-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 06 27

Gėlės vestuvių proga – atgyvena?

Posakis „Meilė tvyro ore!“ tobulai apibūdina šiltąjį metų laiką. Turbūt kiekvieną savaitgalį įspūdingiausiuose Lietuvos kampeliuose matome plevėsuojančias baltas sukneles. Vestuvės – viena gražiausių švenčių, kurios reikalauja malonaus rūpesčio ne tik jaunavedžiams, bet ir į šventę pakviestiems svečiams.
Vestuvės
Vestuvės / Partnerių nuotr.
Temos: 1 Dovana

Populiariausios vestuvių dovanos išlieka tos pačios – jas lengvai sutalpinsite į vokelį. Tačiau daugelis pastebi ir kitą tendenciją. Gėlės, nors ir traukia akį, pirkėjus gąsdina kaina – rankų darbo puokštė vestuvėms gali piniginę ištuštinti apie 50 eurų. Vis dažniau vietoje akį traukiančios gėlių puokštės naujai iškepta šeima nori „nevystančios“ dovanos, juk čia pat laukia svaiginantis medaus mėnuo, tad pasidžiaugti gėlėmis nebus kada. Ir čia prasideda jaunųjų bei svečių kūrybiškumas: loterijų bilietai, kolekcinės vinilinės plokštelės, knygos, vynas, helio balionų puokštės...

„Laisvalaikio dovanos“ įspūdžio dovanų ekspertai pataria, jog vietoje gėlių galite nustebinti jaunuosius įspūdžiais, kuriais jaunavedžiai galės pasilepinti atslūgus vestuvių įkarščiui ir dar kartą prisiminti šią gražią akimirką. Romantiški prisiminimai kuria nuostabias šeimos istorijas, kurios atmintyje išlieka ilgiau. Dovanų ekspertai priduria įspūdžius subtiliai supakuos į solidžią raudoną dėžutę, tad nebeliks galvos skausmo, kaip viską įpakuoti, o dėžutėje patogiai tilps tiek dovanų čekis, tiek dovanojamas vokelis.

„Laisvalaikio Dovanos“ dovanų ekspertai pristato Jums įspūdžio dovanų iki 50 eurų TOP 6, kurie puikiai papuoš vestuvių šventę ir atneš daug daugiau nuostabių akimirkų nei prabangi gėlių puokštė.

Klasika, kuri niekada nepabos – vakarienė Televizijos bokšte

Sostinės simbolyje įsikūręs restoranas „Paukščių takas“ siūlo pasilepinti vakariene su išskirtiniu vaizdu iš 165 metrų aukščio. Ši dovana vestuvių proga – maža šventė romantiškoje atmosferoje su akinančiais vaizdais pro langą ir neeiline vakariene. Juk rutina taip susuka galvą, jog visai nebelieka laiko komplimentams ir romantiškiems pasimatymams. Vakarienės čekis su pakilimu į Televizijos bokštą kainuos nuo 44 eurų.

Partnerių nuotr./Vakarienė Televizijos bokšte
Partnerių nuotr./Vakarienė Televizijos bokšte

Vėjo gūsis skrodžiant marias – pasiplaukiojimas jachta

Tiems, kurie mėgsta gamtą, lengvumą ir malonų brizą puikiai tiks pasiplaukiojimas jachta Kauno mariomis. Besikeičiantys vaizdai, nuostabus kraštovaizdis ir jaukus pokalbis leis dar kartą prisiminti vestuvių šventės akimirkas. Tokio tipo dovanos jaunavedžiams patiks ir dėl to, nes jaunieji galės patys pasirinkti, ar mėgautis pasiplaukiojimu tik dviese ar pasidžiaugti šia pramoga su draugais ar šeima, nes jachtoje telpa iki 7 asmenų. Pasiplaukiojimas jachta Kauno mariomis kainuos 35 eurus.

Partnerių nuotr./Pasiplaukiojimas jachta
Partnerių nuotr./Pasiplaukiojimas jachta

Gurmaniški atradimai dviem – degustacija tamsoje „Wine in the Dark“

Jei norite, kad Jūsų vestuvinės dovanos jaunieji nepamirštų, dovanokite naujus pojūčius. Tiems, kurie mėgsta dar neatrastas gurmaniškas patirtis puikiai tiks aklinoje tamsoje vykstanti sūrių ir vynų degustacija „Wine in the Dark“. Degustacijos metu jaunieji taps ekspertais ir pasitelkdami tik uoslę ir skonį bandys atspėti kokį vyną ir sūrį ragauja, sužinos daug apie vyno ir sūrių kilmę, kultūrą. Tai nebus tiesiog sausa paskaita, tai – įdomus potyris ir smagus vakaro praleidimo būdas. Degustacija visiškoje tamsoje „Wine in the dark“ porai kainuos 49.99 eurus.

Partnerių nuotr./Degustacija tamsoje „Wine in the Dark“
Partnerių nuotr./Degustacija tamsoje „Wine in the Dark“

Vandens pramogos ir laikas drauge – apsilankymas „Trasalis Trakai Resort & SPA“

Jei jaunavedžiai nėra linkę pabėgti iš komforto zonos, apsilankymas vandens zonos ir pirčių komplekse – saugi ir visuomet tinkama dovana. Atpalaiduojančios pirtys, pasiplaukiojimas baseine ir sveikatinimosi laikas druskų kambaryje – jaukus pasilepinimas ir romantiškas poilsis jaunavedžiams. „Trasalis Trakai Resort & SPA“ įsikūręs Trakų kurorte, tad po vandens pramogų jaunavedžiai galės maloniai praleisti vakarą besigrožint istorine Trakų pilimi ir nuostabiu kurorto kraštovaizdžiu. Vandens pramogos su pirčių kompleksu ir druskų kambariu „Trasalis Trakai Resort & SPA“ dviem kainuos 22 eurus.

Partnerių nuotr./Poilsis PSA
Partnerių nuotr./Poilsis PSA

Romantiškas visatos tyrinėjimas – naktinis žvaigždžių stebėjimas Molėtuose

Žvaigždžių stebėjimas Molėtų observatorijoje – paslaptinga ir itin romantiška patirtis. Jau sutemus jaunieji stebės visatos platybes ir dangaus kūnus per vieną galingiausių teleskopų Europoje. Besižvalgant po žvaigždynus gidas papasakos daug įdomių faktų apie astronomija, tad tokio pobūdžio vestuvių dovanos puikiai tiks ne tik romantikams, bet ir tiems, kurie domisi visata ir dangaus platybėmis. Žvaigždžių stebėjimas etnokosmologijos muziejuje porai kainuos 22.88 eurus.

Partnerių nuotr./Žvaigždžių stebėjimas etnokosmologijos muziejuje
Partnerių nuotr./Žvaigždžių stebėjimas etnokosmologijos muziejuje

Trumpos atostogos – poilsis uostamiestyje

Tegul vestuvių dovanos jauniesiems leidžia dar kartą prisiminti nuostabią šventę, medaus mėnesį ir pasilepinti romantišku poilsiu tik dviese. Klaipėdoje įsikūrusiame viešbutyje „Navalis“ jaunieji galės mėgautis poilsiu ir vandens zonos pramogomis, o dieną leisti romantiškai tyrinėjant istorinį Klaipėdos senamiestį ir nuostabų Lietuvos pajūrį. Trumpos atostogos uostamiestyje porai kainuos 45 eurus.

Partnerių nuotr./Trumpos atostogos uostamiestyje
Partnerių nuotr./Trumpos atostogos uostamiestyje

Vestuvės – ne tik viena gražiausių švenčių, tai naujas etapas ir atskaitos taškas, nuo kurio naujai sukurta šeima pradeda kaupti patirtis ir įspūdžius drauge. Būdami šios gražios akimirkos dalimi prisidėkite ir padėkite kurti nuostabias gyvenimo istorijas jaunavedžiams. Tegul dovanos vestuvėms būna ne gėlių puokštė, o „nevystantys“ romantiški prisiminimai.

Daugiau įspūdžio dovanų jaunavedžiams ieškokite ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius