Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 20

Susikurkite norų žemėlapį

Visos mes ko nors trokštame – gražesnių namų, tvirtos šeimos, gero darbo ar tiesiog širdies ramybės. Galime laukti ir tikėtis, kad galbūt kada nors mūsų norai išsipildys. Tačiau galime ir pačios ką nors nuveikti, kad svajonės kuo greičiau taptų tikrove.
Užrašų knygutė
Užrašų knygutė / Shutterstock nuotr.

Turėdama laisvą minutę, būdama gerai nusiteikusi susikurkite savąjį „Norų žemėlapį“. Tai – senas, geras ir patikimas būdas pareikšti savo pageidavimus Visatai. Kurti tokį žemėlapį – labai smagus, kūrybinį džiaugsmą teikiantis užsiėmimas.

Nuo ko pradėti?

Pirmiausia, žinoma, turite tvirtai žinoti, ko šiame gyvenime norite. Užrašykite savo norus. Apibrėžkite laikotarpį, per kurį pageidautumėte gauti tai, ko trokštate. Nesivaržykite jokių – nei materialių, nei, regis, neįgyvendinamų norų. Svarbu, kad jie sklistų iš pačios širdies. Turite teisę svajoti apie viską. Galimybių tai gauti – taip pat.

Dabar susiraskite spalvingų žurnalų, atvirukų. Paieškokite juose kuo labiau jūsų troškimus atitinkančias iliustracijas, išsikirpkite jas. Nuotraukų albume suraskite savo fotografiją, kurioje esate nepaprastai laiminga arba labiausiai sau patinkate.

Dar jums prireiks:

  • • storo popieriaus lapo (geriausia A2 formato);
  • • žirklių;
  • • dažų, flomasterių, spalvotų pieštukų;
  • • dvipusės lipnios juostelės (ji padės be vargo keisti žemėlapyje jau išsipildžiusius norus į naujus).

Kaip kurti žemėlapį?

„Norų žemėlapis“, magijos atributas, pagrįstas minčių vizualizacijomis ir afirmacijomis, kilęs iš fengšui mokymų, tad kuriant žemėlapį, svarbu paisyti bagua lentelės struktūros, t. y. ta pačia tvarka žymėti zonas, atsakingas už sveikatą, turtą, meilę ir t. t.

Taigi popieriaus lapą, kuriame bus jūsų žemėlapis, suskirstykite taip:

Vidurys – jūs pati (jūsų išvaizda, savijauta);
Šiaurė (lapo apačia) – karjera;
Pietūs (lapo viršus) –  sėkmė, saviraiška;
Rytai (kairioji lapo dalis) – šeima ir sveikata;
Vakarai (dešinioji) – vaikai ir kūryba;
Pietryčiai – pinigai, materialinė ir dvasinė gerovė;
Šiaurės Rytai – žinios, išmintis;
Pietvakariai – meilė, santuoka;
Šiaurės Vakarai – kelionės, naudingi ryšiai, globėjai.

Šiose zonose dėliokite savo norus, tiksliau, jų iliustracijas, savo piešinius ar tiesiog simbolius. Neverta stengtis užpildyti iškart viso žemėlapio – rinkitės tik tai, ko iš tiesų jums reikia šiuo gyvenimo etapu.

Lapo viduryje priklijuokite savo geriausią nuotrauką ir aplink klijuokite paveikslėlius, atitinkančius jūsų svajones. Jei trokštate lieknesnės figūros, nupieškite norimą siluetą arba iškirpkite jį iš žurnalo, o prie jo priklijuokite savo veidą iš nuotraukos.

Jei norite surasti savo gyvenimo meilę (ar ištekėti), tuomet pietvakarių zonoje priklijuokite laimingos poros nuotrauką ar nupieškite meilės simbolių – širdelę, žiedus, du paukštelius ir pan. O jei esi laimingai ištekėjusi ir nieko nenori šioje srityje keisti, tiesiog priklijuokite judviejų su vyru nuotrauką.

Pinigų zonoje galima pritvirtinti tikrų monetų ar popierinių kupiūrų. Jei svajojate apie automobilį, priklijuokite būtent tos markės ir modelio nuotrauką, jei apie namą, butą ar naują interjerą – jų iliustracijas.

Tokiu principu pamažu užpildykite visas žemėlapio zonas. Rinkitės kuo gražesnius, ryškesnius ir įtaigesnius paveikslėlius, iškarpas, mielas smulkmenas, kurkite savąjį „Norų žemėlapį“ su meile bei pasimėgavimu. Ir svarbiausia – neabejokite jo veiksmingumu.

P. S. Jei neturite laiko ar noro kurti savo norų žemėlapį, galite bent jau susirašyti užrašų knygelėje savo norų sąrašą ir periodiškai užmesti į jį akį. Arba norų žemėlapį susikurkite kompiuteryje. Pavidalas ne taip svarbu. Svarbu yra žinoti, ko tiksliai norite ir apie tai periodiškai pagalvoti. Tik... svajokite atsargiai. Susikurdama svajonių bei norų, pagalvokite ir apie tai, kaip ims tekėti jūsų gyvenimas, jei visa tai išsipildys. Ar tikrai esate tam pasiruošusi?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius