Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių stilius: keliolika būdų, kaip galite nešioti į uodegą surištus plaukus

Vadinamoji „arklio uodega“ – viena populiariausių ir labiausiai moterų mėgstamų šukuosenų. Nesvarbu, kokie jūsų plaukai – tiesūs, linkę banguotis ar garbanoti, galite juos susirišti į uodegą. Žemai ar aukštai – priklauso nuo jūsų poreikių. Tokia šukuosena gali atrodyti itin paprastai ir kukliai, tačiau gali ir elegantiškai, ir labai puošniai. Kviečiame pasižvalgyti ir pasisemti idėjų.
Į uodegą surišti plaukai
Į uodegą surišti plaukai / Vida Press nuotr.

Barbės plaukai

Hailey Bieber prie rožinės suknelės gilia iškirpte nugaroje pritaikė šukuoseną – aukštai juoda plačia gumele surištą kuodą ir, kaip rašo harpersbazaar.com, atrodė išties puikiai.

Panašia šukuosena pasipuošė ir atlikėja Katy Perry. Tik vietoj gumelės kuodas buvo apsuktas plaukų sruoga.

Trumpa, pasipūtusi ir banguota

Būtent taip – surišdamas trumpą, pasipūtusią ir lengvai banguotą uodegą – „Sostų karų“ žvaigždės Sophie Turner plaukus sušukavo plaukų stilistas Christianas Woodas.

Panašia, kiek labiau pašiaušta šukuosena džiaugėsi ir prancūzų aktorė bei modelis Pom Klementieff.

Perlai, segtukai ir blizgučiai

Žavinga ir elegantiška Danielle Bernstein šukuosena – plaukų stilistė Kathleen Riley paprastai apačioje surištą uodegą paįvairino įsegusi perlų per patį galvos vidurį.

Galimas ir visiškai kuklus variantas – uodegą papuošiant vienu perlu, kaip tai padarė atlikėja ir aktorė Mandy Moore.

Norinčios daugiau blizgučių, galite derinti keletą žėrinčių segtukų – net ir skirtingų spalvų.

Mėgstančioms atrodyti išskirtinai – modelio Ashley Graham šukuosena. Jos plaukai surišti į uodegą, o ši supinta į kasą, kuri papuošta daugybe blizgančių segtukų ir dviem kaspinais.

Grandinėlės gali puošti ne tik kūną, bet ir plaukus. Tai savo sukurta šukuosena įrodė žvaigždžių stilistė Justine Marjan.

Lygios bangos

Millie Bobby Brown plaukai surišti žemai, įvaizdžiui romantikos suteikia išilgai per uodegą nusiritančios vienodo dydžio bangos.

Kaspinas

Šiemet kaspinai ypač madingi. Jie gali puošti jūsų drabužius arba jūsų šukuoseną.

Viena rekomenduojamų šukuosenų – dvi „arklio uodegos“: viena surišta aukštai, kita – žemai. Pastaroji perrišta ryškiu kaspinu, kuris pagyvina šukuoseną.

Kitas šukuosenos pasiūlymas – žemai surišta tiesi, tvarkinga uodega, į kurią įsegtas didelis kaspinas. Pasipuošusi tokia šukuosena Chloe Sevigny keliavo į „Oskarų“ įteikimo ceremoniją.

Papildomi plaukai

Dėmesį į save galima atkreipti visą uodegą prisegiojant blizgių segtukų arba pridedant papildomų plaukų ir juos išpučiant. Taip su Ciaros plaukais pasielgė legendinė plaukų stilistė Ursula Stephens.

Retro uodega

Jei jūsų plaukai ilgi, galite juos visus sukelti aukštyn ir surišti palaidą uodegą. Būtent tokią, įkvėptas praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio, plaukų stilistas Giovanni Delgado surišo atlikėjai Kacey Musgraves, kai ši ruošėsi muzikos ir menų festivaliui „Coachella“.

Romantiška

Jei norite romantiško įvaizdžio ir jei jūsų plaukai banguoti ar garbanoti, suriškite uodegą žemai, paleiskite po sruogą trumpesnių plaukų priekyje. Atrodysite ne mažiau žavingai nei žemiau esančioje nuotraukoje Laura Harrier.

Burbulai

Nieko sudėtinga ir puikus sprendimas norint paįvairinti įprastą palaidą uodegą. Pirmiausia tvirtai žemai suriškite uodegą, tada perriškite ją dar du ar tris kartus plonomis gumelėmis, o jų tarpuose plaukus kiek ištraukite, kad šie pasipūstų ir primintų burbulus. Tokią šukuoseną žemiau esančioje nuotraukoje pasidariusi amerikiečių aktorė Ariel Winter.

Sutvirtinti viela

Dar vienas pavyzdys, kokia nenuobodi gali būti „arklio uodega“. Supinkite visus plaukus – pradėkite nuo viršaus, paskui turimą kasą įpinkite į likusius. Vietoj gumelių čia naudokite ploną, gerai besilankstančią vielą – tik kitokios spalvos, nei jūsų plaukai, kad gerai matytųsi.

Supinta uodega

Vienas paprasčiausių ir galbūt įprasčiausių būdų – susikelti aukštai uodegą ir ją supinti į kasą. Vietoj gumutės uodegą galite apsukti sruoga savo plaukų. Jei jūsų plaukai apačioje nuskusti kaip Selenos Gomez, pasidariusios tokią šukuoseną atrodysite nebe taip jau ir įprastai.

Padalyta į dvi dalis

Ne visos uodegos turi būti surištos nepriekaištingai – t. y. suėmus ir tarsi prie galvos priklijavus visus viršugalvio plaukus. Amanda Seyfried šukuosena – ne visai tvarkingai surišta uodega vidutiniame aukštyje. Dar kartą ji perrišta apačioje, didžiąją dalį plaukų palikus laisvus ir purius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius