-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio procedūros, kurių geriau nedaryti prieš pirmą pasimatymą

Nors pasimatymas, ypač pirmas, yra ta proga, kai norisi atrodyti kuo geriau (bet kad pernelyg nesimatytų įdėtų pastangų), yra grožio procedūrų, kurių prieš svarbų įvykį geriau nedaryti. Antraip užuot sulaukus teigiamo rezultato gali tekti atšaukti pasimatymą arba jo metu jaustis nepatogiai.
Moteris slepia veidą
Moteris slepia veidą / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Pasimatymas Grožis

Kartais geriau tiesiog tvarkingai pasidažyti, susitvarkyti nagus ir paprastai susišukuoti, nei...

...išsibalinti dantis

Juokas juokais, bet jei nenorite, kad jūsų dantys pradėtų akinamai šviesti, geriau dantų balinimą atidėkite. Juo labiau jei iki šiol jūsų šypsenos nepuošė itin balti dantys: jeigu staiga jie tokie taps, kvietęs į pasimatymą žmogus tai pastebės. Ir nesupras, kas čia įvyko.

Nuo sulčių, juodos kavos, arbatos, raudono vyno, kolos, ledų, deserto su mėlynėmis ar šokoladu ar salotų su burokėliais gali likti dėmių ant dantų.

Arba bent jau atlikite tą procedūrą likus savaitei iki pasimatymo (jei pakvietė labai iš anksto), antraip maža, kas gali nutikti. Dantys po balinimo apie dvi paras būna jautrūs, jei ko nors ne to užvalgysite ar atsigersite, ant dantų gali likti dėmių. Tarkime, nuo sulčių, juodos kavos, arbatos, raudono vyno, kolos, ledų, deserto su mėlynėmis ar šokoladu ar salotų su burokėliais.

Dantys baltesni atrodys su raudonu arba rožinio šaltesnio atspalvio lūpdažiu. Venkite rudų ir oranžinių atspalvių – jie tik išryškins dantų pageltimą.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

...nusikirpti ar nusidažyti plaukus

Tikriausiai pastebėjote, kad net pakirpus plaukų galiukus prireikia dviejų savaičių, kol plaukai apsipranta su nauju ilgiu ir tampa lengviau juos prižiūrėti. Iki tol jie gali kristi ne taip, kaip jums norėtųsi, pūstis ar banguoti. Ką jau kalbėti apie kardinaliai naują kirpimą. Galbūt labai norėtųsi atsinaujinti, bet tai visuomet susiję su rizika nelikti visiškai patenkintai rezultatu. Tas pats pasakytina apie plaukų dažymą – jei dažote ne įprasta spalva, o eksperimentuojate, negalite būti tikra, koks rezultatas išeis.

Nebent pasitikite kirpėju ir į pasimatymą žygiuosite tiesiai iš kirpyklos – jose paprastai šukuosenos sutvarkomos puikiai, iki kito plovimo.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

...atlikti depiliaciją

Jei jūsų plaukeliai atauga labai greitai, skuskite atsargiai, pasimatymo dieną, bet – iš ryto, su nauju skutimosi peiliuku.

„O kaipgi – juk neisi neskustomis kojomis ar pažastimis“, – turbūt iškart pamanysite jūs. Tačiau filmuose dažnai matomas vaizdelis, kaip moteris karštligiškai prieš pat pasimatymą pradeda depiliuotis, lai ir lieka filmams. Realybėje, ypač iš skubėjimo, galite įsipjauti arba sudirginti odą, ir ją išbers. O kas tada? Ate, suknelei!

Jei jūsų plaukeliai atauga labai greitai, skuskite atsargiai, pasimatymo dieną, bet – iš ryto, su nauju skutimosi peiliuku – jis pjaus lygiai, nedirgins odos ir nepaliks plaukelių.

O depiliaciją geriausia atlikti likus kelioms dienoms iki pasimatymo – kad išvengtumėte galimo plaukelių įaugimo ir odos sudirgimo bei bėrimo. Jei taip nutiks, oda spės atsigauti iki didžiosios dienos.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

...eiti į soliariumą

Gal šią akimirką tai neatrodo taip aktualu, bet po kokio mėnesio pastebėsite, kad vasarinis įdegis išnyko kaip dūmas – mūsų oda atsinaujina kas keturias savaites, negyvos jos ląstelės pašalinamos prausiantis, tad per tiek laiko smarkiai pašviesėja ir oda. Pripratusios prie saulės nubučiuotų skruostų gali panorėti susigrąžinti tą įvaizdį, o lengviausias būdas – nueiti į soliariumą. Tačiau jei nesate iš tų, kurios VISADA ir IŠKART įdega rudai, geriau tokią procedūrą atidėti arba degintis prieš dvi dienas. Mat galite įdegti raudonai, ypač jei soliariumo lempos neseniai keistos.

Virto vėžio spalva dar nieko nepapuošė.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

...pasidaryti veido šveitimo procedūrą

Kitas dalykas, susijęs su veidu, ir kurio trokšta visos moterys bei merginos, tai skaisti, švari, švytinti oda. Tarsi būtumėte nužengusios iš žurnalo viršelio. Bet – pirma, viršeliai būna bent šiek tiek retušuojami, o antra, viena veido šveitimo procedūra nepadės pasiekti tokio rezultato. Juolab kad po jos oda pradžioje gali atrodyti raudonoka ir pasausėjusi, arba gali atsirasti keletas naujų spuogų – tai odos reakcija į staigią intervenciją.

Saugesnis variantas – iš vakaro lengvai nušveisti odą šveitikliu ir užsitepti skaistumo ir spindesio suteikiančią kaukę. O pasimatymo dieną – drėkinamojo kremo. Skruostikaulius galite lengvai patepti švytėjimo suteikiančia priemone (highlighter).

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

Gero pasimatymo! Daugiau šypsokitės ir pasitikėkite savimi.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius