-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

5 kosmetikos priemonės, be kurių neišsiversime žiemą

Neseniai rašėme apie tai, kad atšiaurus oras greitai sendina jautrią ir ploną mūsų odą. Todėl, artėjant šaltukui, reikėtų pasirūpinti visą kūną puoselėjančiomis priemonėmis, kurios saugo nuo šalčio ir padeda išvengti raukšlių. Tad be ko neišsiversime?
Lūpos
Lūpos / Fotolia nuotr.
  1. Lūpų balzamas. Suskerdėjusios lūpos, įtrūkę jų kampučiai... Ar jums nepažįstama tokia problema? O jei dar turite blogą įprotį jas apsilaižyti pučiant žvarbiam vėjui, tada aišku, kad jos tikrai nebus minkštos ir švelnios lyg iš reklaminio katalogo. Rinkitės apsauginius lūpų pieštukus nuo šalčio, vėjo ir saulės. Atgaivinti lūpas padės natūralios naminės kaukės, taip pat palepinkite jas šveitikliais, kad pašalintumėte atsilupusias odos daleles. Geriau rinktis tokius lūpų balzamus, kurių sudėtyje nėra mineralinių aliejų. KAIP PAČIOMS PASIGAMINTI NATŪRALIUS LŪPŲ BALZAMUS, SKAITYKITE ČIA. 
  2. Kremas, apsaugantis nuo šalčio, vėjo, saulės. Jo sudėtyje neturėtų būti vandens, kadangi vanduo gali užšąlti ir neigiamai paveikti odą. Šiuo metu gamintojai siūlo begalę ekologiškų ir natūralių alternatyvų, kuriose tarp sudedamųjų dalių pirmuoju smuiku griežia odą puoselėjantys aliejai. O juk anksčiau laiko pasenti nenorime nei viena.
  3. Plaukų aliejus. Nuo šalčio plaukai ir pasišaušia, ir pradeda sausėti, slinkti bei elektrintis. O šiuo metu mes juos dar ir paslepiame po kepurėmis, taigi šukuosena atrodo ne itin dailiai... Plaukų aliejai ne tik suteikia glotnumo, švytėjimo, bet ir palengvina iššukavimą, juos stiprina, suteikia vešlumo.
  4. Rankų kremas. Aksominės rankos žiemą tampa siekiama svajone, kadangi pakąstos šalčio jos išsausėja, parausta, pradeda šerpetoti. O jų jaunystę išsaugoti yra kur kas sudėtingiau nei veido odos – pakanka žvilgtelėti į gerai žinomų Holivudo primadonų rankas, kad tuo įsitikintume. Taigi, būtinas atributas ne tik šiltos pirštinės, bet ir maitinamasis kremas. Galima rinktis tokius, kurie skirti specialiai žiemai. KAIP PAČIOMS PASIGAMINTI RANKŲ KAUKES, SKAITYKITE ČIA.
  5. Paakių kremas. Šaltas ir niūrus oras itin atsiliepia plonai ir jautriai paakių odai – ji raukšlėjasi, praranda elastingumą ir stangrumą. Tamsūs ratilai po akimis taip pat mūsų nepuošia. Taigi, žiemos metu stenkitės atidžiau prižiūrėti šią veido sritį ir palepinti specialiomis kaukėmis, kremais, kompresais ir pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius