-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magnetinės blakstienos: grožį sukursite namuose per kelias sekundes

Vargiai rastume moterį, kuri pasakytų: „Mano blakstienos per ilgos.“ Visos tokių nori ir dauguma apie jas tegali svajoti. Žinoma, šiais laikais turime galybę priemonių – pradedant blakstienų tušais, baigiant priauginamomis, priklijuojamomis blakstienomis. Sakoma, kad tikrą revoliuciją šioje sferoje sukėlė amerikietė Katy Stoka, sukūrusi magnetines blakstienas.
Dirbtinės blakstienos
Blakstienos / Vida Press nuotr.

„Metų metus ieškojau paprasto būdo, kuris padėtų džiaugtis gražesnėmis blakstienomis. Ilgą laiką sunkiai sekėsi. Tačiau vieną dieną besimaudant duše – taip, tai dušo istorija – gimė idėja“, – yra sakiusi magnetinių blakstienų, kurios dienos šviesą kitoje Atlanto pusėje išvydo prieš metus, išradėja K.Stoka.

Magnetinės blakstienos yra K.Stokos įkurtos įmonės „One Two Cosmetics“ produktas. Jos nėra vienkartinės – galima naudoti daug kartų, yra įvairaus ilgio, storio, pritaikytos įvairių formų akims, jas galima dažyti, jų nereikia klijuoti. Sakoma, kad, bent jau kol kas, nenustatytas ir joks neigiamas jų poveikis akims.

Kaip rašo neseniai jas išbandžiusi viena portalo Popsugar.com redaktorių Brinton Parker, šios magnetinės blakstienos yra pasakiškos. Ji dažniausiai jas naudoja tada, kai darosi makiažą. B.Parker pripažįsta, kad nebuvo itin drąsu jas mėginant pirmą kartą, tačiau pabandžiusi mergina nebegali jomis atsidžiaugti ir vadina jas vienu geriausių sukurtų produktų.

Pasak jos, reikės įprasti šias blakstienas naudoti, bet gera žinia ta, kad jas galima uždėti ir nuimti tiek kartų, kiek reikia, kad atsidurtų tinkamoje vietoje.

B.Parker pateikia keletą pagrindinių klausimų, kurių sulaukia iš skaitytojų, ir atsakymus į juos.

A post shared by Linda Altumi (@2fab.se) on

– Kaip jas naudoti?

– Šios magnetinės blakstienos sudarytos iš dviejų dalių: viena jų dedama ant jūsų blakstienų viršutinės dalies, kita – prie apatinės. Išsamesnę instrukciją galima rasti čia.

– Ar jos neišpeša savų blakstienų?

– Ne, ir šios kur kas labiau tinka mano akims ir blakstienoms nei priklijuojamos. Norint jas nuimti, reikia tai daryti labai atsargiai ir švelniai, tada tikrai nepažeisite savųjų blakstienų, neišpešite ir nieko neskaudės. Jei įdomu, kaip jas gražiai nuimti, galite pažiūrėti šį įrašą.

– Kiek jos tarnauja?

– Vieną porą magnetinių blakstienų nešiojau triskart per savaitę kiek daugiau kaip du mėnesius. Turiu pasakyti, kad ant jų nematyti jokių dėvėjimo žymių. Tačiau turiu pabrėžti, kad labai atsakingai su jomis elgiausi: niekada nenuėjau miegoti nenusiėmusi, netepiau ant jų tušo ir nuimdavau atsargiai.

– Ar jos sunkios?

– Iš pradžių šiek tiek jauti, kaip ir priklijuojamas blakstienas. Tačiau labai greit apsipranti ir net pamiršti.

– Ar vis tiek naudojate tušą, kai nešiojate magnetines blakstienas?

– Tušu truputį paryškinu savo natūralias blakstienas, leidžiu jam nudžiūti, tada užsidedu magnetines. Niekada netepu tušo ant magnetinių blakstienų, nes noriu išlaikyti jas kuo švaresnes, be to, man pakanka ryškumo padažius savo natūralias.

– Ar jos tinka žmonėms, kurių blakstienos labai trumpos arba labai tiesios?

– Negaliu drąsiai kalbėti už visus, bet mačiau daug „Youtube“ ir „Instagram“ naudotojų, kurių blakstienos skirtingos, nešiojančių šias – magnetines. Jos puikiai visiems tiko. Tikiu, kad esant reikalui jas būtų galima padailinti, pritaikyti prie savo akių formos.

– Kurios magnetinės blakstienos labiausiai patinka?

– Man geriausios vadinamosios originalios. Tačiau jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius, be mano minėtų, dar yra ryškios, tankios – jei norite itin išraiškingų akių. Trečias tipas – mažesnės, siauresnės, skirtos vienai ar kitai natūralių blakstienų vietai patobulinti – atrodo visiškai natūraliai.

Tiesa, šis malonumas nėra jau toks pigus. Originalioje internetinėje parduotuvėje jų kaina svyruoja nuo 50 iki 59 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius