-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

87 plastines procedūras pasidariusi moteris tikina, kad jos kūnas yra meno kūrinys

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Hannah Page tikina turinti gražiausias lūpas visoje šalyje. Vis dėlto, daug kas su ja nesutiktų, mat į moters lūpas iš viso per 16 itin skausmingų procedūrų buvo suleista 3,5 šaukšto odos užpildo.
Lūpų didinimas
Lūpų didinimas / „Shuterstock“ nuotr.

Nepaisydama aplinkinių patyčių ir užgauliojimų, kad jos išvaizda veikiau primena barbę, 22–ejų britė nė kiek negaili už operacijas išleistų 8 tūkst. svarų sterlingų (maždaug 32 tūkst. litų) ir tikina, kad jos lūpos pačios gražiausios.

Viename Didžiosios Britanijos biurų dirbanti moteris iš viso jau yra pasidariusi 87 plastines procedūras – jai keletą kartų buvo tvarkyta nosis, atlikta krūtų didinimo operacija, nusiurbti riebalai ir atliktos botokso injekcijos. Iš viso už plastines operacijas H. Page jau yra paklojusi 31 tūkst. svarų sterlingų (maždaug 124 tūkst. litų).

Pirmąją nosies operaciją moteris pasidarė būdama vos 17–os, po metų ji nusprendė pasigražinti ir lūpas, mat manė, kad jos yra per plonos. Netrukus moteris tapo tarytum apsėsta įvairių plastinių operacijų, kurioms pinigų ji gaudavo skolindamasi iš draugų ar imdama paskolas iš banko.

„Nors esu daug prisiskolinusi, dėl to pernelyg nesijaudinu. Manau, kad jei ko labai stipriai nori, tuomet ir turi tai gauti, ir nesvarbu, kokia to kaina. Aš išties džiaugiuosi savo lūpomis ir nors daugelis mano vaikinų sako, kad jos yra per kietos, man nesvarbu, svarbiausia, kad jos gerai atrodo“, – tikina Hannah Page ir priduria, kad jos kūnas tiesiog yra meno kūrinys.

„Lūpas didinti ruošiuosi ir toliau, didinsiuosi jas tol, kol pražilsiu ir susiraukšlėsiu. Kada nors norėčiau, kad man būtų pašalinti ir keli šonkauliai, ši procedūra gerokai pagražintų mano figūrą“, – ateities planais dalijasi britė.

Daugiau moters nuotraukų rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius