Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blausi oda? 7 produktai, kurie drėkina iš išorės

Vandens stokojanti oda yra blausi, pavargusi ir papilkėjusi. Dar jai, kad spindėtų, būtinos maisto medžiagos, o šių gausu gėlių, ledynų, jūros, terminiame vandenyje.
/ Vida Press nuotr.

Apie vandens kiekį, kuriuo nuolat vertėtų aprūpinti organizmą, nekalbėsime – jums spręsti, kaip elgtis. Bet trumpai apžvelkime produktus, kurie, teigiama, veiksmingai drėkina odą iš išorės. Visus juos sieja žodis „vanduo“. 

Hialurono rūgštis. Ji pritraukia vandens molekules, dar veikia kaip ląstelių cementas ir padeda išlaikyti odos stangrumą, lygumą, o nuo to irgi priklauso jos spindėjimas. 

„Collistar Pure Active Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting“ hialurono rūgštis
 

„Collistar Pure Active Hyaluronic Acid Moisturizing Lifting“ hialurono rūgštis drėkina ir paviršinį, ir gilesnius odos sluoksnius.

Hidrolatai vadinami tiesiog gėlių vandeniu. Jis gerokai vertingesnis už paprastą H2O, esantį daugelio kosmetikos priemonių sudėtyje.

Hidrolatai. Jie gaminami distiliuojant augalų žiedus, lapus, medieną ar dervą, yra puikūs veido prausikliai, gaivikliai ir tonikai. Pasak hidrolatų gamintojų, vanduo turi ypatingą savybę perimti informaciją iš gyvų augalų, ją saugoti ir pernešti į žmogaus kūną. Dažnai hidrolatai vadinami tiesiog gėlių vandeniu. Jis gerokai vertingesnis už paprastą H2O, esantį daugelio kosmetikos priemonių sudėtyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gražinimosi kodai pagal gyvenimo būdą

Micelinis vanduo. Jo gamybai naudojama micelių, mikroskopinių riebalų rūgščių molekulių, technologija. Micelės pritraukia tai, kas yra odos paviršiuje, t. y. nešvarumus ir makiažą. Toks mikroemulsinis valiklis atlieka savo darbą labai švelniai, nedžiovina odos, po jo nereikia naudoti toniko. 

„Bioderma Sébium H2O“ micelinis vanduo
 

„Bioderma Sébium H2O“ micelinis vanduo giliai išvalo, drėkina mišrią ir riebią odą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius