-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 12 28

Įmonė dovanoja automobilį ir kviečia siūlyti, kam jo labiausiai reikėtų

Baigiantis metams 15min publikavo ne vieną gražią istoriją apie žmones, kitiems skiriančius savo dėmesį, laiką, paremiančius ir padedančius kuo gali. Ne tik Kalėdos, bet ir visas šventinis gruodžio pabaigos laikotarpis yra tarsi stebuklų metas. Kalbant apie juos – įmonė „Nermeka“ nori padovanoti automobilį tiems, kuriems tikrai jo reikia, ir prašo visų pasidalyti šia žinia bei siūlyti kandidatus.
Dovanojamas automobilis
Dovanojamas automobilis / Asmeninio archyvo nuotr.

Savo „Facebook“ paskyroje įmonės direktorius Mečislovas Bušas pasidalijo įrašu, kuriame skelbia, kad įmonė, įvertinusi reikalingumą, padovanotų savo turimą automobilį tiems, kuriems labiausiai jo reikia – kokiai nors šeimai ar įstaigai. Pranešime skelbiama, kad automobilis yra labai ekonomiškas ir tvarkingas.

„Šis automobilis priklauso įmonei, jau kurį laiką stovi pas mus nenaudojamas, tad su kolega nusprendėme, kad, užuot jį pardavę, geriau švenčių proga kam nors padovanosime, – 15min sakė M.Bušas, vadovaujantis įmonei, kuri veiklą vykdo laikinojo įdarbinimo, rangos ir personalo atrankos srityse. – Anksčiau nesame darę nieko panašaus, nebuvo tokių galimybių, o dabar yra, todėl taip ir nutarėme.“

Su kolega nusprendėme, kad, užuot jį pardavę, geriau švenčių proga kam nors padovanosime.

Pašnekovo teigimu, sausio 2-ąją planuojama išrinkti šeimą ar įstaigą, kuriai ir atiteks automobilis. Paklaustas, kokiais kriterijais vadovausis ir kaip nuspręs, kurie jo vertesni, M.Bušas sakė: „Pagrindinis kriterijus – kam labiausiai reikia. Automobilis yra dovana, tačiau kartu su juo atsiranda ir išlaidos. Greičiausiai jį padovanosime kuriai nors organizacijai – galbūt vaikų ar senelių namams, nes, manome, kad organizacijai jo reikėtų labiau nei fiziniam asmeniui.“

Gruodžio 23-iąją paskelbęs žinutę apie dovanojamą automobilį savo „Facebooko“ paskyroje ir visų paprašęs ja pasidalyti, pašnekovas sakė jau sulaukęs daugybės laiškų.

„Sulaukiu išties labai daug laiškų, pasidalinau šia žinia tarp savo draugų ir paprašiau, kad jie pasidalytų, net nesitikėjau, kad taip plačiai ji pasklis. Žmonės siūlo automobilį dovanoti vargingai gyvenančioms šeimoms, tėvams, kurie turi neįgalių vaikų ir pan. Kad ir kaip būtų sunku, kažkaip teks išrinkti vieną laimėtoją, kuriam ši dovana ir atiteks“, – sakė įmonės vadovas.

M.Bušas teigė, kad pirmiausia sulaukė laiškų iš keleto Marijampolėje esančių įstaigų, ir neslėpė, kad būtent šio miesto (čia registruota ir pati automobilį dovanojanti įmonė) įstaigoms bus teikiamas prioritetas, tačiau tai nereiškia, kad liks neįvertinti kiti pasiūlymai – galbūt jie pasirodys svarbesni.

Jei turite pasiūlyti kandidatų arba patys esate tie, kuriems tokia dovana labai praverstų, rašykite el. paštu vadovas@hirelabas.lt ir nurodykite argumentus, kodėl taip manote.

Dovanojamas automobilis yra 2011 m. „Mazda 2“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius