-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 19

Įžymybių numylėtiniai: kaip atrodo Karlo Lagerfeldo katė, kuria rūpinasi du tarnai?

Iki smulkmenų išnarstę garsenybių aprangos stilių, gyvenimo būdą ir meilės nuotykius, pasmalsaukime, kokius gyvūnėlius renkasi įžymūs pramogų pasaulio atstovai. Augintiniai nenusileidžia šeimininkams populiarumu ir gerbėjų skaičiumi.
Karlas Lagerfeldas ir Amanda Seyfried
Karlas Lagerfeldas ir Amanda Seyfried / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Mados mūza

„Reuters“/„Scanpix“ ir „Twitter“ nuotr. /Dizaineris Karlas Lagerfeldas ir jo katytė Choupette
„Reuters“/„Scanpix“ ir „Twitter“ nuotr. /Dizaineris Karlas Lagerfeldas ir jo katytė Choupette

Dizaineris Karlas Lagerfeldas žinomas kaip itin pedantiška ir disciplinuota asmenybė, gyvenanti savo fantazijų pasaulyje. Nuostabu, kad jo kūrybiškame gyvenime atsirado vietos ir murkiančiai augintinei. Į mados kūrėjo rankas katytė pateko atsitiktinai – prieš kelerius metus modelis Baptiste’as Giabiconi paprašė žinomo vyro pagloboti jo augintinę per šv. Kalėdas. Sužavėtas gyvūnėlio meilumo ir mėlynų akių, dizaineris panoro pasilikti katę.

Dabar Choupette – neatskiriama K. Lagerfeldo įvaizdžio dalis. Dizaineris pripažįsta, kad sniego baltumo ilgauodegė yra jo mūza. Birmos veislės augintinė įkvėpė dizainerį sukurti katės akių formos akinių rėmelius, papuošė Japonijai skirtų grožio prekių liniją. Ji ne kartą dalyvavo fotosesijose su savo šeimininku ir garsiausiais pasaulio modeliais. Paklaustas, ar nežada sukurti drabužių savo gražuolei, dizaineris kategoriškai purto galvą. Pasak jo, žmogiškais drabužiais aprengti gyvūnai primena ne madą, o cirką.

K. Lagerfeldas ištikimas tradicijai – priešpiečius ir pietus valgo namuose. Ne tik todėl, kad asmeniniai virėjai pagamina specialiai užsakytus patiekalus. Vyras sėda prie vieno stalo su savo kate. Tiesa, augintinei, kuri atsisako ėsti nuo grindų, patiekiamas katiniškas maistas, ji nesidalija viena lėkšte su šeimininku.

Kaip ir dera privilegijuotai damai, Choupette apsupta prabanga ir... tarnais. Dvi prižiūrėtojos ir asmeninis vairuotojas akylai stebi katytę ir pildo specialų dienoraštį. Taigi dizaineris, net nebūdamas šalia, žino, ką jo numylėtinė veikė visą dieną. Jis juokauja, kad jo mūzos išvaizda yra labai apgaulinga: „Nors ji primena Madame de Pompadour, charakteris – kaip Micko Jaggerio.“

Garsusis šeimininkas pūstauodegę lygina su stipria, tačiau išpaikinta moterimi, kuri nepakenčia „Chanel No. 5“ kvepalų, tačiau dievina pirkinių krepšius. Choupette turi savo „Instagram“ profilį (žiūrėti čia), kurį seka per 30 tūkst. gerbėjų.

Asmenukių gerbėjas

AFP/„Scanpix“ nuotr./Amanda Seyfried
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amanda Seyfried

Ne paslaptis, kad aktorė Amanda Seyfried eina iš proto dėl savo šuns. Jos socialinio tinklo paskyroje tikriausiai nerasime nė vienos nuotraukos, kurioje moteris nebūtų įsiamžinusi be savo augintinio. Ilgaplaukis australų aviganis Finnas – ne tik fotogeniškas, bet ir labai protingas gyvūnas.

Keturkojis pakenčia šeimininkės įgeidžius jį padabinti keistais kostiumais, kantriai pozuoja nejudėdamas, kai Amanda padeda ant jo pakaušio ar snukučio įvairius daiktus. „Jis – žaismingas ir labai paklusnus. Finno meilė yra besąlygiška, jis nuolat sekioja mane ir neatitraukia akių. Aš negaliu sustoti kelti asmenukių, nes jis toks juokingas“, – pasakoja aktorė.

Publikos numylėtinis turi ir savo asmeninę paskyrą, kurioje lankosi daugiau kaip 12 tūkst. gerbėjų. Asmenukių karaliumi tituluojamas Finnas kas dieną sulaukia didelio internautų susidomėjimo ir komentarų. Jam yra tekę pozuoti kaubojaus, hipio, sportininko, Holivudo divos amplua, su rožinėmis „Playboy“ kiškučio ausytėmis. Šuo laikė ant galvos vaisius, meksikietišką buritą, kiaušinį ir net gyvą ančiuką...

Štai keletas jo nuotraukų:

 
Loading

View on Instagram

 
Loading

View on Instagram

 
Loading

View on Instagram

 
Loading

View on Instagram

 
Loading

View on Instagram

 

 


Plačiau apie garsių žmonių augintinius skaitykite 42-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje!
Redakcijos archyvo nuotr./2014 m. spalio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 42
Redakcijos archyvo nuotr./2014 m. spalio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 42

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius