Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorei B.Lively prireikė 14 mėnesių, kad po gimdymo atsikratytų 28 kilogramų

Nepaisant to, kad dažnai girdime apie magišką įžymybių gebėjimą vos per kelias savaites po gimdymo susigrąžinti puikias kūno formas, Holivudo aktorė Blake Lively priminė, kad daugumai moterų tai yra tiesiog neįmanoma ir – neprotinga.
Blake Lively
Blake Lively / „Scanpix“/AP nuotr.

Savo „Instagram“ paskyroje garsi aktorė, žinoma dėl vaidmenų seriale „Liežuvautoja“, filmuose „Keliaujančių kelnių seserija“, „Adelainos amžius“, atskleidė, kad jai prireikė 14 mėnesių, siekiant susigrąžinti iki gimdymo turėtas formas, rašoma Independent.co.uk.

Pasak B.Lively, per nėštumo laikotarpį, kai laukėsi antrojo jųdviejų su aktoriumi Ryanu Reynoldsu vaiko, ji priaugo 27,7 kilogramo.

Tačiau dirbdama su asmeniniu treneriu ji neskubėjo ir formas susigrąžino pamažu.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

„Pasirodo, nepavyks atsikratyti 30 per nėštumą priaugtų kilogramų tiesiog naršant po „Instagram“ ir svarstant, kodėl neatrodai kaip visi tie modeliai su bikiniais, – rašė aktorė. – Ačiū @donsaladino už tai, kad atspardė mano sėdimąją atgal į formą. Per 10 mėnesių užaugo, per 14 mėnesių pavyko atsikratyti. Labai savimi didžiuojuosi.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas

B.Lively treniravosi su Donu Saladino, kuriam priklauso „Drive Clubs“ sporto klubai Niujorke, tuo pačiu, kuris treniravo Scarlett Johanson ir B.Lively vyrą R.Reynoldsą.

Nors dauguma žmonių negali sau leisti geriausio asmeninio trenerio paslaugų, kuris padėtų susigrąžinti formas, dauguma pasveikino aktorę už tai, kad ji neskubėjo ir per nėštumo laikotarpį priaugto svorio atsikratė pamažu.

„Esi tikras įkvėpimas, – rašė viena gerbėja. – Nuostabu matyti mamą, kuri neskuba susigrąžinti formų, kad vėl galėtų jaustis savimi. Ačiū tau, kad primeni mums visoms, jog pirmiausia turime rūpintis savo vaikais, ypač pirmaisiais mėnesiais, kai jiems mūsų labiausiai reikia. Tai įkvepia.“

„Man patinka, kad esi atvira dėl savo svorio“, – komentavo kita.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively
AFP/„Scanpix“ nuotr./Blake Lively

„Ačiū, kad pasakei, jog atsikratyti kilogramų prireikė 14 mėnesių, – rašė dar viena gerbėja. – Kitos įžymybės verčia mus tikėti, kad vyksta kažkokia magija – juk praėjus vos mėnesiui po gimdymo jos būna dar lieknesnės nei prieš nėštumą. Vis dėlto šviesa tunelio gale yra.“

Dauguma pripažino, kad B.Lively pranešimas paskatino jas eiti į sporto salę. Viskas, kas padeda išsklaidyti mitą, jog iškart po gimdymo moters kūnas privalo atrodyti kaip prieš gimdymą, yra gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius