2014 11 14

Iš „Simpsonų“ herojų lūpų: šmaikščiausios jų citatos apie santuoką

„Simpsonai“ jau daug metų karaliauja žiūrimiausių animacinių serialų topuose. Ir tikrai neatsitiktinai. Ši situacijų komedija, pašiepianti amerikietišką gyvenimo būdą, skaičiuoja jau 26-ąjį sezoną ir yra kone ilgiausiai besitęsianti TV programa, pirmą kartą eterį pasiekusi dar 1989 metais.
Houmeris Simpsonas su šeima
Houmeris Simpsonas su šeima

Nors pirmosios serijos neprilygsta sukurtoms dabar, garsieji personažai Mardžė ir Houmeris pasikeitė ne taip jau ir daug. Daugiau kaip 25-erus metus trukusi jų santuoka patyrė begalę pakilimų ir nuosmūkių, tačiau šie animaciniai herojai vis tiek išliko kartu.

Taip, tai animacija, o „Simpsonų“ herojai tėra fikciniai personažai, tačiau per šiuos metus jie pažėrė ganėtinai nemažai išmintingų, o kartais ir šmaikščių frazių apie santuoką, tad siūlome paskaityti populiariausias iš jų, pateiktas tinklalapyje rd.com.

Mardžė Simpson apie suderinamumą: „Mūsų skirtumai pastebimi greičiau nei mūsų panašumai, kurie slypi giliai mūsų viduje“.

Houmeris Simpsonas apie pyktį: „Kai supyksi, niekuomet nemesk peilio skerdikui“.

Taip pat skaitykite: Juoko dozė: populiariausio animacinio serialo tėvo Houmerio Simpsono auksinės mintys

Apie santuokos metines: Mardžė Simpson: „Galbūt kitos mūsų santuokos metinės bus romantiškos. O, žiūrėk, Houmi, štai mūsų vestuvinis tortas!“ Houmeris Simpsonas: „Tu nori pasakyti, kad šaldiklyje mes 11 metų laikėme savo vestuvinį tortą? Kodėl manęs apie tai niekas neinformavo?!“

Houmeris Simpsonas apie seksą: „Būk dosnus miegamajame. Visuomet pasidalink savo sumuštiniu“.

Mardžė Simpson apie Houmerio išvaizdą: „Šis medis man primena tavo tėvą – jo vidurys apvalus, į viršų kiek siaurėjantis, o kai jį palieti, rankos tampa labai lipnios“.

Houmeris apie bendravimą: „Tavo mama atrodo dėl kažko sunerimusi. Aš verčiau nueisiu su ja pasikalbėti, kol... rodys reklamą“.

Homeris apie vaikus: „Santuoka yra tarytum karstas, o kiekvienas vaikas tėra tik dar viena vinis į jį“.

Apie lūkesčius: Mardžė Simpson: „Ar būtent taip įsivaizdavai mūsų santuokinį gyvenimą?“ Homeris Simpsonas: „Taip, maždaug taip ir įsivaizdavau, tik mes turėtume važinėti sunkvežimiu ir spręsti įvairias paslaptis“.

Taip pat skaitykite: Simpsonų horoskopas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius