-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vizažistė: Valentino dienos įvaizdis gali būti ne tiesmukai koketiškas, bet moteriškai jausmingas

Valentino dieną moterys dažnai apsiginkluoja raudonais lūpų dažais, ryškiai apveda akis ir stengiasi susikurti seksualų, kartais net truputį vulgarų koketės įvaizdį. Tačiau ši diena – tai nuoširdžių, šiltų ir romantiškų jausmų šventė.
Valentino dienos makiažas: dominuoja švelnios, šiltos spalvos
Valentino dienos makiažas: dominuoja švelnios, šiltos spalvos / „Mary Kay“ nuotr.

Svarbiausias patarimas – neapkraukite odos storu pudros sluoksniu, ji turi atrodyti skaisti ir natūrali.

Pasak „Mary Kay“ grožio ekspertės ir vizažistės Jelenos Liaudinienės, savo įvaizdžiu moteris turėtų atspindėti romantišką šios dienos prasmę.

Grožio ekspertė siūlo kelis įvaizdžius, kurie leidžia atsiskleisti tikrajam moters grožiui. Dienai ar ramiam romantiškam vakarui ji rekomenduoja rinktis jausmingos ir romantiškos moters įvaizdį. Jeigu Valentino dieną ketinama atšvęsti vakarėlyje, J.Liaudinienė siūlo pabrėžti savo ryškią, drąsią, charakteringą asmenybę, dėl kurios norisi kovoti.

„Vyrams jau nusibodo pastaruoju metu vyravęs pernelyg ryškus ir dirbtinis makiažas, todėl ir Valentino dienos įvaizdžio moterys neturėtų kurti kaip viliojimo ir koketavimo įrankio. Juo vertėtų atskleisti geriausias ir gražiausias moteriškąsias savybes“, – patarė vizažistė.

Romantiškam pasimatymui – subtilios, švelnios spalvos

Skaisti sutvarkyta oda, minkštos lūpos, kurias norisi švelniai bučiuoti – tokį lengvą, romantišką, jausmingą įvaizdį Valentino dienos pasimatymui siūlo rinktis grožio ekspertė. Moteris šią dieną skatina atsisakyti griežtų formų, ryškių spalvų, taip pat ir raudonų lūpų dažų bei rinktis įvaizdį, kuris spinduliuoja moteriškumą ir vidinę harmoniją.

„Mary Kay“ nuotr./Valentino dienos makiažas: jausmingumo ir moteriškumo atspindys
„Mary Kay“ nuotr./Valentino dienos makiažas: jausmingumo ir moteriškumo atspindys

„Valentino dienos vakaras – tai jausmingas pasimatymas, per kurį savo poros neturėtume gąsdinti griežtumu ar agresyvumu. Atvirkščiai, šį vakarą geriau sukurti jausmingos moters įvaizdį. Tokį makiažą nesunku susikurti pačioms. Svarbiausias patarimas – neapkraukite odos storu pudros sluoksniu, ji turi atrodyti skaisti ir natūrali. Akims užteks vienspalvių rusvų šešėlių, kuriais sukursite lengvą ūkanotą makiažą. Rudi atspalviai akcentuos akis ir suteiks joms gilų žvilgsnį“, – patarė J.Liaudinienė.

Siautulingam vakarėliui – makiažas tarsi nuo podiumo

Norinčioms vakarą praleisti ne romantiškoje aplinkoje, o siautulingame vakarėlyje, vizažistė siūlo griežtesnį ir charakteringesnį įvaizdį, atspindintį jūsų asmenybę. Pasak jos, tokiam vakarui reikėtų rinktis intensyvesnes, kontrastingas spalvas, pavyzdžiui, intensyvesnį žalią atspalvį, nes tamsa tarsi „suvalgo“ apie pusę spalvos intensyvumo. Tačiau vakarinis makiažas taip pat turėtų būti subtilus ir jausmingas, atskleidžiantis Meilės dienos prasmę, o ne perdėtai ryškus ir griežtas.

„Mary Kay“ nuotr./Valentino dienos makiažas: grafinės linijos neturėtų būti per griežtos ar ryškios
„Mary Kay“ nuotr./Valentino dienos makiažas: grafinės linijos neturėtų būti per griežtos ar ryškios

„Drąsioms, norinčioms parodyti savo tvirtumą ir charizmą moterims tiks tarsi nuo mados podiumo nužengęs įvaizdis. Joms patarčiau rinktis intensyvesnį ūkanotą, blizgų, kontrastuojančių spalvų akių makiažą. Lūpas ir šiems įvaizdžiams vertėtų palikti kuo natūralesnes, minkštesnes“, – rekomendavo J.Liaudinienė.

„Mary Kay“ nuotr./Valentino dienos makiažas: kontrastingų spalvų ūkanotas makiažas vakarui
„Mary Kay“ nuotr./Kontrastingų spalvų ūkanotas makiažas vakarui

Ji atkreipė dėmesį, kad vakarinis įvaizdis neturėtų kurti prisidažiusios merginos įspūdžio, todėl geriau aiškiai akcentuoti išraiškingas akis ir taip griauti mitą, kad Valentino diena – tai ryškiai raudonos lūpos, o ne jausmingumas ir natūralus grožis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrės Stonkuvienės pasiūlymas: 3 skirtingi įvaizdžiai Meilės dienai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius