Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 šukuosenos, kurios jaunina

Sutikite – nuo dailios šukuosenos ir išpuoselėtų plaukų sunku atitraukti akis. Tačiau dažna dailiosios lyties atstovė pasirenka netikusį kirpimą ar plaukų spalvą ir akimirksniu „prisiaugina“ bent dešimtį metelių. O juk viskas išties paprasta – nuosaikios spalvos, akies nerėžiantys kirpėjo sprendimai ir lengvas vėjas, įsisukęs į jūsų plaukus, gali padaryti tikrus stebuklus. Žvilgtelėkime į žvaigždes. Ko galime iš jų pasimokyti?
Jennifer Lopez 2013-aisiais
Jennifer Lopez 2013-aisiais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kirpčiukų galia

Štai aktores Cameron Diaz (42 m.) ir Diana Agron (28 m.) sieja ne tik darbas. Puikus pasirinkimas – šukuosena, kai kirpčiukai krenta ant šono. Jos atrodo rafinuotai, elegantiškai ir labai seksualiai.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Cameron Diaz
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Cameron Diaz

Be to, toks kirpimas puikiai tiks bet kokio amžiaus moteriai, tuo labiau, kad galimos pačios įvairiausios variacijos – nuo ilgų iki trumpų, suveltų, banguotų, lygių...

Taip pat skaitykite: Vyrų ir moterų jausmingumas pagal gimimo dieną

Ši šukuosena neišeina iš mados, paryškina gražiausius moters bruožus, suteikia valiūkiškumo.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Diana Agron
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Diana Agron

Bangos bangelės

Ilgi banguoti plaukai nėra tik jaunų moterų privilegija. Aktorė Julia Roberts (47 m.) puikiai visiems atpažįstama dėl savo garbanų, kurioms neįmanoma atsispirti. Atitinkamas ilgis ir dailiai krentančios bangos kaip tik jaunina ir žavi.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Julia Roberts
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Julia Roberts

Tą patį galima pasakyti ir apie supermodelį Gisele Bundchen (34 m.), kurios šukuosena kopijuojama tūkstančių gerbėjų. Natūralios, lyg vėjo sutaršytos sruogos būtent tai, ko reikia. Tiesa, grožio specialistai vyresnėms, perkopusioms 50-ies metų slenkstį, pataria vengti itin tiesių ar labai garbanotų plaukų.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gisele Bundchen
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Gisele Bundchen

Trumpų plaukų šukuosenos

Kirpimas pixie daugeliui vyrų atrodo berniukiškai, tačiau, sutikite, kad šioje šukuosenoje tikrai galima įžvelgti žavesio ir jaunatviškumo. Aktorė Audrey Tautou (38 m.), vadinama stiliaus ikona, jau seniai neatsiejama nuo trumpučių plaukų šukuosenos, tačiau tokia jai labai tinka!

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Audrey Tautou
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Audrey Tautou

Arba ne taip seniai mama tapusi Halle Berry (48 m.). Ją matėme ir ilgais, ir trumpais, ir garbanotais plaukais, tačiau trumpi išryškina jos grožį, prakaulius skruostikaulius, akis ir nepakartojamą šypseną.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Halle Berry
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Halle Berry

Stilistai sako, kad tokios šukuosenos įvaizdžiui suteikia elegancijos, trapumo ir labiausiai tinka smulkų bruožų moterims. Tik venkite labai griežto kirpimo – kur kas geriau atrodys valiūkiškas ir vos paveltas.

Taip pat skaitykite: Kaip bikinio depiliacija gali pakenkti jūsų sveikatai

Bob stiliaus šukuosena

Tikra klasika, kuri ant galvos gali virsti neįtikėtina variacija. Štai dainininkė Taylor Swift (24 m.) padabinta garbanomis bei kirpčiukais, ir nuo jos neįmanoma atitraukti akių.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Taylor Swift

Gerai atliktas kirpimas, kaip teigia, stilistai, gali atjauninti ne prasčiau nei plastinė operacija, o ir kainuos gerokai pigiau. Kitas variantas, aktorės Julianne Hough (26 m.), kai plaukai krenta nepaklusniomis sruogomis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Julianne Hough
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Julianne Hough

Žinoma, galite išbandyti ir griežtesnį pasirinkimą, kaip tarkime, aktorės Marion Cotillard (39 m.) ir Hayden Panettiere (25 m.).

„Scanpix“ nuotr./Aktorės Marion Cotillard ir Hayden Panettiere
„Scanpix“ nuotr./Aktorės Marion Cotillard ir Hayden Panettiere

Veidą įrėminanti šukuosena

Kai plaukai visur vienodo ilgio, jie dažniausiai suteikia įvaizdžiui griežtumo, tačiau pakanka žvilgtelėti į dainininkės Jennifer Lopez (45 m.) šukuoseną, kuri iškarpyta taip, jog sruogos dailiai apgaubia ir įrėmina veidą. 

Taip pat skaitykite: Aktorės Blake Lively išpuoselėtų plaukų paslaptys

Tai puikus sprendimas, jeigu neturite laiko ilgai stovėti prie veidrodį ir pintis kasų, sukti kuodo ar kitaip juos formuoti.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez

Tai šukuosena, kuri slepia trūkumus ir paryškina jūsų privalumus, be to, jaunina. Žinoma, nei Jennifer Lopez, nei aktorė Keira Knightley (29 m.) dėl to neturėtų sukti galvos!

„Scanpix“/„Empics Entertainment“ nuotr./Keira Knightley
„Scanpix“/„Empics Entertainment“ nuotr./Keira Knightley

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius