-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 09

Nepamirštamas būdas palikti neištikimą antrąją pusę

Nepailsdama sukate galvą, kaip atkeršyti jus išdavusiam niekšui? Kerštas – saldus reikalas, tačiau ne visada įmanoma išpildyti fantazijas, besisukančias jūsų galvoje.
Meilė baigėsi...
Meilė baigėsi... / „Fotolia“ nuotr.

Dvi Didžiosios Britanijos gyventojos itin paprastu, bet kartu ir nepamirštamu būdu nusprendė atkeršyti vaikinui, tuo pačiu metu susitikinėjusiam su abiem merginomis, rašo time.com.

Praėjusią savaitę ant tilto, esančio šalia Niukaslo ir Gietshedo miestų, atsirado plakatas su užrašu: „Steve'ai Frazeri, esi paliekamas! Abiejų savo merginų.“ Negana to, plakatas buvo papuoštas dviejų merginų asmenuke ir (tariamo) apgaviko nuotrauka.

Kaip pabrėžia portalas, jie nežino plakato priešistorės. Akivaizdžiausias scenarijus, pasak jų, būtų toks: merginos, kurios, beje, yra neįtikėtinai panašios, išsiaiškino, kad jų vaikinas žaidė dvigubą žaidimą, o tai merginas gerokai įsiutino.

Kad ir kokia buvo priežastis, greičiausiai Steve'as turėjo pasijusti itin nepatogiai, sėdėdamas savo mašinos sėdynėje ir stebėdamas plakatą, kuris po kiek laiko, jo laimei, buvo nukabintas.

Plakato nuotrauką pasižiūrėti galite čia.

Vaikinai, vienu metu mėgaukitės vienos merginos dėmesiu, antrai, dairykitės plakatų ant tiltų. Gal kita žvaigždė būsite jūs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius