Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 20

Įkandamas poilsis Lietuvoje: kur apsistoti ir nepermokėti?

Vasara ir atostogų metas įgavo pagreitį. Puikiam laikui bei poilsio akimirkoms užtikrinti visai nebūtina sėstį į lėktuvą ir skrieti į kitą pasaulio šalį. Sau tinkamą atostogų kampelį kiekvienas gali atrasti ir Lietuvoje. Be to, trumpą savaitgalio išvyką su brangiu žmogumi suplanuoti visai paprasta ir nereikalauja didelių išlaidų. Tad jei dar nesuplanavote nors trumpų atostogų, „Laisvalaikio dovanų“ dovanų ekspertai dalinasi idėjomis, kur apsistoti ir mėgautis poilsiu Lietuvoje.
Poilsis Lietuvoje
Poilsis Lietuvoje / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Kurortas Lietuvos pietuose

Ne paslaptis, kad Druskininkai vienas gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjantis nuostabiais pušynais, parkais, ežerais ir atsiveriančiu Nemuno vingiu. Čia galima atrasti ne tik užburiančią gamtą, bet ir ne vieną vietą, kuri garantuos kokybišką poilsį. Ieškantiems sveikatinimosi procedūrų, rekomenduojama apsistoti sanatorijoje „Belorus“. Čia lauks gydytojo konsultacija, įvairios gydomosios procedūros bei apsilankymai pirčių ir baseino komplekse, tad po tokio savaitgalio geresnė savijauta garantuota. Druskininkuose poilsiauti laukiamos ir romantiškai nusiteikusios poros. Geriausias akimirkas užtikrins viešnagė viešbutyje „Goda“. Atitrūkę nuo kasdieninės rutinos čia mėgausis dviejų naktų poilsiu, SPA malonumais, gardžiais pusryčiais bei romantiška dviejų patiekalų vakariene.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Poilsis Druskininkuose
Laisvalaikio dovanos nuotr./Poilsis Druskininkuose

Ramybės oazė sostinėje

Gera žinia sostinės gyventojams, nenorintiems dėl atostogų keliauti toli – harmoningą gamtos ir modernumo kampelį atrasti galite visai šalia! Viešbutis „Vilnius Grand Resort“ įsikūręs vos ~20 km nuo centrinės miesto dalies bei yra pasiekiamas ne tik automobiliu, bet ir specialiu viešbučio autobusu. Šis kompleksas savo svečius džiugina gurmaniška virtuve, nepriekaištingu aptarnavimu, jaukia atmosfera bei ypatinga aplinka – ežerų, beržynų ir vingiuojančių kalvų apsuptimi. Viešnagės metu svečiai mėgausis gardžiais pusryčiais bei vakariene, o poilsio akimirkas užtikrins apsilankymas „The V SPA & Wellness“ „Aqua pool“ erdvėje su baseinu, sukūrine vonia, sauna ir garine pirtimi. Aktyvaus poilsio mėgėjai vasaros sezono metu taip pat turės progą leisti laiką plaukiojant vandens dviračiais, irklentėmis ar kanojomis.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Atostogos sostinėje
Laisvalaikio dovanos nuotr./Atostogos sostinėje

Vieta sielos ir kūno harmonijai

„Harmony Park“ – poilsio ir pramogų kompleksas, kuriame puikiai tarpusavyje dera prabanga, komfortas bei nepakartojama gamtos didybė. 200 ha teritoriją sudaro: įvairaus dydžio vilos, žirgynas, 5+ žvaigždučių „Harmony Park“ viešbutis su įspūdingu SPA centru ir ne tik. Viešnagės metu, poilsiautojų čia lauks gardūs pusryčiai restorane, išskirtinė hamamo procedūra, apsilankymas baseino bei pirčių erdvėje, vandens dviratis pasiplaukiojimui tvenkinyje ir net dovanos. Ši vieta puikiai tiks tiems, kurie atostogų metu nori atrasti sielos ir kūno harmoniją.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Viešbučių savaitė
Laisvalaikio dovanos nuotr./Viešbučių savaitė

Liepos 19 – 26 dienomis „Laisvalaikio dovanos“ skelbia viešbučių savaitę, kurios metu laukia specialūs pasiūlymai, nakvynės viešbučiuose, SPA procedūros, basenai, masažai ir kokybiškas laikas gražiausiuose Lietuvos kampeliuose. Visus viešbučių savaitės pasiūlymus rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius