Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 01 01

Sausis: sėkmingiausių dienų kalendorius

Kada verčiau skirti energiją savo meilei puoselėti, o ne karjeros tikslams? Kokios dienos palankios pasimatymui, o kada geriau laiką leisti vienumoje? Pataria dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja astrologė Lana Kutkytė.
Naujametė dekoracija.
Naujametė dekoracija. / Fotolia nuotr.

1 SAVAITĖ

Sausio 1 d.

Puikus metas praleisti kuo daugiau laiko su draugais, kolegomis ar bendraminčiais. Laukia daug bendravimo, pokalbių bei dalijimosi idėjomis. Ypač gražus fonas nusimato nuo 17.25 val. Šiandien ypač patartina vengti alkoholinių gerimų bei neblaivių žmonių.

Sausio 2 d.

Rytas nuo 9 iki 11 val. palankus gražiam bendravimui, gyvenimo malonumams bei smulkiems pirkiniams. Visgi iki 12 val. gali būti sunku išsijudinti ir vėl pradėti darbo savaitę, tad šį pirmadienio laiką skirkite sau, savo savijautos ir grožio priežiūrai. Nuo 14 iki 16 val. palankus metas svarbiems susitikimams bei pokalbiams.

Sausio 3 d.

Nusimato harmoninga, graži, romantiška diena, kuriuos metu bus lengva pasinerti į kūrybą bei svajones. Tiems, kurie turi savyje daug grubumo, poreikio skubėti, veikti „lipant per galvas“, nurodinėti bei veikti konkrečiai ir disciplinuotai – bus nelengva, kadangi aplinka sunkiai toleruos tokį elgesį.

Sausio 4 d.

Būkite atsargūs su pažadais, kadangi apie juos bus būtinai priminta ateityje. Šiandien žodžiai veikia išties stipriai, malda yra ypač galinga. Deja, tai ir smulkių kivirčų diena, tad prieš įsiveliant į ginčą giliai ikvėpkite ir pagalvokite, ar tikrai verta dėl smulkmenų eikvoti laiką ir energiją.

Sausio 5 d.

Drąsa ir sugebėjimas greitai priimti sprendimus bus pagrindinė šios dienos varomoji jėga. Iškils tokių situacijų, kada reikės nugalėti save ir veikti nepaisant sunkumų arba keisti kertinius principus, prisitaikyti prie pokyčių. Vakaras nuo 20.30 val. gali atnešti nesklandumų santykiuose.

Sausio 6 d.

Rytas nuo 7.30 iki 9.30 val. ypač prodyktyvus sunkiems darbams, kurie reikalauja susikaupimo ir profesionalumo. Svarbiausius darbus svarbu užbaigti iki 12.20 val., kadangi vėliau bus sunku priimti teisingus sprendimus bei nepridaryti klaidų.

Sausio 7 d.

Viena pagrindinių dienos temų – finansai. Dažnam teks susimastyti apie savo pajamas bei išlaidas, paskaičiuoti balansą bei pagalvoti apie naujas uždarbio galimybes. Galite netikėtai suvokti, ką konkrečiai turite daryti, kad finansų sfera būtų harmonizuota.

Sausio 8 d.

Tai stipri, stabili ir darbinga diena. Neskubėdami ir veikdami metodiškai, ramiai, nuveiksite daugiau nei tikitės. Skirkite dieną praktiškiems reikalams, svarbiems santykiams, pasirūpinkite savimi, savo fiziniu kūnu. Puiki diena apsilankyti grožio salone.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kas laukia 2017 metais? Sėkmingiausi ir nepalankiausi periodai

2 SAVAITĖ

Sausio 9 d.

Rytas nuo 9.30 iki 11.30 val. gali atnešti sunkumų santykiuose, tad pasistenkite susilaikyti nuo priekaištų artimiesiems. Taip pat šiuo laiku nėra patartina kažką pirkti. Jeigu šiandien jūsų prašys pagalbos, pasistenkite padaryti viską, ką tik galite geriausio.

Sausio 10 d.

Aktyvi diena, kuomet net ir didžiausi vienišiai pajus norą bendrauti su kitais bei kažkur nuvažiuoti, kažką įdomaus sužinoti ir nuveikti. Ypač dinamiška laukia antroji dienos pusė, tačiau svarbu žinoti, jog šios dienos įvykiai turės tendenciją užsitvirtinti ir pasikartoti ateityje.

Sausio 11 d.

Viena gražiausių, energetiškai stipriausių ir kūrybai palankiausių mėnesio dienų. Būtų puiku, jeigu šią dieną skirtumėte nesavanaudiškai veiklai, o nuveiktumėte kažką, kas būtų naudinga ir kitiems žmonėms. Egoizmas šiandien nebus palaikomas.

Sausio 12 d.

Ryte būtinai pasistenkite apgalvoti savo naktį matytą sapną – jame gali būti užkoduota labai svarbi žinia jums. Diena stipri, kupina įvykių, tačiau šios dienos energijos gali būti sunkiai suvaldomos, ypač tiems, kurie nesugeba suvaldyti savo emocijų. Vakarą praleiskite saugioje aplinkoje.

Sausio 13 d.

Nors diena ir aktyvi, tačiau sėkmingi bus tik tie, kurie iš prigimties turi tvirtą charakterį, pasitiki savimi ir geba atlaikyti konkurenciją. Jei turite polinkį kritikuoti kitus, tuomet galite susidurti su atvira priešprieša. Komplimentai šiandien duos daugiau naudos nei kritika.

Sausio 14 d.

Dinamiška, tačiau harmoninga diena. Palankus metas tiek savirealizacijai karjeroje, tiek ir poilsiui bei meilės pasimatymams. Sunkiau bus dirbti tuos darbus, kurie paprastai jums nepatinka, tai atneš didesnį diskomfortą nei visuomet. Leiskite sau tiesiog džiaugtis gyvenimu ir sunkius darbus nudirbkite kitą dieną.

Sausio 15 d.

Palanki diena tiek gražiam, ramiam poilsiui, tiek ir intensyviam darbui. Rytas nuo 8 iki 22 val. tinkamas įvairiems susitikimams, pokalbiams, informacijos paieškai bei skleidimui. Laikas nuo 14.40 iki 16.40 val. atneš stiprių suvokimų tiems, kurie nori greičiau tobulėti dvasiškai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujųjų metų pažadai: ko sau nereikėtų žadėti

3 SAVAITĖ

Sausio 16 d.

Diena nusimato rimta, darbinga, tačiau tuo pat metu ir įdomi. Visata mielai parodys jums tinkamiausią kelią, kuriuo einant galėsite pasiekti ypač daug – tai stiprių ženklų diena. Visgi pasiruoškite tam, jog galite sulaukti nemažai kritikos, tačiau ji bus teisinga ir reikalinga tam, kad patobulėtumėte.

Sausio 17 d.

Svarbu vengti rimtų, esminių sprendimų ir nepriimti jokių naujų pasiūlymų – tai klastinga, o kai kuriems net ir pavojinga diena. Tiesiog ramiai tvarkykite tuos reikalus, kuriuos sutvarkyti privalote, tačiau pasistenkite kuo mažiau kontaktuoti su kitais asmenimis.

Sausio 18 d.

Partnerystė šiandien bus išties aktuali tema, tad jeigu norite būti produktyvūs, tuomet patartina veikti išvien su kažkuo. Vakaras nuo 22.30 val. konfliktiškas ir avaringas, tad patartina anksčiau eiti ilsėtis.

Sausio 19 d.

Komandinis darbas, gebėjimas prisiderinti prie kitų – tai raktas į sėkmę. Išvaizda šiandien taip pat bus svarbi, tad skirkite jai kuo daugiau dėmesio ir pasistenkite priderinti ją prie aplinkos, kuriuoje būsite. Nuo 8.30 iki 10.30 val. – tinkamas metas susitikimams su autoritetingais žmonėmis.

Sausio 20 d.

Jeigu norite išspręsti kažkokią problemą, kuri yra susijusi su finansais, dvasiniu augimu arba sudėtingais santykiais, tuomet susikaupkite ir šiandien užsiimkite būtent sau aktualiais reikalais. Turite puikią progą sulaukti pagalbos arba patarimo, kuris leis rasti išeitį.

Sausio 21 d.

Dinamiška, aistringa, tačiau galimai agresyvi diena. Jei gebėsite sukontroliuoti savo emocijas, tuomet galėsite nemažai suvokti bei nuveikti, tačiau dauguma žmonių sunkiai gebės atsiriboti nuo pavydo bei noro kontroliuoti kitus. Šiandien ypač patartina vengti mėsos.

Sausio 22 d.

Lengviausiai seksis dirbti nuo 12.45 val., kuomet dienoje savaime ims vyrauti dinamiškos energijos, kuriuos leis nemažai nuveikti. Gražiausias dienos laikas svarbiausiems darbams bei susitikimams laukia nuo 17.30 iki 19.30 val.

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 patarimai, norintiems išsaugoti laimingą santuoką

4 SAVAITĖ

Sausio 23 d.

Ypatingai lengvai galėsite sužinoti jums aktualią informaciją, kuri padės gyvenime prasiveržti pirmyn be didelių pastangų. Link jūsų ateis reikiamos žinios ir tai gali vykti įvairiais būdais: knygų, filmų, pokalbių ar pamatytos reklamos dėka. Įsiklausykite ir sužinosite, ką turite daryti.

Sausio 24 d.

Kuo mažiau kalbėsite, tuo mažiau problemų šiandien turėsite. Pasistenkite susilaikyti nuo bet kokios kritikos, patarimų bei tuščių pokalbių, tai atneš painiavos bei susilpnins jūsų autoritetą.

Sausio 25 d.

Darbšti diena, tinkama visiems sunkiems darbams, kuriems paprastai sunku prisiruošti. Sėkmingiausi bus tie, kurie turi savyje disciplinos, kantrybės, rimtumo, atsakingumo bei profesionalumo. Venkite tų darbų, kurių neišmanote, kadangi šiandien tai būtų greitai pastebėta.

Sausio 26 d.

Kaip ir vakar, taip ir šiandien bus svarbu atidėti į šalį nereikalingus reikalus ir pasinerti į rimtus darbus. Diena labiau palanki profesiniams, o ne meilės reikalams tvarkyti. Sėkmingiausias dienos laikas laukia nuo 10.20 iki 16 val.

Sausio 27 d.

Tai viena sunkiausių ir nemaloniausių dienų, tačiau įmanoma ją praleisti ramiai, tuo atveju, jeigu gebėsite nereaguoti į kitų žmonių negatyvius poelgius, sumažinsite bendravimą bei atsisakysite svarbių ir sunkių darbų. Būkite ramioje aplinkoje. Patartina pasninkauti bei išmesti jau nebereikalingus daiktus.

Sausio 28 d.

8.14 val. laukia jaunatis, tad pasistenkite šiandien neįsileisti net menkiausių negatyvių minčių. Būkite tik su tais, šalia kurių jaučiatės maloniai. Jeigu turite žalingų įpročių, tuomet pasistenkite bent šiai vienai dienai jų atsisakyti – tai leis užtvirtinti šį pasirinkimą ir ateityje.

Sausio 29 d.

Nors ir sekmadienis, tačiau tai puiki diena darbams, ypač tokiems, kurie reikalauja intelekto ir ypatingų žinių. Laikas nuo 16.10 iki 18.10 val. nėra efektyvus svarbiems darbams, tad šias dvi valandas skirkite poilsiui.

Sausio 30 d.

Diena palanki kūrybai, apsilankymui grožio salone, pirkiniams bei meilės pasimatymams. Daug laimėsite, jeigu šiandien neskubinsite aplinkinių, o leisite jiems veikti savo ritmu. Subtilumas bei švelnumas šiandien ypač svarbūs bruožai.

Sausio 31 d.

Sunkiausias dienos metas laukia nuo 13.10 iki 15.10 val. – šiuo laiku būkite ypač rimti ir atsakingi, ypač darbe. Gražiausias dienos metas, palankus svarbiems susitikimams bei smulkiems, tačiau svarbiems darbams nusimato nuo 18.30 iki 20.30 val.

Kalendorių sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius