Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amal Clooney grožio paslaptys: kokias kosmetikos priemones ji naudoja?

Žavinga, sėkminga, stilinga ir spinduliuojanti nepaprastą moteriškumą – tokia yra 41-ų libanietė teisininkė, aktoriaus George'o Clooney žmona Amal Clooney. Kai bet kurią akimirką į tave gali nukrypti fotografų blykstės, turi atrodyti stulbinamai. Kas paneigs, kad A.Clooney visada taip ir atrodo? Įgimto grožio ir žavesio niekas neatims, bet tam tikros kosmetikos priemonės padeda jį paryškinti. Taigi kokias priemones naudoja Amal?
Amal Clooney
Amal Clooney / Vida Press nuotr.

Ryškios lūpos

A.Clooney ir kitų žvaigždžių vizažistė Charlotte Tilbury „InStyle“ sakė, kad Amal yra didelė „Amazing Grace“, „Walk of Shame“ ir „Red Carpet Red“ iš jos „Matte Revolution“ lūpdažių linijos gerbėja, rašo nowtolove.com.au. Teigiama, kad lūpų dažuose esanti švytinčio 3D pigmento formulė lūpas padaro didesnes ir putlesnes.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney su žmona Amal Clooney
AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney su žmona Amal Clooney

Išraiškingi antakiai

A.Clooney žino, kaip pasinaudoti „Charlotte Tilbury Cara D Brow Lift“ antakių pieštuku – viršutinėje antakių dalyje išpiešia „plaukelius“, kurie išties atrodo kaip tikri.

Ch.Tilbury sako, kad tinkamai prižiūrėti antakiai suteikia visiškai kitokį atspalvį veidui – jis tampa išraiškingesnis.

Vida Press nuotr./Amal Clooney
Vida Press nuotr./Amal Clooney

Nepriekaištinga veido oda

Amal visuomet atrodo stulbinamai, o jos oda – skaisti, švytinti. Kad ypatingoms progoms sukurtų nepriekaištingą makiažą, vizažistė naudoja itin malonios tekstūros veido kremą „Charlotte's Magic Cream“, kuris, pasak jos, puikiai drėkina – o drėkinti odą būtina visada. Taip pat „Wonderglow“ makiažo gruntą, kuris odą padaro lygesnę.

Tada tepamas „Charlotte Tilbury Light Wonder Youth-Boosting“ makiažo pagrindas. Iškilioms veido vietoms naudojama šviesą atspindinčių dalelių turinti priemonė „Hollywood Flawless Filter“, makiažui užtvirtinti – kompaktinė pudra „Air Brush Flawless Finish Micro-Powder“. Akių šešėliai („Eyes to Mesmerise“) – taip pat iš Ch.Tilbury makiažo priemonių linijos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney

Purūs plaukai

Norite tokių purių plaukų, kuriais džiaugiasi ir kitus džiugina A.Clooney? Plaukų stilistas Maxas Cole'as „Vanity Fair“ teigė, kad tam puikiai tinka purškiklis „Philip Kingsley's Maximizer Spray“ – juo reikia purkšti plaukus prie šaknų, tai suteiks purumo, plaukai nebus prigludę.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney

Klasikinis kvapas

Teigiama, kad Amal yra ištikima „Oscar de la Renta“ kvapui „Something Blue“, kuris pasižymi gėlių ir citrusų natomis. Jis – lengvas, gaivus ir kerintis, štai kodėl A.Clooney jam neabejinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius