Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 21

Kokios nuotraukos pažinčių portaluose sulaukia daugiausia dėmesio?

Kai registruojatės viename iš daugelio pažinčių portalų, peržiūrėję visą savo gyvenimo fotoalbumą, įkeliate tikriausiai pačias gražiausias savo nuotraukas.
Mergina pozuoja asmenukei
Mergina pozuoja asmenukei / „Shuterstock“ nuotr.

Vis dėlto atrinkti tobuliausias kartais būna kiek sudėtinga – ką parodyti: savo puikią figūrą, gražią šypseną, o gal tai, kad mėgstate aktyvų gyvenimo būdą ir ekstremalias sporto šakas?

Atliktas tyrimas įrodė, kad tam tikros nuotraukos iš tikrųjų gali sulaukti daugiau dėmesio už kitas ir pritraukti daugiau gerbėjų, o standartai tarp vyrų ir moterų, pasirodo, labai skiriasi, rašo businessinsider.com.

Pažinčių portalo „Zoosk“ steigėjai sumanė atlikti 4 tūkst. vienišų asmenų apklausą, kad išsiaiškintų, kurios nuotraukos sulaukia daugiausia dėmesio. Paaiškėjo, kad profilio populiarumas išties labai priklauso nuo nuotraukų tipo.

Kurios nuotraukos geriau – darytos lauke ar viduje?

Priklauso nuo to, esate vaikinas, ar mergina. Remiantis atliktu tyrimu, namuose ar kitoje patalpoje įsiamžinusios merginos sulaukia net 60 proc. daugiau dėmesio nei tos, kurios fotografuojasi lauke. Na, o lauke ar gamtoje įsiamžinusių vaikinų profiliai sulaukia 18 proc. mažiau dėmesio iš merginų.

Kad ir kaip ten būtų, svarbu, kad nuotraukoje matytųsi jūsų veidas. Smagu, jei įamžinote save kopiant, tarkime, į Everesto viršūnę, tačiau, jei toje nuotraukoje esate tik mažas taškelis, jūsų anketos lankytojas juk net negalės numanyti, kaip jūs atrodote. O kalbant apie internetines pažintis, veidas yra labai svarbu. Sutinkame, galbūt tai tuštybė, bet toks jau tas internetas...

Nuotrauka visu ūgiu – būtinybė

Figūra, pasirodo, svarbu ne tik vaikinams, bet ir merginoms. Tai parodė minėta apklausa. Pažinčių portalų profiliai, kuriuose yra bent viena ar daugiau aiški nuotrauka visu ūgiu, sulaukia gerokai daugiau dėmesio nei tie, kuriuose figūruoja vien tik nuotraukos iš arti.

Pripažinkite, ir jūs nerašytumėte merginai, kurios profilio nuotraukose matosi, tarkime, tik viena jos ausis, plaukų galiukai ar pakaušis... Pusės veido irgi neužtenka, juk apžiūrėti norisi iš visų pusių – ir nuo galvos iki kojų... Ir taip, tas pats galioja ir vaikinams. Merginoms vien tik bicepsų negana – jos nori matyti ir užpakaliuką, ir veidą ir raumeningas kojas!

Taip pat skaitykite: Asmenukės – mados reikalas ar psichikos sutrikimas? Komentuoja psichologai

Asmenukės – nevyriška?

Asmenukės tarp merginų – populiaru ir gražu, šią madą propaguojančios panelės išties sulaukia kur kas daugiau vaikinų dėmesio, vis dėlto to paties negalima būtų pasakyti apie vyriškas asmenukes. Matyt, pamaivos vaikinai merginoms nelabai patinka...

Atlikto tyrimo autoriai vis dėlto atkreipia merginų dėmesį – kas per daug, tas nesveika. Taigi panelės, jūsų profiliui užteks tik vienos asmenukės, kitaip apie save jūsų profilio lankytojui sudarysite nekokį įspūdį. Tiesa, nesistenkite ir pernelyg išsipuošti ar bandyti „išlaužti“ mielą, pamaivišką ar šmaikščią mimiką – natūralumas ir nuoširdi šypsena yra geriausias jūsų ginklas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius