Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 16

Ringailės istorija. „Mus suvedė meilė šokiui“

Vasarį Ji24.lt portalas skelbia meilės mėnesiu ir siūlo dalytis prisiminimais, kurie jūsų galbūt nepalieka daugelį metų... Nubraukite nuo savo istorijos laiko dulkes ir ištraukite ją į dienos šviesą!
Šokis
Šokis / „Fotolia“ nuotr.

Siųskite šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui „Pirma meilė nerūdija“ ir laimėkite du bilietus į Eroso Ramazzotti koncertą Vilniuje bei privatų susitikimą su atlikėju.

Dar dviejų istorijų autoriams padovanosime nepaprasto skonio kokybiško Lietuvoje gaminto šokolado „Chocolate Naive“ rinkinius.

Daugiau apie konkurso sąlygas skaitykite ČIA.


Nereikia nei dulkių pūsti, nei voratinklių krapštyti nuo mūsų istorijos. Ir tikiuosi, kad nereikės...

Tik po kelių metų supratau, kad įėjus pro tas duris, manyje ir drugeliai suskrido, ir žaibas padus pakuteno... Jau trejus metus žiūriu į žmogų, esantį šalia, ir vis pagalvoju, kad norai pildosi. Tas geras jausmas, kai žiūri, tyli ir šypsaisi.

Kas suvedė? Meilė šokiui, nes aš pamilau Jį, o Jis mane išmokė mylėti šokį.

Konkrečiai? Atėjau šokti į kolektyvą, kuriam Jis vadovauja (ko tada dar nežinojau), o dabar, galima sakyti, prisišokom. Visa tai tęsėsi kokius šešerius metus – bendravimas, kai oficialų keitė paprastesnis, draugiškas, tuomet vis dažnesnis bendravimas internetu, bendros kolektyvo problemos...

Išlindo nedrąsūs akių žvilgsniai, juokas, rimtesnis bendravimas. Kelis kartus savo didžiulę simpatiją bandžiau tramdyti, visgi jis buvo ne vienišas, bet protas nusileido širdžiai, kuo dabar aš labai džiaugiuosi.

Įsitikinau, kad praeiti santykiai jo netenkino, tiesiog žmogus bijojo likti vienišas, maždaug yra – gerai, nėra – irgi. Kai supratau, kad nebegaliu tęsti daugiau, nes protas pasiduoda visiškai, parašiau jam prisipažinimo laišką, ir tai buvo lemiamas taškas. Pratrūko ir jis...

Vienas, antras susitikimas, sprendimas, ką darysim toliau. Iš didelės meilės buvau pasiryžusi pasiduoti ir viską baigti, kadangi buvau studentė ir į gimtąjį miestą grįždavau rečiau. Tačiau tas vienas susitikimas, išsilieję žodžiai ir užvirusi bučinių aistra nuvijo bet kokias abejones, dvejojimus.

Jo lemtingas sprendimas pasilikti su manimi skambėjo taip – ar turėti viską ir gyventi nelaimingai, ar kurti viską iš naujo, bet būti laimingu..? Laimė tęsiasi jau trejus metus – aš vis dar rašau Jam meilės laiškus, žiūriu į Jį ir šypsausi.

Tiesa, per tuos tejus metus susilaukėme pirmagimio, kurį po beveik pusės metų palaidojome dėl retos ligos. Tačiau mes buvome, esame ir būsime pagrindinis ramstis vienas kitam.


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Pirma meilė nerūdija“.

Jame dalyvauti galite ir Jūs! Siųskite romantiškas, šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui adresu konkursai@ji24.lt ir laimėkite du bilietus į Eroso Ramazzotti koncertą Vilniuje bei privatų susitikimą su atlikėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius