Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobulas Kim Kardashian makiažas: 10 jos vizažisto patarimų

Kim Kardashian gali patikti ar nepatikti, tačiau ši žvaigždė traukia akį ir kursto smalsumą. Pavyzdžiui, įdomu, kiek laiko ji sugaišta savo tobulajam makiažui? Taip, ant ispaniškojo „Vogue“ viršelio Kardashian ką tik buvo galima išvysti be makiažo, tačiau tai tik išimtys iš taisyklės – Kim veidas beveik visada atrodo tobulai, lyg lėlės. Paslaptimis, kaip ši tobulybė sukuriama, pasidalijo žvaigždės vizažistas Mario Dedivanovicius.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

1. Pirmiausia makiažas, o tik po to – šukuosena. Atvirkščias variantas ypač neparankus, kai jūsų šukuosena puri, plaukai dengia veidą – juk darant makiažą veidas turi būti atviras, plaukus teks atmesti atgal ar net surišti, taigi, niekas negarantuoja, kad šukuosena nenukentės. Pasak vizažisto, paprastai, kai jis susiduria su klientais, kurių šukuosena jau suformuota, prieš darydamas makiažą pirmiausia itin kruopščiai kosmetinėmis servetėlėmis nuvalo veidą, nes ant jo neretai būna net plaukų lako likučių. 

„Vogue“/Theo Wenner nuotr./Kim Kardashian
„Vogue“/Theo Wenner nuotr./Kim Kardashian ant „Vogue“ be jokio makiažo

2. Makiažo pagrindą galite pakeisti drėkinamuoju ir minkštinamuoju veido kremu. Pasak vizažisto, kremu reikia tepti ne tik veidą, bet ir kaklą, dekoltė sritį, jis taps puikiu pagrindu, padėsiančiu geriau pasiskirstyti ant viršaus tepamai kreminei pudrai. „Nenaudoju makiažo pagrindo, nes nemėgstu, kai atsiranda papildomas sluoksnis tarp odos ir makiažo“, – teigia jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Makiažo tendencija – ryškūs skruostai. 3 naudingi patarimai

Ruošdamas Kardashian pasirodymams renginiuose, kremine pudra vizažistas 
padengia ne tik akių vokus, ausis, krūtinę, rankas ir kojas, bet net pėdas – tam, kad odos spalva būtų tolygi. 

3. Kremine pudra tepkite ne tik veidą! Dedivanovicius sako neabejojantis, kad daugelis moterų kremine pudra patepa kaktą, nosį, kaklą, skruostus. Tačiau ruošdamas Kardashian pasirodymams renginiuose, kremine pudra jis padengia ne tik akių vokus, ausis, krūtinę, rankas ir kojas, bet net pėdas – viskas tam, kad odos spalva būtų tolygi. Juokiatės, kad šis patarimas jums neaktualus? Tada vizažistas pataria bent jau nepamiršti kremine pudra padengti ausų, priešingu atveju nuotraukose jos švies raudoniu.

 

We fight all day on set but we love each other! @makeupbymario Who is ready for our master class tomorrow?

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

4. Veidą padės apsaugoti vatos pagalvėlės. Kai padengiate veidą kremine pudra ir vėliau dažote akis, lūpas, jūsų pirštai liečia odą ir taip galite sugadinti lygiai padengtą kreminės pudros sluoksnį. Kad to išvengtumėte, naudokite vatos diskelius – tegul jie atsiduria tarp veido odos ir jūsų pirštų.

5. Antakiams skirkite ypatingą dėmesį, nes jie įrėmina veidą. Formuodamas Kardashian antakius, vizažistas naudoja ne vieną priemonę. Pasak jo, vidinė antakių dalis, esanti arčiau nosies, turėtų būti kiek šviesesnė, nei uodegėlė, tada antakiai neatrodys sunkūs.

6. Naudokite kremą prieš dengdamos akių vokus šešėliais. Kaip ir veidui, taip ir akių makiažui, Dedivanovicius naudoja ne makiažo pagrindą, o kremą, ir tik tada imasi dengti vokus šešėliais. 

 

TODAY @makeupbymario @petersavichair

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

7. Jei norite efektingo akių makiažo, vienos akių vokų pravedimo linijos neužteks. Vizažistas, darydamas makiažą žvaigždėms, paprastai vokus dažo darydamas 3 ar 4 pravedimus, tam jis naudoja skirtingų atspalvių skystus akių vokų dažus.  

TAIP PAT SKAITYKITE: Pajuodę, paburkę paakiai: kaip kovoti ir maskuoti?

8. Jokių pajuodusių paakių! Dedivanovicius sugeba tobulai užmaskuoti pajuodusius paakius. Tam jis naudoja tokią techniką: pirmiausia plonu sluoksniu paakį padengia maskuojamąja priemone, nupiešdamas paakyje apverstą trikampį ir teptuku švelniai paskirsto šia priemonę tepdamas nuo nosies smilkinių kryptimi. Antrasis žingsnis – labai atsargiai sulygina ribą, atsiradusią tarp veidą dengiančios kreminės pudros ir paakį dengiančios maskuojamosios priemonės – neturi matytis jokio ryškaus perėjimo. Galiausiai biria pudra padengia paakius, o po kelių minučių švelniai šepetėliu nubraukia perteklių. 

 

Today's vibes @makeupbymario @gregoryrussellhair

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

9. Ilgutėlės blakstienos? Du tušo sluoksniai ir priklijuoti blakstienų plaukeliai. Vizažistas Kardashian blakstienas dažo labai kruopščiai tepdamas du sluoksnius blakstienų tušo, tada atsargiai atskiria plaukelius vieną nuo kito, kad nebūtų sulipę.  Jis neklijuoja Kardashian viso dirbtinių blakstienų „vainiko“, o tik atskirus dirbtinius blakstienų plaukelius. Kai šie gerai pridžiūva, dažo natūralias ir dirbtines blakstienas dar vienu tušo sluoksniu.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 teptukai, kurie padės pagražėti ir atjaunėti

10. Užbaikite makiažą skaistalais, bronzantu ir pudra. Veido kontūravimui naudokite bronzantą: padenkite juos tas vietas, kurias norite kiek paslėpti – pernelyg aukštą kaktą ar nosies kuprelę. Darydamas makiažą Kardashian, vizažistas teptuku darbuojasi itin aktyviai – dengia nosį, kaktą, kaklą, kad jis atrodytų grakštesnis, pasmakrę. Skaistalus tepkite ne ant skruostikaulio, o iškart po juo, teptuku braukdamos link ausų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius