-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 grožio klaidos, kurių patartina vengti, jei norite tobulos asmenukės

Tiek vaikinai, tiek merginos nevengia pasistaipyti prieš fotoaparatą. O kadangi šių laikų mada – visagalės asmenukės, tai jose visi trokštame atrodyti tobulai. Štai kokių grožio klaidų pataria vengti makiažo meistrė Kristin Daniell, kad nuotraukose atrodytume puikiai, nepakartojamai ir žaviai.
Asmenukė
Asmenukė / Fotolia nuotr.

Odai nepakanka drėgmės

Kruopščiai drėkinkite odą, kadangi nuotraukose ji matoma iš arti. Todėl jeigu oda išsausėjusi, kiti makiažo produktai nelygiai padengs veidą. O juk ne tokio tikitės rezultato, ar ne? Tinkamas makiažo pagrindas ar drėkinamasis kremas odai suteiks spindesio, švelnumo.

Taip pat skaitykite: Odos priežiūra žiemą: maitinti ar drėkinti?

Apvedate akis juodu pieštuku

Jeigu norite didesnių akių, venkite akis apvesti juodu pieštuku – taip jas tik sumažinsite vizualiai. Be to, atrodysite pavargusios, vyresnės nei iš tiesų esate. Makiažo specialistė pataria rinktis kuo švelnesnius, rudus, pilkus, žemės atspalvius.

Kam reikia lūpų balzamo?

K. Daniell tikina, kad prieš dažantis lūpas, būtų labai gerai jas suvilgyti lūpų balzamu. Taip paruošite savo lūpytes ir jos, padengos lūpdažiu, bus švelnios, minkštos ir išpuoselėtos. Kitu atveju, ypač, jeigu lūpų dažai matiniai, jie dar labiau pabrėš lūpų sausumą, o jeigu jos dar ir nubučiuotos vėjo... Tuomet vaizdas bus tikrai nekoks.  

Pamirštate užmaskuoti paakius

Dažna moteris kamuojasi, kai ryte pamato pajuodusius paakius. Tačiau ne visos pastebi, kada juos tiesiog privalu kiek pašviesinti. Griebkite maskuojamąją priemonę ir išbandykite – jūsų veidas taps šviesesnis, akys atviresnės, didesnės ir džiugesnės.

Dažote tik viršutines blakstienas

Kas per daug, tas nesveika, tačiau apatinės blakstienos, švelniai perbrauktos tušu, jums padės susikurti išties puikų įvaizdį – akys atrodys kur kas išraiškingesnės. Vizažistė sako, jog visiškai pakanka viršutines blakstienas nudažyti kelis kartus, o apatines – vieną kartą.

Ryškinate blakstienas pilku, rudu ar kitokiu švelnios spalvos tušu

Tam, kad jūs nuotraukoje atrodytumėte pribloškiančiai, makiažo specialistė pataria rinktis patį juodžiausią akių tušą. Taip susikursite išties „dramatišką“ įvaizdį, be to, geriau ir ryškiau atrodysite asmenukėje, o jūsų akys trauks žvilgsnį savo atvirumu ir natūralumu.

Taip pat skaitykite: Meilės horoskopas gruodžio mėnesiui

Pamirštate skaistalus ir bronzinę pudrą

Visa tai padeda „įrėminti“ veidą, suteikia jam gaivumo, spindesio, gyvumo. Išbalęs veidas juk nėra tas efektas, kokio tikitės? Brūkštelėkite per skruostus, kaktą, smakrą ir keliais potėpiais pagražinkite savo įvaizdį. Beje, kuo daugiau dėmesio skirkite ir antakiams: suteikite formą, užtušuokite tuščias vietas, kad jie atrodytų vientisi, paryškinkite pieštuku ar šešėliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius