-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vasaros pedikiūro tendencijos: kokiomis spalvomis lakuosime nagus?

Grožis ir mada visada eina greta. Spalvų instituto „Pantone“ išrinktos populiariausios šių metų spalvos vyrauja ne tik dizainerių drabužių kolekcijose, bet ir grožio industrijoje. Į tai atsižvelgia net nagų lako gamintojai. Tad kokiomis spalvomis šiltąjį sezoną lakuoti nagus ir nebijoti išsiskirti siūlo manikiūro ir pedikiūro meistrai?
Pedikiūras
Pedikiūras / 123RF.com nuotr.

Ne kartą teko girdėti ir pastebėti, kad žiemą moterys linkusios grįžti prie klasikos – nagus lakuojasi juoda arba raudona spalva. Tačiau vasara yra pats puikiausias metas eksperimentams.

Kaip sako salono „Beauty room 89“ manikiūro ir pedikiūro meistrė Juliana Perveinienė, vasarą, kai atbunda gamta, žydi gėlės, ir moterys nori sužydėti, todėl renkasi ryškesnes nagų lako spalvas, ypač kalbant apie pedikiūrą.

„Shutterstock“ nuotr./Pedikiūras
„Shutterstock“ nuotr./Pedikiūras

Pasak jos, vienspalvis lakavimas neužleidžia savo pozicijų nepaisant kintančių tendencijų. Vis dėlto J.Perveinienė siūlo nebijoti rinktis drąsesnių sprendimų ir pedikiūru ar manikiūru papildyti ar netgi užbaigti savo įvaizdį.

„Spalvų institutas „Pantone“ šį pavasarį ir vasarą siūlo rinktis iš spalvų gausos – nuo pastelinių iki sodrių ryškių atspalvių. Siūloma spalvų paletė perteikia visą mūsų jausmų ir išgyvenimų spektrą“, – sako pašnekovė.

Pasak jos, pagrindinės šio šiltojo sezono pedikiūro spalvos – sodri mėlyna, drumsta mėlyna, samanų žalia, ciklameno rožinė ir ugninė oranžinė.

Sodri mėlyna

„Fotolia“ nuotr./Manikiūras
„Fotolia“ nuotr./Manikiūras

Samanų žalia

A post shared by wirianta (@wirianta) on

Drumsta mėlyna

„Fotolia“ nuotr./Nagai
„Fotolia“ nuotr./Nagai

Ciklameno rožinė

Fotolia nuotr./Pedikiūras
Fotolia nuotr./Pedikiūras

Ugninė oranžinė

Vida Press nuotr./Ugninė oranžinė nagų lako spalva
Vida Press nuotr./Ugninė oranžinė nagų lako spalva

J.Perveinienės teigimu, manikiūro ir pedikiūro tendencijos žengia greta viena kitos. Prancūziškas pedikiūras vis dar madingas ir šiais metais, tačiau dabar siūloma jį derinti su pusmėnuliais, išvengiant jau kiek pabodusio įvaizdžio.

Visai atsisakyti prancūziško manikiūro ar pedikiūro nereikia, tačiau ir jis veikiamas naujų sezono vėjų pasiduoda drąsesniems sprendimams ir ryškesnėms spalvoms.

„Nail game“ nuotr./Kitoks prancūziškas manikiūras
„Nail game“ nuotr./Kitoks prancūziškas manikiūras

Viena karščiausių šio sezono tendencijų – ombre pedikiūras.

Nuo jo neatsilieka ir metallic pedikiūras.

A post shared by solemar (@solemar74) on

Pasak pašnekovės, neprašausite ir rinkdamasi iš visos geometrinių figūrų gausos. Arba kiekvieną nagą lakuodama skirtinga spalva.

A post shared by Siew Fang (@sfseow) on

„Kontrastai šį sezoną veža. Apskritai apžvelgiant tendencijas galima sakyti, kad dizainas paprastėja, įmantrūs piešiniai ant nagų lieka praeityje. Tačiau nesvarbu, kurį variantą iš visos siūlomos gausos pasirinksite, svarbiausia, kad jūsų manikiūras ir pedikiūras derėtų su kuriamu įvaizdžiu ir dėvima avalyne. Mažos detalės kuria visumą, o tvarkingas manikiūras ir pedikiūras yra mūsų vizitinė kortelė“, – įsitikinusi J.Perveinienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ryškiausios šiltojo sezono nagų tendencijos: raštai ir spalvos – nuo mados podiumų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius