Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido mankštų eksperimentas (6): treniruoklis, galintis padailinti veidą

Tęsiame eksperimentų ciklą ir su sertifikuota veido mankštų trenere, kosmetike ir veido masažų specialiste Viktorija Baltramiejūniene toliau bandome priemones, skirtas veido mankštoms. Šį kartą mūsų akiratyje – treniruoklis, kuris, pasak gamintojų, gali padailinti veidą.
Viktorija Baltramiejūnienė
Viktorija Baltramiejūnienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Šis plastikinis treniruoklis, V.Baltramiejūnienės teigimu, skirtas savimasažui. Jis nėra brangus – kainuoja apie 4 eurus. Instrukcija – kinų kalba, tad, pasak veido mankštų trenerės, nelabai ką galima ir suprasti. Tačiau yra paveikslėlis, kuris aiškiai parodo, kad tai – treniruoklis veido kontūrui dailinti.

„Gamintojas nenurodo, kiek laiko reikėtų daryti šį pratimą – treniruokliu masažuoti veidą. Iš patirties galiu pasakyti – kuo daugiau, tuo geriau. Taigi pabandome ir pažiūrėsime“, – vaizdo įraše sako V.Baltramiejūnienė.

VIDEO: Viktorija Baltramiejūnienė bando treniruoklį, skirtą veido kontūrui dailinti

„Jausmas gana malonus. Poveikis? Galime keletą minučių pasivažinėti tokiais ratukais, tai visai smagu. Jei savo namuose rasite vietos šiam daiktui, galite jį turėti „pažaidimui“ – savo veido priežiūrai paįvairinti. Galiu pasakyti, kad, priešingai nei daugelis kitų bandytų priemonių, ši nėra visiška nesąmonė“, – teigia specialistė.

Šis treniruoklis nėra nesąmonė, jis tikrai duotų šiokios tokios naudos, be to, juo galima pamasažuoti ir kaklą.

Pasak jos, jei yra kalbama apie veido masažą, visada turi būti slydimo pojūtis – tai yra, naudojant kokį nors prietaisą, įrankį, treniruoklį ar tiesiog pirštais atliekant veido masažą, jis turėtų būti pateptas aliejumi ar kremu. „Šiuo atveju jokio slydimo nebuvo, nes veidas nebuvo specialiai pateptas aliejais ar kremais. Tačiau šį treniruoklį galima naudoti ir taip“, – sako V.Baltramiejūnienė.

Kalbėdama apie poveikį, ji teigia jokio tempimo nepajutusi. Ratukai, pasak specialistės, sukuria tam tikrą stimuliaciją, tik vienas niuansas, kad jos nei padidinti, nei sumažinti negalima.

„Jeigu jūsų veidas yra platesnis, manau, kad stimuliacija nepasieks limfos nutekėjimo didžiojo tako, t.y. nepasieks ausų, tad mėgindamos dailinti veidą tokio gero efekto neturėsite“, – teigia veido mankštų specialistė.

Specialistės verdiktas: šis treniruoklis nėra nesąmonė, jis tikrai duotų šiokios tokios naudos, be to, juo galima pamasažuoti ir kaklą. Tačiau, jei namuose neturite vietos įvairiems papildomiems daiktams, kurie rinktų dulkes, V.Baltramiejūnienė siūlo efektyvią alternatyvą – savimasažą, atliekamą savomis rankomis.

Tereikės švariai nuvalyti veidą, patepti jį aliejumi ar riebesniu kremu ir atlikti pratimą.

Pratimas. Sukamaisiais judesiais su paspaudimu – kaip specialistė rodo vaizdo įraše, nuo smakro vidurio masažuojate veidą iki ausų spenelių (trajektorija – veido kontūras), tada per kaklą nusileidžiate žemyn iki dekoltė. Padarote platų lanką ir vėl kaklu grįžtate iki ausų, o paskui ir iki smakro.

Šį pratimą padarykite keletą kartų, nesvarbu, kada jį atliksite – ryte, dieną ar vakare.

„Garantuoju, kad šis pratimas tikrai duos naudos jūsų veido kontūrui, jis nebus išplaukęs, nusileidęs, o šį pratimą galėsite daryti kasdien ar kelis kartus per savaitę iki pat gyvenimo pabaigos, investuodamos tik savo meilę ir šiek tiek laiko“, – sako V.Baltramiejūnienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius