Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 12

„Kalėdų Pop Up“ renginyje didžėjaus garsūs žmonės: P.Geniušas, R.Mikailionytė, D.Užkuraitis ir kiti

Šį savaitgalį Vilniuje vyksiančio „Kalėdų Pop Up“ organizatoriainusprendė originaliai nustebinti renginio svečius. Aktualiausius lietuviško dizaino ženklus po vienu stogu suburiantis renginys ne tik siūlys išsirinkti kalėdines dovanas, bet ir kvies į vakarinę dalį – „First Time DJs“ diskoteką. Jos metu pirmą kartą už DJ pulto stos Petras Geniušas, Renata Mikailionytė, Tadao Cern, Darius Užkuraitis, Simona Burbaitė, Arnoldas Rameika, Andrius Zakarauskas ir kiti puikiai žinomi veidai.
„Kalėdų Pop Up“ atvirukas
„Kalėdų Pop Up“ atvirukas

„Man muzika prilygsta kinui ir teatrui, nes ji gali perkelti į visiškai kitą pasaulį. Tai įrankis, kuris turi galią sugrąžinti į konkretų laikmetį ir leisti jame pabūti. Ilgą laiką dirbdama mados pasaulyje stebiu, kaip muzika įkvepia kūrėjus ir tampa jų išraiškos įrankiu. Taip pat man visuomet įdomu matyti, kaip muzika suveda žmones“ – pasakoja „Kalėdų Pop Up“ metu už DJ pulto 22.30 val. debiutuosianti Renata Mikailionytė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renata Mikailionytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Renata Mikailionytė

„Myliu muziką. Nežinau, kaip reikėtų gyventi, jeigu ją iš manęs atimtų. Retai net į gatvę išeinu be savo ausinių. Vis dėlto turbūt retas žino, kokia gi muzika man patinka ir kas tose ausinėse dedasi.

Gavęs galimybę išbandyti save DJ amplua, ilgai nesvarsčiau. Bičiulis padėjo sudėti mano mėgstamiausius šokių gabalus į vieną setą, kuriuo ir dalinsiuosi šį šeštadienį, nuo 19.30 val. Atskleisiu paslaptį: jame yra visko – nuo Grace Jones iki „The Beastie Boys“, nes būtent tokios – visokios – muzikos klausausi kasdien,“ – teigia mados žurnalistas, projekto „Suprasti madą“ įkūrėjas Arnoldas Rameika.

Asmeninio albumo nuotr./Arnoldas Remeika
Asmeninio albumo nuotr./Arnoldas Remeika

„Sako, gyvenime dalykai nutinka ne be reikalo ir dažniausiai tada, kada reikia. Gavus „Kalėdų Pop Up“ komandos kvietimą išbandyti save prie DJ pulto, iš karto sutikau ir tuomet pagalvojau, kad labai norėčiau bent minimaliai pasimokyti.

Paskambinus savo geram draugui ir paprašius mane pamokyti, net nenutuokiau, kad taip pamilsiu grojimą. Tai jausmas, kuomet adrenalinas susimaišo su linkstančiais keliais ir euforija. Labai laukiu šio šeštadienio ir ruošiu savo pirmąjį miksą“, – mintimis dalijasi tinklaraštininkė ir knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė, grosianti nuo 20.00 val.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė

„Kalėdų Pop Up“ komanda, organizuodama jau tradicija tapusius renginius, Šiuolaikiniame meno centre suvienys kokybiškiausius ir aktualiausius mados, juvelyrikos, interjero dizaino bei maisto ženklus. Visą savaitgalį svečiai kviečiami, mėgaujantis unikalia renginio atmosfera, atrasti naujus dizaino vardus, išrinkti kalėdines dovanas ir diskutuoti su kūrėjais.

Šių metų „Kalėdų Pop Up“ ypatingas pirmą kartą organizuojama vakarine dalimi, kurios metu už DJ pulto renginio svečiai išvys žinomus muzikos, meno ir kultūros pasaulio atstovus.

„Kalėdų Pop Up“ Vilniuje vyks gruodžio 14–15 d., Šiuolaikinio meno centre (ŠMC). Šeštadienį, gruodžio 14 d., vyksianti vakarinė dalis – „ First Time DJs“ diskoteka – prasidės 15.00 val. ir tęsis iki pat vidurnakčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius