Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 02

Naujoji „Instagram“ žvaigždutė – škotų nulėpausė

Daugelis jūsų tikriausiai pažįstate katę Paniurėlę, angliškai vadinamą Grumpy Cat, socialiniame tinkle „Instagram“ turinčiąį jau daugiau kaip 473 tūkst. sekėjų.
Little P
Little P / Kadras iš vaizdo įšrašo
Temos: 1 Instagram

Interneto žvaigžde tapusios katės atvaizdas šiuo metu vertinamas 60 mln. svarų sterlingų (daugiau kaip 260 mln. litų), o jos nepatenkintą „veidelį“ išvysti galima visur: pradedant kalėdiniais atvirukais ir baigiant marškinėliais ar puodeliais.

Vis dėlto, atrodo, katė Paniurėlė susirado konkurentą. „Instagram“ tinkle vis labiau populiarėja nuotaikingos išvaizdos katinėlis, vardu Little P. Ši škotų nulėpausių veislės katė, gyvenanti Bankoke (Tailandas) savo žaviomis išraiškomis pritraukė jau daugiau kaip 7,8 tūkst. sekėjų.

Toks gerbėjų skaičius išties stebina, turint omenyje jau vien tai, kad Little P dar pakankamai jauna, šią savaitę jai sueis vos vieneri metukai. Tačiau katės šeimininkai pasirūpino, kad savo gimtadienio proga ji galėtų džiaugtis didžiule gerbėjų minia.

Šmaikščias ir žavias savo stilingosios katės nuotraukas „Instagram“ tinkle talpinantys šeimininkai prieš fotografuodami ją vis papuošia margaspalviais kaspinėliais, sijonukais, vaikiškomis kepuraitėmis ar netgi kimono, – visa tai tam, kad Little P gerbėjai nusišypsotų. Štai, pavyzdžiui, „Mickey Mouse“ kostiumu pasipuošusios Little P nuotrauka „Instagram“ tinkle sulaukė daugiau kaip 760 paspaudimų „patinka“.

Siūlome ir jums pasižiūrėti žaviosios Little P. nuotraukas, nė kiek neabejojame, kad ji sukels šypseną ir jums!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius