Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistės pasiūlymas šventėms – blizgučiais papuoštos lūpos. Kaip tai atlikti?

Jau ne už kalnų gražiausios metų šventės, kurias lydi vakarėlių sezonas. Su juo prasidės ne tik džiaugsmai, bet ir galvos skausmas: ką rengtis, kaip dažytis? Makiažo studijos ir grimo mokyklos „Gafaro“ įkūrėja Justina Gafaro su savo komanda pristato makiažus, kurie tiks artėjančiam šventinių vakarėlių sezonui.
Šventinio makiažo tendencijos
Šventinio makiažo tendencijos / Vytauto Pilkausko nuotr.

„Dažniausiai moterys šventėms įvairiomis dažymo technikomis ryškina akis, nepagaili ir blizgių šešėlių savo žvilgsniui atskleisti. Tačiau aš siūlau nepabijoti keisti nusistovėjusias tradicijas ir blizgučius klijuoti ant lūpų. Tamsios lūpos su blizgiais pigmentas garantuos aplinkinių žvilgsnius, o jei paklausysite mano patarimų, kaip teisingai pasidažyti lūpas blizgučiais, makiažas bus ne tik įspūdingas, bet ir patogus, ilgai išsilaikys“, – sako vizažo meistrė J.Gafaro.

Vytauto Pilkausko nuotr./Šventinio makiažo tendencijos
Vytauto Pilkausko nuotr./Šventinio makiažo tendencijos

Kad blizgučiai būtų patogūs klijuoti ant lūpų, pirmiausia lūpas reikia padengti ilgalaikiais matiniais skystais lūpų dažais. Atliekant šiuos makiažus buvo naudojami ilgalaikiai skysti lūpų dažai, kurie ant lūpų išlieka ilgą laiką. Lūpdažiui pradedant džiūti ant lūpų, reikia paimti birių blizgučių ir su pirštu klijuoti juos ant lūpdažio.

Vytauto Pilkausko nuotr./Šventinio makiažo tendencijos
Vytauto Pilkausko nuotr./Šventinio makiažo tendencijos

„Klijuokite tiek, kiek pačios norite, tačiau labai svarbu nesuspausti lūpų tarpusavyje, nes blizgučiai praras savo spindesį. Ilgalaikiai lūpų dažai užtikrins blizgučių išsilaikymą ir patogų dėvėjimą. O nuvalyti lūpų dažus lengvai galite paprastu maistiniu aliejumi, nes micelininio vandens, patikėkite, čia neužteks“, – šypsodamasi patarimus dalija vizažistė.

Tiesa, šitaip ryškinant lūpas J.Gafaro rekomenduoja akis dažyti švelniai ir tik matiniais akių šešėliais. „Nepersistenkite, jūsų akcentas – išskirtinės lūpos. Neužgožkite jų tamsiais akių šešėliais“, – pataria vizažo specialistė.

Ryškų kontūravimą ir ryškius antakius ji siūlo rinktis tada, kai lūpas dažote švelniai. Darant šventinį makiažą labai svarbu tolygiai ištepti makiažo pagrindą, problemines vietas užmaskuoti maskuokliu.

Sausa pudra reikėtų užtvirtinti makiažą ir paslėpti blizgesį. Skruostus paryškinti švelniu kontūru ir skaistalais, labiausiai atsikišusią skruostikaulių vietą pabrėžti blizgikliu. Jei vis dėlto norėsite ryškinti lūpas, akis pabrėžkite matiniais šešėliais. „Jei pasirinksite per ryškų makiažą, atrodysite kaip Kalėdų eglutė. Todėl saikas yra labai svarbu“, – pataria J.Gafaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius