Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarmingoji Ch.Theron – apie grožio puoselėjimą ir miegą nenusivalius makiažo

Dviejų vaikų mama, „Oskaro“ laureatė, 70-ąjį jubiliejų švenčiančių mados namų „Dior“ ambasadorė, aktyvistė, viena žymiausių Holivudo aktorių Chalize Theron, net ir turėdama daugybę įsipareigojimų, atranda laiko sau. Kaip prižiūri savo odą, kokias nuodėmes sau kartais leidžia, kuo žavisi ir kas ją įkvepia iš Pietų Afrikos kilusi 41 metų aktorė pasidalijo su portalu vogue.co.uk.
Charlize Theron
Charlize Theron / Vida Press nuotr.

Apie kvepalus

„Myliu „J'Adore“ kvepalus. Jie paprasti ir dvilypiai tuo pačiu metu – tai man juose labiausiai ir patinka. Turiu du mažus vaikus, nenorėčiau kvėpintis aštriais kvepalais. O šių aromatas subtilus, jie tarsi švelniai tave apgaubia. Rytais purškiu kvepalų debesį ir pro jį praeinu, vakarais kvėpinu pačią odą“, – sakė Ch.Theron.

Apie „Dior“ kampaniją

„Man visada buvo svarbu, kad mados namai suprastų, jog aš nesu modelis. Aš siaubingas modelis, ir jie visad man sakydavo: „Samdome tave, nes esi nuostabi aktorė, ir mes norime tai atšvęsti.“ Ir per šias kvepalų kampanijas jie leisdavo man tai išreikšti.

Vida Press nuotr./Charlize Theron – „Dior“ kvepalų kampanija
Vida Press nuotr./Charlize Theron – „Dior“ kvepalų kampanija

Pirmą kartą mados namų atstovai man paskambino 2004-aisiais. Vėliau kas dvejus trejus metus, kai manydavau, kad jau viskas, jie ir vėl apsireikšdavo, ir aš vėl sutikdavau, nes tai nuostabu! Manau, savo kampanijose jie puoselėja šeimos idėją, kurdami istoriją su žmogumi – šiuo atveju, moters raidos istoriją“, – apie darbą su žymiaisiais prancūzų mados namais pasakojo aktorė.

Apie odos priežiūrą

Rytais užsidedu karštą rankšluostį, išsivalau dantis ir pasitepu kremu nuo saulės. Ir viskas.

„Turiu du vaikus (aktorė yra įsivaikinusi berniuką ir mergaitę – red. past.), tad rytai tikrai sunkoki. Išmokau savo oda rūpintis naktį, todėl įprastiniais rytais tik užsidedu karštą rankšluostį, išsivalau dantis ir pasitepu kremu nuo saulės. Ir tai tikrai viskas. Daugiau laiko sau galiu skirti vakarais, kai vaikai jau miega.

Man patinka „La Mer“ veido valymo gelis, švelnus „Dior“ šveitiklis. Niekada nenaudojau eliksyrų ar ko nors panašaus, bet „Dior Prestige“ linijoje yra nuostabus rožių aromato serumas „Le Nectar De Nuit“. Taip pat naudoju šio prekių ženklo drėkinamąjį kremą, o žiemą, kai labai šalta, – maitinamąjį“, – kokiomis priemonėmis puoselėja veido odos grožį, atskleidė aktorė.

Apie grožio procedūras

„Nesu iš tų, kuri mėgsta kaukes, bet esu ta, kuriai svarbu, kad veidas atrodytų gerai. Lankausi „Mila Moursi Skin Care“ institute Vakarų Holivude. Kartu vykti prikalbinu ir drauges arba mamą“, – sakė Ch.Theron.

Apie nuodėmes

„Kartais nueinu miegoti nenusivaliusi makiažo. Negi niekas nenueina? Būni pavargusi, užmiegi, kitą rytą pabundi pamiršusi, kad praėjusį vakarą nenusivalei veido. Užsuka kas nors anksti ir nusileidi atidaryti durų. Tada pažiūri į veidrodį ir sušunki: „O, Dieve!“ Manau, kad visos kartais taip pasielgiame. Ir gerai, nes jei būtume tobulos, būtų nuobodu gyventi“, – savo daromų „nuodėmių“ neslėpė aktorė.

Apie pagrindines grožio priemones

„Nuolat naudoju lūpų balzamą ir apsaugines priemones nuo saulės. Turiu jas ir savo rankinėje, ir automobilyje. Apsauginiu kremu kasdien tepuosi ne tik pati, bet tepu ir savo vaikus“, – apie savo požiūrį į saulę pasakojo aktorė.

Apie plaukus

„Nemanau, kad esu drąsi mados eksperimentatorė – man patinka klasikiniai dalykai. Tačiau dėl plaukų nesu tokia baikšti. Nesu prie jų prisirišusi, man patinka keisti šukuoseną ir kas kartą darydamasi naują pamąstau, kad jei ji nepatiks, nieko tokio, juk plaukai ataugs. Dažniausiai šukuoseną lemia to laikotarpio darbas. Kita vertus, neišdarinėju jokių įmantrių dalykų – mano plaukų šaknys dažniausiai yra ataugusios, natūralios.

Vida Press nuotr./Charlize Theron
Vida Press nuotr./Charlize Theron

Kalbant apie produktus, tikrai pajaučiau skirtumą tarp turinčių sulfatų ir neturinčių. Taigi vienintelis dalykas, kurio nekeičiu ir nekeisiu – plaukų priežiūros priemonės turi būti be sulfatų“, – kas svarbu puoselėjant plaukus atskleidė Ch.Theron.

Apie grožio patarimus

„Mano mama visada mane mokė tiesiog būti laiminga – laiminga pačiai su savimi, gyvenimu ir tuo, kaip noriu jį nugyventi. Tai padarė man didelę įtaką ir vis dar daro, nes ji ir toliau taip sako. Jei dėl ko nors nerimauju, ji klausia: „Ko pati nori? Kas padarytų tave laimingą?“ Tai pats svarbiausias dalykas. Kai esi laiminga, patenkinta ir rami, akyse atsiranda tai, ko negali sukurti jokiomis priemonėmis, kremu taip pat. Tai sklinda iš tavo širdies ir sielos“, – apie tikrąjį grožį sakė aktorė.

Vida Press nuotr./Charlize Theron su mama Gerda
Vida Press nuotr./Charlize Theron su mama Gerda

Apie įkvėpimą

„Esu didelė Kate Moss gerbėja. Joje yra kažkas tokio... tikras žmogus, todėl ji man taip patinka. Kai augau, man labai patiko tokios aktorės kaip Susan Sarandon, Jessica Lange, o Frances McDormand, mano manymu, yra vienas seksualiausių žmonių. Apskritai labai žaviuosi žmonėmis, kurie atsiskleidžia per savo talentą, darbą ir savęs vertinimą. Man jie yra įkvėpimas“, – teigė Ch.Theron.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius