Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasaris pirmiausia ateina pas optimistus

Sakote, pokyčiams reikia įkvėpimo? Gali būti ir atvirkščiai. Susikurti pavasario nuotaiką padeda maži moteriški malonumai, grožio ritualai. Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė įsitikinusi, kad gerai jaustis pakanka šypsenos ir trupučio meilės sau.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė / Projekto partnerio nuotr.

Kokie tavo pavasario ritualai – kas keičiasi spintoje, lėkštėje ir mintyse?

Viskas šviesėja – tiek dienos, tiek drabužiai. Man valgyti sveikai norisi visuomet, bet kai už lango pasirodo pirmieji pavasariniai saulės spinduliai, tas noras tik sustiprėja, pradedu atsakingiau rinktis maistą – vartoti daugiau daržovių, dažniau lepinti save sveikais patiekalais, skaičiuojant kiekvieną vitaminą.

Iš kur semiesi energijos – miego, sporto, šviežiai spaustų sulčių, spalvų, žmonių?

Miegas jau kurį laiką man yra prabanga, bet stengiuosi išnaudoti kiekvieną minutę, jei tik tokių pasitaiko. Mūsų šeimoje mes visi šiuo klausimu panašūs, nes energingiausi esame, kai esame tarp žmonių. Laukiu pavasario, nes labai mėgstu bėgioti miške. Sporto klubas ir aš – prasti kolegos (juokiasi). Man patinka gamta ir grynas oras.

Projekto partnerio nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Projekto partnerio nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Kokia moteris tau yra graži?

Laisva, kuri neturi jokių rėmų, kuri pati žino, ko ji nori ir kodėl. Sveika moteris yra graži. Laiminga moteris yra graži. Mylinti moteris yra graži.

Ar pritari posakiui, kad su nauja šukuosena į moters gyvenimą ateina ir pokyčiai? Kas tave įkvėpė pasikeisti?

Manau, kad šie išvaizdos pokyčiai yra tokie mažučiai, kad tikrai neverti tiek dėmesio, kiek susilaukė mano nukirpti plaukai (juokiasi). Tai ne pirmas ir turbūt ne paskutinis kartas. Man linksma kartais pasikeisti, o plaukai ataugs.

Ką savo išvaizdoje labiausiai mėgsti ir ką labiausiai puoselėji?

Šypseną – stengiuosi be jos iš namų nekelti kojos. Deja, ne su viskuo taip paprasta – plaukus, odą ir nagus reikia pamyluoti, nes savaime jie gražūs netaps.

Projekto partnerio nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Projekto partnerio nuotr./Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė

Kas dar be mitybos tau padeda rūpintis plaukais, oda, nagais?

Paskutinė naujovė buvo papildai BiosSil. Tiek daug esu girdėjusi, kaip nėštumo metu, neva, sutvirtėja nagai ir užauga plaukai. Man taip nenutiko – netgi priešingai! Todėl vis ieškojau būdų, kaip organizmui pagelbėti. Po kelių rekomendacijų ir paieškų nusprendžiau pabandyti BioSil papildus ir likau patenkinta.

Biosil rasite: vaistinėse „Gintarinė vaistinė“, „Norfos vaistinė“, „Camelia“, „Veiverža“ (Klaipėdoje) „Vaigreda“ (Mažeikiai), „Valeriono vaistinė“ (Šiauliai), taip pat e-parduotuvėje www.maistassveikatai.lt. Daugiau informacijos www.biosil.lt.

Projekto partnerio nuotr./Biosil logo
Projekto partnerio nuotr./Biosil logo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius