Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 09

Evelina gali įgyvendinti beprotiškiausią norą – tam pasitelkia net garsenybes ir prezidentus

Galvodami, kaip galėtume pasveikinti draugą ar šeimos narį, kartais pritrūkstame idėjų – kaipgi būtų galima jį nustebinti, kai, rodos, viską jau esame darę? Šioje vietoje jums pagelbėti gali Evelina Darvidė, kuri žmonėms organizuoja staigmenas. Moteris gali įgyvendinti net ir patį beprotiškiausią jūsų norą, o jei minčių trūksta – pasiūlys savo idėjų.
Evelina Darvidė
Evelina Darvidė / Asmeninio albumo nuotr.

Save atrado staigmenų organizavime

Evelina yra dviejų vaikų mama, žmona, studentė, valstybės tarnautoja, tačiau ir laisvu metu ji laiko neleidžia veltui – moteris organizuoja staigmenas. Kaip pati sako, ši veikla jai prilygsta meditacijai, o kai dirbi mėgstamą darbą, jėgų ir valandų neskaičiuoji.

„Staigmenas man yra tekę organizuoti įvairiausiomis progomis: jubiliejams, gimtadieniams, sukakčių paminėjimams, vestuvėms, įmonėms. Kiekviena sugalvota staigmena yra unikali, personalizuota bei pritaikyta konkrečiam žmogui, reikiamai tematikai.

Iš pradžių stengiuosi susigyventi su mintimi dėl planuojamos organizuoti šventės, galiausiai išsigryninu idėją, o tuomet prasideda ilgas kūrybinis ieškojimų ir atradimų kelias. Taip sakau todėl, nes rengtos šventės draugams, kolegoms buvo su minimaliu biudžetu. Reikėdavo pagalvoti, ieškoti alternatyvų, kaip viską kūrybiškai įgyvendinti, o ne tiesiog šabloniškai pasveikinti nuperkant gėlių.

Man patinka sau kelti iššūkius. Žinau, kad lengviau būtų nuvažiuoti į parduotuvę, ką nors nupirkti ir įteikti, bet man tai nuobodu“, – pasakoja E.Darvidė.

Asmeninio albumo nuotr./Evelina Darvidė su Gerda Žemaite
Asmeninio albumo nuotr./Evelina Darvidė su Gerda Žemaite

Pomėgį organizuoti staigmenas Evelina atrado netikėtai – savo iniciatyva ji rengė labdaros projektus šeimoms Jonavoje, kai rado rėmėjų idėjoms įgyvendinti.

„Vėliau buvo draugų, artimųjų, kolegų asmeninės šventės, kuriems pradėjau organizuoti staigmenas, kėliau sau naujus iššūkius, – prisimena E.Darvidė. – Rengdama pirmąsias staigmenas, tikrai neturėjau minčių, kad ateityje tai bus ta niša, kurią galėsiu palaipsniui plėtoti bei džiaugtis užsakymais.“

Anot Evelinos, Lietuvoje įprasta staigmenas organizuoti įmonėms, vestuvių proga ar vaikų gimtadieniams, tačiau nustebinti konkretų asmenį dar renkasi nedažnas.

Žinau, kad lengviau būtų nuvažiuoti į parduotuvę, ką nors nupirkti ir įteikti, bet man tai nuobodu.

„Kiekvienas renkasi, kaip jam sveikinti kitą žmogų ir parodyti, koks jis svarbus. Esu įsitikinusi, kad bet kas gali padaryti staigmeną, net ir pačią mažiausią, bet iš visos širdies parodant dėmesį kitam. Reikia tik laiko ir noro – juk tokia nereali yra įspūdžio bei netikėtumo kupina akimirka, – įsitikinusi E.Darvidė.

– Draugai ir artimieji yra įpratę prie mano rengiamų staigmenų, tad juos nustebinti darosi vis sunkiau. Džiaugiuosi, kad vis dar pavyksta.“

Prie staigmenų prisideda ir žymūs žmonės

Gavusi prašymą suorganizuoti staigmeną, Evelina pirmiausia susitinka su būsimu klientu – ji išklauso turimą viziją, žmogus užpildo anketą, susijusią su lūkesčiais. Moters teigimu, vieni aiškiai įvardija savo norus, o kiti palieka visišką laisvę interpretacijai.

„Sutariame susitikti po kelių dienų, tada aš pateikiu du preliminarius staigmenų variantus. Vėliau tiesiog palaikome ryšį, keičiamės informacija, o baigus darbus, susitinkame viską aptarti, – aiškina E.Darvidė. – Džiaugiuosi, kai žmonės ateina su savo idėjomis, nes tai leidžia labiau pažinti asmenį, kuriam skirta staigmena.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius