-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūdina ploni plaukai? Padės kirpimas ir tinkamos priemonės

Turite plonus tiesius plaukus, bet svajojate apie vešlius ir ne taip nuobodžiai glotnius? Galima prisiauginti sruogų – taip įspūdingas ševeliūras mėgsta susikurti scenos žmonės, tačiau yra ir kitas būdas – reikalaujantis mažesnių investicijų ir patikimesnis, nes nepateikia netikėtų siurprizų. Turime galvoje vykusį kirpimą ir šiuolaikines modeliavimo priemones.
/ Vida Press nuotr.

Tikrai nenorėtumėte, kad jums nutiktų taip kaip Britney Spears koncerto Las Vegase metu. Dainininkė scenoje pametė dalį priaugintų sruogų. Galima suprasti ir ją, ir kitas atlikėjas, kurios naudojasi šia gudrybe, kad plaukai atrodytų pritrenkiamai. Juolab kad prieš kiekvieną pasirodymą stilistai jų plaukus gerokai pakankina ir šie laikui bėgant ima šiurti. Bet jei darbas nereikalauja tokio aukos, kodėl gi tiesiog tinkamai nenusikirpus? Tegyvuoja pokyčiai! O specialios plaukų stilizavimo priemonės dar labiau pagelbės.

Ilgi plaukai. Paprašykite stilisto, kad priekinėje galvos dalyje plaukus nukirptų sluoksniais. Jie gražiai įrėmins veidą ir sukurs vešlumo įspūdį. Vertas dėmesio produktas – tekstūros suteikianti pudra, tarkim, „L'Oreal Professionnel True Grip Texturizing Powder“.

Gamintojo nuotr./Tekstūros suteikianti pudra „L'Oreal Professionnel True Grip Texturizing Powder“
Gamintojo nuotr. 

Tokio tipo priemone apdoroti sausi plaukai akivaizdžiai tampa puresni ir gyvesni. Pamėginkite ja padidinti ne tik palaidų plaukų, bet ir kasų apimtį. Susipinkite laisvą kasą, užpurkškite ant jos pudros ir pirštais išpašykite plaukus. Tekstūros suteikiantis produktas puikiai tinka vietoj sausojo šampūno.

TAIP PAT SKAITYKITE: Plaukų priežiūra: dažniausios klaidos ir kaip jų išvengti

Pusilgiai plaukai. Pečius siekiantys ar šiek tiek ilgesni plaukai, nukirpti neaštriais sluoksniais, įgauna žavios apimties – ypač kai jie pabanguojami ar pagarbanojami. Vėl padėtų sausas produktas, skirtas šukuosenai sutvirtinti, išryškinti plaukų tekstūrą, padidinti apimtį, suteikti spindesio.

Ploniems plaukams  svarbu, kad stilizavimo priemonės jų neapsunkintų, tad jos turi būti itin lengvos.

Beje, ploniems plaukams  svarbu, kad stilizavimo priemonės jų neapsunkintų, tad jos turi būti itin lengvos. Viena iš tokių – „Joico Power Spray Fast–Dry Finishing Spray“. Galima naudoti ir sausąjį šampūną – kad ir  „John Frieda Volume Refresh Dry Shampoo“. Palenkite galvą žemyn, pasipurkškite šaknis šiuo produktu, pirštais pasklaidykite plaukus, kad jis geriau pasiskirstytų, pakelkite galvą ir šiek tiek pavelkite plaukus.

Gamintojo nuotr./Sausas šampūnas „John Frieda“, plaukų stilizavimo priemonė „Joico“
Gamintojų nuotr.

Viršugalvyje nukirpti sluoksniavimo būdu ploni plaukai optiškai atrodys vešlesni.

Trumpi plaukai. Viršugalvyje nukirpti sluoksniavimo būdu ploni plaukai optiškai atrodys vešlesni. Be to, toks kirpimas suteikia galimybę improvizuoti, kurti skirtingas šukuosenas. „Tekstūravimas“ suteikia jiems papildomos apimties, todėl naudokite stilizavimo produktus – pakeliančius plaukus prie šaknų, padedančius sukurti ir užfiksuoti romantiškas garbanėles ir bangeles ar „paplūdimio netvarką“. Galite pamėginti „Marlies Möller Volume Boost“ modeliavimo priemonę.

Gamintojo nuotr./Apimties suteikianti plaukų modeliavimo priemonė „Marlies Möller Volume Boost“
Gamintojo nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius