu laku.

VIDEO: Manikiūras „Rudeniniai lapai“

Manikiūras „Rudens saulėlydis“

Reikalingos priemonės:

  • nagų lako pagrindas;
  • makiažo kempinėlė;
  • baltas nagų lakas;
  • nagų dailei skirtas šepetėlis;
  • geltonos, oranžinės, juodos ir tamsiai mėlynos spalvos nagų lakai;
  • permatomas nagų lakas manikiūro užbaigimui.

Nagus, padengę nagų lako pagrindo sluoksniu ir palaukę kol jie išdžius, nusilakuokite balta spalva. Tuomet ant makiažo kempinėlės šono vėl brėžkite tris linijas. Pirma brėžkite mėlyną spalvą, tuomet oranžinę ir galiausiai geltoną. Nepamirškite, kad spalvos turi šiek tiek persidengti viena su kita.

Spalvota kempinėlės puse keletą kartų patapšnokite nagą, kol rezultatas jus tenkins. Nagų lako perteklių nuo pirštų nusivalykite ausų krapštuku arba siauru makiažui skirtu šepetėliu. Kai lakas išdžius, ant nago juodu laku ir siauru šepetėliu nupieškite žemę ir kelių medžių kontūrus. Nagai atrodys fantastiškai, kai padengsite juos permatomu nagų laku.

VIDEO: Manikiūras „Rudens saulėlydis“

Daugiau smagių idėjų gražiam manikiūrui siūlome pasisemti iš šių nuotraukų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius