-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 12 24

Skorpionas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Išoriškai šalti ir santūrūs Skorpionai 2016 metais tiesiog alsuos gyvybine energija. Jie bus taip stipriai įkvėpti įvairių idėjų bei minčių, kad ir aplinkinius užkrės šia gera nuotaika.
Skorpionas
Skorpionas / Fotolia nuotr.

Ugninės Beždžionės metai – tai puikus laikas bendravimui ir galimybė parodyti savo įtikinėjimo galią. Tiesa, kai kurie Skorpionai gana piktai reaguos į aplinkinių trūkumus, o tai gali sukelti šiokių tokių konfliktų. Žvaigždės šiam Zodiako ženklui pataria būti kantresniems ir tolerantiškesniems, nes priešingu atveju draugai ir pažįstami pradės jūsų vengti.

2016 metai žada būti itin energingi seksualinėje plotmėje, ir Skorpionai tuo aktyviai naudosis. Žvaigždės spėja, kad ateinančiais metais dar labiau išryškės Skorpionų pavydo jausmas, dažniausiai kylantys dėl draugų sėkmės. Pavydas gali būti toks stiprus, kad dauguma šio Zodiako ženklo atstovų skleis visokias intrigas savo draugams ar verslo partneriams. Žvaigždės pataria atsiminti, kad negatyvi energija su ta pačia jėga gali atsigręžti prieš jus pačius.

Nuo vienatvės ir konfliktų Skorpionus gali išgelbėti tik visiška savikontrolė ir tvardymasis. 2016 metai – laikas, kai šis Zodiako ženklas gali sutikti savo antrąją pusę.

Taip pat skaitykite: Vėžys: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Meilė

Artėjančiais metais snaudžiantys Skorpionų jausmai pradės po truputį busti, o patys Skorpionai kitų akyse atrodys itin patraukliai. Šeimą turinčių Skorpionų laukia nauji santykių posūkiai: jausmai stiprės ir sužydės naujomis spalvomis, o jūs išgyvensite naują medaus mėnesį. Namuose įsivyraus taika ir ramybė.

Seksualiai aktyvūs Skorpionai dažnai supainioja aistrą ir meilę, todėl didelė tikimybė, kad, jeigu paskubėsite, vėliau nusivilsite partneriu.

Tiesa, metų viduryje ši idilė patirs šiokių tokių išbandymų. Skorpionai savo antrąją pusę pradės įtarinėti neištikimybe, beje, dažniausiai be jokio pagrindo. Žvaigždės pataria nekelti skandalo. Tikėtina, kad jums reikia tiesiog pasikalbėti, išsiaiškinti, kas jūsų abiejų netenkina ir sudėlioti visus taškus virš „i“. Po nuoširdaus pokalbio jausmai turėtų sustiprėti, tačiau jeigu Skorpionai ir toliau kels pavydo scenas, konfliktų neišvengsite. 2016 metais pabandykite būti jautresni, dėmesingesni bei švelnesni. Nespauskite savo partnerio ir rūpinkitės juo.

Visai įdomūs metai žadami vienišiems Skorpionams, jų laukia nemažai naujų pažinčių ir susitikimų. Beje, neskubėkite po kelių pirmųjų pasimatymų galvoti, kad jau sutikote savo antrąją pusę. Žvaigždės pataria geriau pažinti žmogų, vadovautis blaiviu protu ir neskubėti prie altoriaus. Seksualiai aktyvūs Skorpionai dažnai supainioja aistrą ir meilę, todėl didelė tikimybė, kad, jeigu paskubėsite, vėliau nusivilsite partneriu.

Jeigu Skorpionai nesivadovaus sveiku protu, gali būti ir taip, kad amžiną meilę jie prisieks jau po kelių pažinties savaičių. Tokio poelgio nesupras artimieji, o ir žvaigždės pataria neskubėti. Žinokite, jeigu sutikote savo likimą, jis niekur nepabėgs, o jeigu tai tik atsitiktinis žmogus – turi praeiti šiek tiek laiko, kad nurimtų pirminės aistros.

Pinigai

2016 metų pradžioje Skorpionams reikia grąžinti visas praėjusių metų skolas ir, jeigu yra, padengti banko kreditus. Tik tokiu atveju finansinė padėtis kiek pasitaisys. Didelė tikimybė, kad pradėsite naują projektą, kuris atneš stabilias pajamas. Taip pat žvaigždės žada netikėtus sandorius, kurie gerokai papildys jūsų piniginę arba algos padidinimą. Tiesa, būkite atsargūs, nes kai kurie sandoriai ir investicijos bus abejotinos.

Metų vidurys bus sunkus, atsiras reali grėsmė jūsų finansinei padėčiai. Jums gali tekti gerokai susiveržti diržą ir atidžiai kontroliuoti visas išlaidas. Likimas vilios Skorpionus abejotinomis investicijomis ir neapgalvotomis išlaidomis.

Žvaigždės rekomenduoja neperkelti savo atsakomybės ant kitų žmonių pečių, nes priešingu atveju likimas visai nuo jūsų nusisuks. 2016-ieji – tai laikas, kai turėsite kontroliuoti kiekvieną centą ir padaryti taip, kad jis neštų pelną. Kad galėtumėte palaikyti materialinę gerovę, jums teks visiškai pasinerti į darbą. Skorpionams patariama atsisakyti didelių pirkinių ir investicijų. Žvaigždės 2016 metais suteiks jums puikią progą gerai užsidirbti, bet tik su ta sąlygą, kad netingėsite ir neatidėliosite darbų rytojui.

Beje, nepamirškite atidėti pinigų „juodai dienai“, nes egzistuoja didelė neplanuotų išlaidų tikimybė. Būkite tam pasiruošę ir pradėkite taupyti jau metų pradžioje.

Karjera

Pokyčiai darbinėje srityje bus neišvengiami ir ne visada malonūs. Kai kurie Skorpionai turės nusileisti karjeros laiptais ar netgi praras darbo vietą. Pokyčiai vyks taip greitai, kad šis Zodiako ženklas ne visada spės deramai išanalizuoti situaciją ir priimti teisingą sprendimą.

Ypač stipriai likimas išbandys jaunus Skorpionus, kurių dar nespėjo užgrūdinti gyvenimas. Tikėtina, kad atsiradę sunkumai gali sukelti depresiją. Žvaigždės pataria nenuleisti rankų ir nenukabinti nosies. Atminkite, jūs, Skorpionai turite pakankamai stiprų vidinį potencialą, kuriuo būtina pasinaudoti ir pakreipti situaciją savo linkme.

Tikėtina, kad artėjančiais metais Skorpionai imsis bet kokio darbo ir bandys daryti keletą dalykų vienu metu. Tai netinkamas kelias. Jeigu norite, kad sėkmė jums šypsotųsi, žvaigždės pataria sutelkti dėmesį tik į vieną svarbų darbą. 2016 metais šiam Zodiako ženklui taip pat gali tekti priimti svarbų sprendimą, nuo kurio priklausys visas karjeros kelias.

Kalbant apie sveikatą, būtent Skorpionams žvaigždės žada geriausius metus.

Antroji metų pusė taip pat neleis atsipalaiduoti. Darbe Skorpionams teks atlikti nelengvas užduotis, tikėtina, kad iš jūsų reikalaus daugiau negu galite padaryti. Jeigu taip atsitiktų, neįsižeiskite ir nesiskųsite, veikiau priešingai, tai bus puiki proga įrodyti, kad jūsų talentai ir galimybės dar nebuvo iki galo atskleistos.

Jeigu oriai ištversite šį nelengvą laikotarpį, metų pabaigoje Ugninė Beždžionė jus dosniai apdovanos. Tai gali būti komandiruotė, tobulinimosi kursai, naujas projektas arba naujos pareigos.

Taip pat skaitykite: Kuo keisti tradicinę silkę? Žaliosios mitybos kulinarės Jurgitos Djakonovaitės receptai

Sveikata

Didžiulis energijos antplūdis ir jausmas, kad galite nuversti visus kalnus – taip jausis bene visi Skorpionai metų pradžioje. 2016 metais šio Zodiako ženklo sveikata bus itin stipri, jį aplenks visokie negalavimai. Jūsų nuotaika pirmoje metų pusėje bus optimistiška ir pakili, o tai turės teigiamos įtakos ir bendrai sveikatos būklei. Tiesa, galimos peršalimo ligos, kurių lengvai išvengsite, jeigu iš anksto užsiimsite jų profilaktika.

Antrąjį metų pusmetį ypatingą dėmesį skirkite lėtinėms ligoms, kurios gali staiga paūmėti. Artėjantys metai – tinkamas laikas apsilankyti sanatorijose ir sveikatingumo kompleksuose. Beje, net ir tuo atveju, jeigu jaučiatės gerai.

Kalbant apie sveikatą, būtent Skorpionams žvaigždės žada geriausius metus. Horoskopas pataria išbandyti ką nors naujo ir nebijoti eksperimentuoti, pavyzdžiui, išbandyti naują sporto rūšį, dažniau lankytis treniruoklių salėje ar baseine. Taip yra dėl to, kad Skorpionai 2016 metais jaus itin didelį energijos antplūdį, kurį reikės kažkur išlieti. Šiuo atveju aktyvus gyvenimo būdas yra būtent tai, ko reikia, o ir sveikata jūsų nenuvils.  

Metų pabaigoje tikėtinos peršalimo ligos, tačiau jos bus trumpalaikės ir nesukels rimtesnių pasekmių. Beje, žvaigždės pataria pasisaugoti slidžių kelių ir takelių, nes metų pabaigoje yra nemenka lūžių tikimybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius