Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į rumunės fotografės pasaulio moterų „grožio žemėlapį“ pateko ir lietuvės portretas

Sakoma, kad dėl skonio nesiginčijama. Kaip ir dėl grožio, kuris išties subjektyvi sąvoka. Kiekvienoje pasaulio šalyje vyrauja saviti grožio standartai, kuriuos savo akimis pamatė ir į nuotraukas suguldė 29-erių fotografė Mihaela Noroc.
Jausminga moteris
Jausminga moteris / Fotolia nuotr.

Mihaela kilusi iš Bukarešto, Rumunijos. Vieną dieną ji metė darbą ir pradėjo naują gyvenimą.

„Aš susidėjau daiktus į kuprinę, pasiėmiau fotoaparatą ir iškeliavau aplink pasaulį. Fotografavau šimtus moterų, kurių kiekviena atstovavo savo šalies kultūrai ir grožio standartams. Taip gimė projektas „The Atlas of Beauty“. 

Šis projektas, pasak fotografės, atskleidžia mūsų planetos įvairovę per moterų portretus. „Dabar aš galiu pasakyti, kad grožis yra visur. Tai nepriklauso nuo kosmetikos ar svorio. Grožis – tai buvimas savimi“, – teigia Mihaela. 

Taip pat skaitykite: Filmuke įamžinta, kaip kito moters figūros idealas per 3000 metų

Pasaulis mus verčia būti vienodais, tačiau gražūs esame todėl, kad išsaugome savo autentiškumą, todėl, kad esame skirtingi. „Mano tikslas – ir toliau tęsti savo keliones, fiksuoti moterų žavesį ir išskirtinumą, įkvėpti visus, kurie trokšta išlaikyti savo autentiškumą. Galų gale, grožis – tai stebėtojo nuomonė, o juk stebėtojas kaskart yra vis kitas.“

Norėdami pamatyti moterų iš 37 šalių grožį (beje, ir Lietuvos!), kurį užfiksavo fotografė Mihaela Noroc, spauskite štai ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius