Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2015 09 13

Savaitės horoskopas – rugsėjo 14–20 d.

Tegu jūsų svajonės skrieja aukštyn ir išsipildo. Niekaip nepavyksta pasiųsti teigiamos energijos? Tiesiog tikėkite ir... kažką nuveikite dėl jos. Ženkite nors mažą žingsnelį. Jau dabar!
Oro balionai.
Oro balionai. / Scanpix/Panthermedia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susitikimai ir pokalbiai pripildys jūsų savaitės pradžią netikėtomis, bet geromis patirtimis ir vertingais patarimais. Vėliau ryšiai tarp partnerių taps įtempti, neaiškūs, o norintiems vieniems kitus suprasti, teks gerai pasukti galvą.

Santykių temos lįs į pirmąjį planą, ir šios tendencijos tęsis ne vieną dieną ar savaitę. Vis dažniau klausite savęs: ar šalia esantis asmuo yra tas, kurio man reikia? Gal verčiau iš širdies pasikalbėti su juo ar ja apie tai, kas jus neramina?

Jus veiks ir kitos ilgalaikės tendencijos, pavyzdžiui, nerealūs lūkesčiai, susiję su darbu ar sveikata. Jomis dar labiau patikėsite savaitgalį, gavę žinių ar kokių jūsų galias praplečiančių galimybių.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje bus smagu su kolegomis aptarti kokį nors jums visiems aktualų projektą. Netikėti sprendimai įneš sumaišties, o asmeninių patirčių dėka situacija tik giedrės.

Savaitės viduryje gali tekti grįžti prie pabaigtų darbų, kuriems tobulinti turėsite nemažai laiko. Regis, tai atlikdami laikysite ne vieną santykių su kolegomis egzaminą, mokysitės tolerancijos ir kitų diplomatinių gudrybių.

Be to, jūsų komandos rezultatai gali būti ne tokie puikūs, kokius juos matysite šiuo metu. Būtų gerai nusiimti rožinius akinius prieš apsisprendžiant lipti į finansinių įsipareigojimų traukinį. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje būdami kūrybiški, džiugūs ir romantiškai nusiteikę, noriai leisite laiką su vaikais ir mylimaisiais. Susitikimai, pažintys, pokalbiai ar trumpos išvykos stiprins jūsų ryšius.

Savaitės viduryje situacija keisis – dažniau žvalgysitės atgal nei į priekį. Kažin kodėl svajosite apie tai, kas buvo, analizuosite savo santykius su mylimu žmogumi, galbūt susitiksite su savo buvusiuoju ar net įniksite į savo niekaip nepabaigiamą kūrinį.

Iliuzinės perspektyvos darbe gali jums padidinti apetitą, susijusį su asmeniniu gyvenimu. Jį dar labiau pastiprins, savo trigrašį savaitgalį įkišdama antroji pusė. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Įsitikinkite, kad ne tik teigiate, bet ir klausotės, kas jums sakoma. Galimas daiktas, jog pokalbių metu prisiminsite toli užkištus planus apie savo svajonių namus.

Savaitės pradžioje sėkmingai su namiškiais aptarsite kai kuriuos svarbius namų ir šeimos reikalus. Įsigyti pirkiniai namams bus ilgai laukti ir išties visus jus džiuginantys.

Vėliau kartu gyvenančių žmonių santykiuose atsiras daugiau įtampų ir diskusijų apie tai, kaip galėjo būti ir kaip turėtų būti. Įsitikinkite, kad ne tik teigiate, bet ir klausotės, kas jums sakoma. Galimas daiktas, jog pokalbių metu prisiminsite toli užkištus planus apie savo svajonių namus.

Pažadai iš toli gali ateityje pasirodyti toli gražu ne tokie viliojantys, kaip atrodo šiuo metu. Jokie asmenys, teigiantys priešingai, jūsų neprivers persigalvoti, nebent tai savaitgalį patirtumėte savo kailiu. 

Taip pat skaitykite: Per dieną surūkote iki 14 cigarečių? Turite 7 kartus didesnę riziką mirti nuo plaučių vėžio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius