Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dailiausios šukuosenos garbanėms: žvalgomės į žvaigždes

Sutikite, tiesiaplaukės velniui sielą parduotų, kad puikuotųsi tomis romantiškomis garbanomis, krentančiomis lyg banguota jūra... O štai garbanės mano, kad susiraizgiusias sruogas, iškeitusios į šilkinius, lygius, paslankius plaukus jausis kur kas gražiau, o ir atrodys jauniau.
AnnaLynne McCord
AnnaLynne McCord / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Visgi, garbanės turi nenuginčijamų privalumų: jų plaukai, net jeigu yra visai plonyčiai, atrodys purūs, didesnės apimties palyginti su tomis, kurios renkasi tiesių plaukų šukuosenas ar yra tokiomis apdovanotos iš prigimties. Šiandien siūlome pasižvalgyti tarp žvaigždžių pavyzdžių – kaip jos kerpasi, šukuojasi ir kokias grožybes išbando?

Aktorė Halle Berry (48 m.)

Ją matėme ir ilgais, ir trumpais plaukais. Neabejotinai ši žavi moteris dailiausiai atrodo pasipuošusi trumpų plaukų šukuosena. Suvaldytos garbanos sugula kiek pašėlusia, siautulinga, tačiau patrauklia akiai forma. Kas pasakys, kad trumpaplaukėms trūksta moteriškumo? Tik ne Halle Berry!

„Scanpix“ nuotr./Halle Berry
„Scanpix“ nuotr./Halle Berry

Aktorė ir modelis AnnaLynne McCord (27 m.)

Viena iš natūralių garbanių, kuriai atrodyti nepriekaištingai nesutrukdytų net uraganas. Garbanos jai suteikia valiūkiškumo ir žavumo, nepaisant to, pastaruoju metu ją galime išvysti vaikštančią tiesesniais plaukais. O štai ši šukuosena galėtų būti drąsiai įtraukiama į seksualiausių sąrašą – ilgi, romantiškomis garbanomis krentantys plaukai – puikus pasirinkimas tiek vakarėliui, tiek vakarienei su mylimuoju, tiek darbui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./AnnaLynne McCord
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./AnnaLynne McCord

Aktorė Sarah Jessica Parker (49 m.)

Mūsų puikiai pažįstama Kerė iš „Sekso ir miesto“, serialo populiarumo laikais kone visas pasaulio moteris varė iš proto savo tobulais plaukais. Nesvarbu kokio ilgio, kaip sušukuoti ar suformuoti, jie visuomet priminė tikrą tobulybę. Šiuo metu aktorė renkasi natūralesnę plaukų spalvą, tačiau garbanų neatsisako. Štai koks nuosaikus, dailus ir labai jai tinkantis kirpimas! Turime pasakyti – tikrai jaunina.

„Scanpix“ nuotr./Sarah Jessica Parker
„Scanpix“ nuotr./Sarah Jessica Parker

Dainininkė Taylor Swift (24 m.)

Ne taip seniai dainininkė nusirėžė savo dailias garbanas ir tikrai nesuklydo. Dabar ji atrodo kur kas moteriškesnė, nebe tokia naiviai mergaitiška. Trumpesni plaukai Taylor padeda sukurti stilingos, išvaizdžios ir rafinuotos moteris įvaizdį. O kaip manote jūs?

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

Aktorė AnnaSophia Robb (20 m.)

Tai jaunesnė Kerės iš serialo „Seksas ir miestas“ versija. Vaidinama seriale „The Carries Diaries“ (liet. Kerės dienoraščiai) ji juk turėjo panašėti į savo dievaitę, ar ne? Taigi, be garbanų čia neapsieisi. Vienur ilgesniais, kitur trumpesniais ir paslankesniais plaukais AnnaSophia atrodo žaviai, jaunatviškai ir gundo savo tobulomis garbanomis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./AnnaSophia Robb
AFP/„Scanpix“ nuotr./AnnaSophia Robb

Aktorė Andie MacDowell (56 m.)

Štai puikus įrodymas, kaip suvaldyti garbanotus plaukus: jie gali virsti tikra kupeta storų, nuostabiai veidą įrėminančių garbanų, tačiau kitą dieną ne taip sudėtinga puikuotis glotnesnėmis, mažesnėmis sruogomis, kurios puikiai tinka rafinuotam ir elegantiškam vakarėliui...

„Scanpix“ nuotr./Andie MacDowell
„Scanpix“ nuotr./Andie MacDowell

Aktorė Kerry Washington (37 m.)

Pasirinkusi asimetrišką kirpimą aktorė tikrai neprašovė. Sutikite – šukuosena atveria moteris veidą, pabrėžia dailų kaklą, o ir atrodo tikrai gracingai.

„Scanpix“ nuotr./Kerry Washington
„Scanpix“ nuotr./Kerry Washington

Aktorė Nicole Kidman (47 m.)

Žaviąją raudonplaukę dabar kur kas rečiau išvysime garbanotais plaukais nei jos karjeros pradžioje. Tačiau šis nuosaikus, paprastas, bet ne prastas pasirinkimas mus nukelia kone dešimtmečiu atgal. Šone perskirti plaukai ir lengvos bangos aktorei suteikia jaunatviško lengvumo.

„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman
„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman

Aktorė Kat Dennings (28 m.)

Vidutinio ilgio garbanotus plaukus galite kiek sukelti ir susegti. Taip ne tik jausitės patogiai, kadangi plaukai neišsidraikys, bet puikiai atrodysite. 

„Scanpix“ nuotr./Kat Dennings
„Scanpix“ nuotr./Kat Dennings

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius